Btv и Nova що за безумие?

• 32 578
  • 691
  •   1
Отговори
# 390
Според мен максимум 12 месеца още и турските сериали ще излязат от мода. И ще останат в часовете след обед, тоест само и единствено за домакините и пенсионерите. Каквато всъщност е и целевата категория на тези филми.
Дори смятам, че 12 месеца е много време, но бавно и сигурно те губят зрители в "прайм тайма". Не виждам да я има тази истерия, която беше в началото, когато Перла започнаха да я дават по БТВ. Едно пренасищане се получи в момента, и Нова и БТВ заложиха на този род филмчета, та на хората ще им писне, убедена съм!

# 391
Винаги преекспонирането води до обратен ефект. Не зная защо още никой не го е схванал от БТВ и Нова.

# 392
Разбира се, че не очаквам да променя нечие впечатление нито за сериалите, нито за техните фенове  Mr. Green
Просто се опитах да изразя (явно неуспешно, въпреки/поради  Crazy дългия пост) своето мнение, че едно е, да не ги харесваш заради количеството и качеството им (или липсата на такова), а съвсем друго - поради факта, че са турски, пък , видите ли, ние 500 години...
това е

# 393
Пенда!  

Обичам да те чета!  Peace

# 394
Откакто започнаха да дават подобни сериали едва ли не денонощно задълбочих пиратството - да са живи и здрави Арената и Замундата...
Няма нищо лошо по принцип в гледането на сапунки (не че някога съм гледала), но доколкото си спомням никога такива не са давани в праймтайма.
И аз така само ,че не мога да тегля защото съм в чужбина ,но си гледам итал.тв. от новините направо минавам на другата тв и толкова

# 395
  • София
ами това е по-малко дразнещо от двама младоженци който си лягат да спят  с пижами закопчани догоре Joy Joy Joy Joy.
Aбе спят със закопчани пижами, ама са 70 милиона, за разлика от нас , дето и голи да спим, сме само 7 милиона. Joy Явно пижамите не им пречат.

# 396
ами това е по-малко дразнещо от двама младоженци който си лягат да спят  с пижами закопчани догоре Joy Joy Joy Joy.
Aбе спят със закопчани пижами, ама са 70 милиона, за разлика от нас , дето и голи да спим, сме само 7 милиона. Joy Явно пижамите не им пречат.
Peace hahaha
Много ми хареса  Laughing

# 397
  • в баира
Тези сериали са с цел ислямизацията на България Naughty
Даа! А какво ще кажете за тази карта, публикувана в турски вестник миналата година? Сериалите са си чиста проба промиване на мозъци в мирно време.

# 398
Това е същото, както с фланелките, които ние продаваме - с надпис България на три морета!  Mr. Green Болни мозъци има навсякъде!

# 399
  • Пловдив
Тези сериали са с цел ислямизацията на България Naughty
Даа! А какво ще кажете за тази карта, публикувана в турски вестник миналата година? Сериалите са си чиста проба промиване на мозъци в мирно време.
Това е така, но могат да го разберат само мислещите хора Peace
За съжаление като гледам количеството теми за турски сериали, стигам до извода, че бг мамите са много манипулативни същества  ooooh!
Наистена не мога да разбера тази мания към турските сериали Tired
Какво намират в тях Laughing

# 400
Това е същото, както с фланелките, които ние продаваме - с надпис България на три морета!  Mr. Green Болни мозъци има навсякъде!

Абсолютно  Peace

# 401
Промиване на мозъци... само дето сериалите се купуват и гледат ДОБРОВОЛНО! Никой никому не е опрял ятаган в гърлото, за да кибичи няколко часа на ден пред телевизора и да були точно в тези сериали, така че айде да не прекаляваме с конспиративните теории.
Argun, почти с всичките ти мнения съм съгласна и както е модерно напоследък, +1 Simple Smile!

# 402
Промиване на мозъци... само дето сериалите се купуват и гледат ДОБРОВОЛНО! Никой никому не е опрял ятаган в гърлото, за да кибичи няколко часа на ден пред телевизора и да були точно в тези сериали, така че айде да не прекаляваме с конспиративните теории.
Argun, почти с всичките ти мнения съм съгласна и както е модерно напоследък, +1 Simple Smile!
В темата никой не е казал, че насила ни карат да гледаме тези сериали. По-скоро оставят голяма част от зрителите без избор, защото доста хора нямат кабелна, цифрова или сателитна телевизия. А и темата е за безумието на БТВ и НОВА.

# 403
В темата никой не е казал, че насила ни карат да гледаме тези сериали. По-скоро оставят голяма част от зрителите без избор, защото доста хора нямат кабелна, цифрова или сателитна телевизия. А и темата е за безумието на БТВ и НОВА.

Глупости!

Ако ще само сериали да се излъчват нон стоп, пак няма да ги гледам. По-скоро никаква телевизия няма да гледам!
Няма безумие в Нова и Бтв, това се нарича печелене на пари.

# 404
Прочетохте ли статията в турския вестник ,че го показвате и преиначавате нещата ?
Извиняват се и съжаляват за грешката. От минестерството на образованието им не знаят от кого е направена и как се е озовала на CD и в някои малки книжки раздадени на учениците.

Общи условия

Активация на акаунт