Btv и Nova що за безумие?

• 32 611
  • 691
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Странно, започва излъчването на " Династията  на Тюдорите" в никак не гледаемия час 23.30 . явно турските бози са  така окупирали  гледаемото време, че по нормалните  сериали време няма. Sad
Че кой се интересува в България от Тюдорите  newsm78

Между другото кога започва? Аз не че не изгледах всички сезони, но с удоволствие бих го гледала пак Crazy
Айде и аз да питам за Тюдорите, за да поспамя. Кога и къде ще го гледаме?
По Нова в безумня час 23.30 след всички турски бози,то от тях няма и време за нормален сериал

# 181
Какво ли би казал Левски за цялата тази история?
Дали свободните българи в неговите представи говорят турски по собствено желание?
Дали би се съгласил с твърдението, че времената през 2010 г. са други и това, което се е случило в миналото няма нищо общо с ежедневието на средностатистическия българин?
Аз за това се замислих тази сутрин.

# 182
  • на брега на реката
Откакто започнаха да дават турски сериали не гледам БТВ И НОВА след осем часа вечер. Имаме Булсатком и гледаме Халмарк или Анимал планет, хистори и други такива канали. Имам тотална непоносимост към подобен род сериали, не само турски. Дразня се , че родителите ми ги гледат, те са пенсионери и това им е развлечението.

# 183
  • I want it all and I want it now.
Аз също имам непоносимост към турските сериали.Просто въпросните канали спрях да ги ледам.

# 184
  • Има много детски смях.
А за безумието, че в Събота от 16 часа (за Неделя не съм сигурна) по Нова ТВ ще повтарят турската боза какво ще кажете?
Аз се втрещих като видях анонса.  Shocked

Сутринта пък, в сутришния блок на БТВ имаше репортаж- анкета от бабки (и един дядо) как ще свърши Перла. Бяхо ги събрали на Сладки и кафе и едва ли не течаха залози  Sick

ТОТАЛНО малоумна история...

# 185
А за безумието, че в Събота от 16 часа (за Неделя не съм сигурна) по Нова ТВ ще повтарят турската боза какво ще кажете?
Аз се втрещих като видях анонса.  Shocked
ама това сериозно ли  ooooh! ooooh! ooooh!
Нямах нищо против сапунките били те турски или латиноамерикански ... ама сега вече, че то не остана друго за гледане.
Какво да правят хората, които не искат да гледат нонстоп сериали...

# 186

Въх, колко добре ще подхождат Мехметите и Онурите като прелюдия към "Отечествен фронт"  Crazy Crazy Crazy

Леле, аз ако съм на Мартин Карбовски, направо ще се откажа от тази телевизия.  То и без това само той и Цветанка Ризова останаха нормални в тази телевизия...

# 187
  • София
Добре де  нали  Станция нова е до 18ч,  ще я съкратят ли, за да не изпуснем някой турски сериал. Гледам че и пояса от 12 до 13 също се заема от турски сериал, започвам да се питам забравиха ли че в тази държава живеят и българи. Видях и теми за турски филми по местни турски телевизии със заглавията им в оригинал Wink, подфорума да не би да става филиал на тюрк анни/ в превод турска мама/ Grinning

# 188
  • Пловдив
Обърнете внимание на артестичните заглавия на съседни теми Mr. Green
ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24  Shocked

Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 6  ooooh!

ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YİĞİT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 52   Tired

1001 нощи - Една година стана , но страстта към Приказката ни остана - 117  #Crazy

Да се смеем ли, да плачем ли и аз вече не знам  Laughing
Ако надникнете в темите пък какви бисери са изписани само Joy

# 189
  • София
Диамантената тема ми е фаворит  на мен, там има един изключително несимпатичен артист , герой на темата и му следят интимния живот, кога е кихнал или се е изкашлял е повод за много тръпки Joy Joy Joy Joyсмях.

# 190

Да ви кажа, момичета, никак не е смешно... Представете си колко трябва да е самотен човек, лишен от любов и смисъл в живота си, за да му е най-важното нещо в света кой на кого какво е прошепнал на ушенцето... Представете си само как са загърбили гръб на съвсем реалните си мъже, деца, приятели и роднини, за да въздишат по измислените... Толкова е жалко. Толкова... симптоматично...

Ако имах някоя позната, която толкова вдъхновено следи сериала, и тя е на възраст под 60 години, ако трябва със сила ще я заведа на лекар, за да получи полагащата и се помощ. Слава Богу, че нямам.

Ако "фенките" впрягаха толкова усилия да анализират собствените си отношения с околните, със сигурност нямаше да им остава време да въздишат по реалните.
Съжалявам ги, наистина. Като се вземе предвид грамотността (респ. образованието им), картинката става напълно плачевна  Tired

# 191
Аз затова отдавна, освен новините, друго не гледам по ТВ-то, напоследък пускам Точно така вечер след работа, докато готвя, не е лошо предаването. Преди поне в събота и неделя даваха по някой хубав филм от 20 ч., сега и това не съм се сещала да проверя, за да не се разочаровам.

# 192
  • гр. Шумен
Диамантената тема ми е фаворит  на мен, там има един изключително несимпатичен артист , герой на темата и му следят интимния живот, кога е кихнал или се е изкашлял е повод за много тръпки Joy Joy Joy Joyсмях.
Добре бе, подфорума е КИНО и телевизия. Теми за артистите от сериалите - бол! Окей, модерни са, лошо няма да се обсъдят (навремето тъй обсаждаха по пейките Ребека Джилинг от "Завръщане в Рая").
Ама една тема не видях за артисти като Ал ПАчино, като Робърт де НИро, Робин Уилямс, Мерил Стрийп, София ЛОрен... Или хайде - даже и за по съвременните кинозвезди (ама тях ги обсъждат в "Звездни компромати", така че не са ощетени). Или ако е имало те са запокитени назад по форума. Защото към тях няма интерес.
И това ме навява на разни тъжни мисли...

# 193
  • София
Добре бе, подфорума е КИНО и телевизия. Теми за артистите от сериалите - бол! Окей, модерни са, лошо няма да се обсъдят (навремето тъй обсаждаха по пейките Ребека Джилинг от "Завръщане в Рая").
Ама една тема не видях за артисти като Ал ПАчино, като Робърт де НИро, Робин Уилямс, Мерил Стрийп, София ЛОрен... Или хайде - даже и за по съвременните кинозвезди (ама тях ги обсъждат в "Звездни компромати", така че не са ощетени). Или ако е имало те са запокитени назад по форума. Защото към тях няма интерес.
И това ме навява на разни тъжни мисли...
м
 В една тема  прочетох за някакъв турски артист и сравняваха играта му с Ал Пачино. Съгласна съм , че сигурно играят добре ама да ги сравняват с колосите ми е леко шизофренично. Пак повтарям става дума за играта им не за визия.

# 194
  • София
Преди поне в събота и неделя даваха по някой хубав филм от 20 ч., сега и това не съм се сещала да проверя, за да не се разочаровам.

От миналата неделя Нова телевизия вместо някой хубав филм започна излъчването на нов турски сериал - "Незабравима" и то излъчиха цели 2 серии,така че край с неделната кино вечер по Нова.Така по груби сметки само в събота вечер няма сериали или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт