Btv и Nova що за безумие?

• 32 615
  • 691
  •   1
Отговори
# 165
аз теКа                         
ти теЧеш
той, тя, то теЧе

ние теЧем
вие теЧете
те теКат   

Относно глагола тека

Goni на мен също ми е много неприятно това натрапване по всяко време на сериалите, които всъщност не гледам.

# 166
  • София
До къде я докарахме,да си кръщаваме децата с  имената на героите от турските сериали.Ако това е вярно - думи нямам!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=459920

# 167
До къде я докарахме,да си кръщаваме децата с  имената на героите от турските сериали.Ако това е вярно - думи нямам!

е преди си кръщавахме децата с имената на героите от латиноамериканските сериали  Crazy ....мода  Mr. Green

# 168
Гони, не се прави, че не ме разбираш, не става дума дали аз знам къде е копчето или не, аз лично гледам телевизия изключително рядко в сравнение с мнозинството тук и смятам, че като цяло българинът прекалява с телевизията и затова затъпява със завидна скорост. Става дума, вярвам, че си наясно, за непрестанното вмъкване на сериалите и актьорите от тях, в емисии, които нямат абсолютно нищо общо с въпросните продукции, просто така, за допълнително оспамване и видиотяване на хората.

А по въпроса къде да се информирам, е, не мога винаги да вися в интернет, понякога просто ИСКАМ да изгледам новините по телевизията, може да искам да видя нещо конкретно или и аз просто да изгубя час пред телевизора и не желая, наистина, съвсем по човешки го казвам, непрестанно във всяка възможна минута да ми се обяснява колко непропускаема е незнам си коя серия на незнамсикой сериал.

# 169
  • София

е преди си кръщавахме децата с имената на героите от латиноамериканските сериали  Crazy ....мода  Mr. Green
Да  така е ама Хосе Леонсио не е рязал български глави  , пък и звучи  по добре от Мемет и Айля

# 170
  • Атлантис, Галактика Пегас
http://www.slusham.com/25387
добре че съм на работа и ще пропусна това.

# 171
  • Пловдив
Спокойно, нищо няма да изтървеш, нали е ясно как ще завърши  Mr. Green

# 172
  • София
Странно, започва излъчването на " Династията  на Тюдорите" в никак не гледаемия час 23.30 . явно турските бози са  така окупирали  гледаемото време, че по нормалните  сериали време няма. Sad

# 173
  • София
Спокойно, нищо няма да изтървеш, нали е ясно как ще завърши  Mr. Green
Аз знам Мемет ще вземе Фатме за булка, но първо ще се пореви малко. То това им е сюжета ред сълзи, ред сополи   два реда влажни погледи Laughing

# 174
 И аз съм възмутена.Вярно , че е криза, ама чак пък толкова. Тази вечер в новините дадоха и репортаж за едни четвъртокласници, които играят в училищна театрална постановка "Перла" и децата бяха много наясно със всичките интрижки, които се разиграват между главните герои от едноименния сериал. Rolling Eyes От известно време се питам и каква точно е разликата между БТВ и НОВА телевизия? Програмната им схема е едно към едно една и съща. Дори и времето за рекламите е по едно и също време.

# 175
Прост народ-проста телевизия Flutter
А аз още по-проста,предпочитам "Дискавъри"

# 176
А аз друго се питам... Защо ще правят референдум за сваляне на новините на турски език от ефир, след като 12 часа и повече дори от програмното време на БТВ е заето от турски сериали... Sneaky

........Не знам дали си влизала в темите по сериали, но там става въпрос за много сериозна патология...

п.с Лелле ужасих се... Влезнах в една от темите  (мисля че беше Листопад).... такъв задълбочен анализ на герои, характери, персони.... Безмълвна останах.... Колко ли деца са пренебрегнати заради подобни безпочвени сапунки????

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 23:46 от rosi_bosi

# 177
Странно, започва излъчването на " Династията  на Тюдорите" в никак не гледаемия час 23.30 . явно турските бози са  така окупирали  гледаемото време, че по нормалните  сериали време няма. Sad
Че кой се интересува в България от Тюдорите  newsm78

Между другото кога започва? Аз не че не изгледах всички сезони, но с удоволствие бих го гледала пак Crazy

# 178
  • София

Между другото кога започва? Аз не че не изгледах всички сезони, но с удоволствие бих го гледала пак Crazy
ПРава си, къде по достоино е да правиш маанети пред турската  "славна" история, още по-достоино е да ръпокляскаш пред труда  на една "българска "историчка , която доказва, че Баташко клане е нямало. Аз пък се чудя  защо  непрестанно се повтаря , че сега са други времена, да други са но историческата памет е една голяма ценност , която всеки българин трябва да притежава. И в този смисъл ме дразни  натрапчивото  присъствие , точно на филми  от тази страна по 24 часа  по национални телевизии.Латиноамерикански филми не гледам  но не ме дразнят , просто са далечни са мен но е  друго да видиш  хора молещи се пред св Богородица и друго е да ми показват ритуални сюнети кЕрвета/ тази дума  винаги ми звучи с различна 2ра буква/,  Simple Smile

# 179
  • На морето!

Айде и аз да питам за Тюдорите, за да поспамя. Кога и къде ще го гледаме?

Общи условия

Активация на акаунт