Btv и Nova що за безумие?

• 32 530
  • 691
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Преди поне в събота и неделя даваха по някой хубав филм от 20 ч., сега и това не съм се сещала да проверя, за да не се разочаровам.

От миналата неделя Нова телевизия вместо някой хубав филм започна излъчването на нов турски сериал - "Незабравима" и то излъчиха цели 2 серии,така че край с неделната кино вечер по Нова.Така по груби сметки само в събота вечер няма сериали или се лъжа?
Чукай  на  дърво, че току виж и тогава сложили, ние играем на "Монополи " с децата по време на  вечерните сериали и  пускаме дискавъри за фон Grinning

# 196

Чукай  на  дърво, че току виж и тогава сложили, ние играем на "Монополи " с децата по време на  вечерните сериали и  пускаме дискавъри за фон Grinning

Хе-хе, това ми напомни за режима на тока преди години. В уречения час палехме свещи - аз, родителите ми и сестра ми, играехме различни игри или просто си говорехме. Беше много приятно, но се случваше само, докато няма ток.

(не казвам, че при вас е така - просто се сетих за това)  Simple Smile

# 197
  • София

Хе-хе, това ми напомни за режима на тока преди години. В уречения час палехме свещи - аз, родителите ми и сестра ми, играехме различни игри или просто си говорехме. Беше много приятно, но се случваше само, докато няма ток.

(не казвам, че при вас е така - просто се сетих за това)  Simple Smile
Ами аз покрай турските сериали станах спец на "Монополи", добре е , че през деня сме на работа все пак Simple Smile

# 198
Е това е ненормално.Репортери от новините на гости при семейство ,кьдето ще гледат заедно последния епизод на Перла.Какво е това сьбитие толкова важно.Как не ги е срам.

# 199
  • Варна
Ама ужас, направо щях да припадна. Тез вече съвсем се оляха Sick Егати важните новини.

# 200
  • София
Ама ужас, направо щях да припадна. Тез вече съвсем се оляха Sick Егати важните новини.
Че важно е ами не видя ли хората  от онова село какви софри бяха подредили и точеха зъби сякаш шедьовър очакват да видят Simple Smile
В тази връзка социолозите дали са правили проучване къде се гледат филми, разбивки по образование, възрастови групи, на мен би ми било интересно Simple Smile

# 201
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами по селата където има бабите и дядовци и два канала Канал едно и битиви? какво си мислиш че гледат бабите?  че свекър ми което направо ме шокира че искаше да гледа Брак с чужденец и гледаше да свърши всичко в двора преди да почнал сериал, това е човек който не гледа телевизия!!!!! Просто хванал няколко серии и му станало интересно и го следи вече! На 78 години!

# 202
  • Варна
Ама каквото искат да гледат, само ако може да не ги показват по новините. Не стига, че дават сапунки кажи-речи денонощно, ами и новините да пълнят с тях? Лееекинко в повече идва.

# 203
  • Пловдив

ние играем на "Монополи " с децата по време на  вечерните сериали и  пускаме дискавъри за фон Grinning
Точно това правихме и ние снощи - играхме Монополи и много се забавлявахме Grinning
Хайде  да се почерпим за приключването на Перла Wine Glass

# 204
Че важно е ами не видя ли хората  от онова село какви софри бяха подредили и точеха зъби сякаш шедьовър очакват да видят Simple Smile
В тази връзка социолозите дали са правили проучване къде се гледат филми, разбивки по образование, възрастови групи, на мен би ми било интересно Simple Smile

От голям град, работеща/не пенсионерка/, машинен инженер.
Гледаща сериали всякакви- за социологически проучвания.

# 205
  • София

ние играем на "Монополи " с децата по време на  вечерните сериали и  пускаме дискавъри за фон Grinning
Точно това правихме и ние снощи - играхме Монополи и много се забавлявахме Grinning
Хайде  да се почерпим за приключването на Перла Wine Glass

Наздраве, един по един да изпратим всички турски филми, но на тяхно място нови да не идват Simple Smile. И повече да не се питаме / Хубав ли филма или е турски?/ Амин!

# 206
  • София
Че важно е ами не видя ли хората  от онова село какви софри бяха подредили и точеха зъби сякаш шедьовър очакват да видят Simple Smile

От голям град, работеща/не пенсионерка/, машинен инженер
И успяваш да гледаш  всички сериали? Браво!
Един колега днес разправя, че жена му  ме е обещала Перла да и бъде последния  турски сериал, и той щастлив, че ще има с кого да си  говори, по времето  което все пак отделяме за  семейството си Grinning

# 207
  • Варна
Цитат
Наздраве, един по един да изпратим всички турски филми, но на тяхно място нови да не идват Smile. И повече да не се питаме / Хубав ли филма или е турски?/ Амин!

hahaha hahaha hahaha
Като многоглавата ламя - отсечеш една глава (свърши единият сериал) - на нейно място растат 2 ooooh!
Ама тези две телевизии наистина сякаш покриват норматив - надпреварват се по коя ще пуснат повече турски сериали едновременно май. И колко ефирно време в денонощие ще им отделят. Обаче Нова май още не са ги включили в новините. Изостават.

# 208
  • Атлантис, Галактика Пегас
Цитат
Наздраве, един по един да изпратим всички турски филми, но на тяхно място нови да не идват Smile. И повече да не се питаме / Хубав ли филма или е турски?/ Амин!

hahaha hahaha hahaha
Като многоглавата ламя - отсечеш една глава (свърши единият сериал) - на нейно място растат 2 ooooh!
Ама тези две телевизии наистина сякаш покриват норматив - надпреварват се по коя ще пуснат повече турски сериали едновременно май. И колко ефирно време в денонощие ще им отделят. Обаче Нова май още не са ги включили в новините. Изостават.
Май че затова преминах на новини на Нова.  Mr. Green

# 209
Еми наздраве!   Grinning
И дано по-скоро свършат тия сериали.
Поне се радвам, че не са индийски, тогава щеше да е много по-страшно...нямаше да има край.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт