Btv и Nova що за безумие?

• 32 433
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Драга моя, почитателке на  турски  бози , опитай се да  намериш " Всичко е любов " гледай то  и тогава ела ми кажи, че е лементарен и ела и кажи също, че сините лещи на Ахмед са по  хубави от очите на Иван Иванов.. Аман от чуждопоклонничество, гледам всеки български филм, някои от тях с ясното съзнание, че може и да съжалявам , но филма  е Български и този факт  го прави по интересен от , които и да е друг филм, турските бози  ги слагам в отделна категория даже не и при сапунките-елементарно глупави и неистински Simple Smile

# 571
не съм гледала този филм,който ще се надпреварва за Оскар,а ако БГ телевизиите се интересуваха от нашето искуство би трябвало да го дадат да ни запознаят,така че не мога да твърдя хубав ли или не
а за елементарни актьори-ми един сериал,който всички чакахме с нетърпение да видим хубав ли или не..Забранена любов..е няма по-глупаво нещо от това..актьорите, играта нито те грабват,нито нищо
 и спирам да пиша в темата,защото явно Ви се понрави като нахълтах така

# 572
  • София
не съм гледала този филм,който ще се надпреварва за Оскар,а ако БГ телевизиите се интересуваха от нашето искуство би трябвало да го дадат да ни запознаят,така че не мога да твърдя хубав ли или не
а за елементарни актьори-ми един сериал,който всички чакахме с нетърпение да видим хубав ли или не..Забранена любов..е няма по-глупаво нещо от това..актьорите, играта нито те грабват,нито нищо
Ами ти ако гледаш БТВ и Нова  няма да видиш и зрънце от нашето иСкуство, българските  филми  ги пускат хо кината  и също по сателитния канал България и БНТ Simple Smile

# 573
Ами ти ако гледаш БТВ и Нова  няма да видиш и зрънце от нашето иСкуство, българските  филми  ги пускат хо кината  и също по сателитния канал България и БНТ Simple Smile
Подсети ме за касов българскИ филм,направен в последните 10 години или пък сериал който е събрал забележителен рейтинг.Говориш за отдавна отминали времена.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 19:28 от MG18

# 574
  • София
Ами ти ако гледаш БТВ и Нова  няма да видиш и зрънце от нашето иСкуство, българските  филми  ги пускат хо кината  и също по сателитния канал България и БНТ Simple Smile
Подсети ме за касов българскИ филм,направен в последните 10 години или пък сериал който е събрал забележителен рейтинг.Говориш за отдавна отминали времена.
Зависи колко касов може да бъде един филм тук у нас . Каза се вече без пари кино не се прави, турчилята яко наливат пари в еднаквите си по съдържание турски бози

# 575
Познайте какво дават по бтв?

# 576
Зависи колко касов може да бъде един филм тук у нас . Каза се вече без пари кино не се прави, турчилята яко наливат пари в еднаквите си по съдържание турски бози

И успяват да ги продават .Браво на тях .
Зад кулисите на Листопад .

# 577
  • София

И успяват да ги продават .Браво на тях .
Зад кулисите на Листопад .
На кого и до къде проддват изяснихме. Grinning

# 578
  • София
ей изпуснах  репортажа на деня, видях само турската Белучи и и бях покосена от ориенталския и чар,  ужасно далечен от Белучи -уви Laughing

# 579
ей изпуснах  репортажа на деня, видях само турската Белучи и и бях покосена от ориенталския и чар,  ужасно далечен от Белучи -уви Laughing
Прекаляваш с простотиите си .
И аз мернах момичето ами хубава е .
На кого и докъде продават няма как да изясниш нито ти нито някой друг от форума .
Правят и продават за разлика от нас .
Наистина ли си нямаш други занимания освен турските сериали?

# 580
Започна се, сигурно сега е свършил репортажа и се почва

# 581
  • София
Прекаляваш с простотиите си .
И аз мернах момичето ами хубава е .
На кого и докъде продават няма как да изясниш нито ти нито някой друг от форума .
Правят и продават за разлика от нас .
Наистина ли си нямаш други занимания освен турските сериали?
Нали не очакваш в тема против нещо, хората да се изказват за.И пр.естани със заключенията си за хората пишещи  тук, темата е против турските сериали а не за  психо портрети на списващите. Може и хубва да е  актрисата, но няма нищо общо с Моника Белучи.И ако четеш всички постове ще ти стане ясно че вече посочиха / не аз / че тези филми се гледат само в Арабския свят , Румъния и Гърция Simple Smile

# 582
Е, дори и само там да се гледат пак е нещо.Има ли наш филм който се гледа някъде с интерес ,и моля не ми давай за пример разни филми за елитарна публика.Някъде си писала за Ернестина Шинова ,много я харесвам и нея и мъжа и ,но посочи ми негов филм който да е имал успех и гледаемост,освен популярната реклама на матраци,там обаче и двамата ужасно преиграват.Аз лично съм гледала до сега  "1001 нощ" и "Брак с чужденец",сториха ми се приятни забавни .Против съм обаче да пускат и БТВ и НОВА в 8 вечерта турски сериали.Но положението с нашето кино е толкова зле ,че се няма смисъл да се чудим защо сериали от Турция, Бразилия и прочие ни заливат,а пък в интерес на истината и актьорите им красиви и обстановка и декори ,абе направено е като дъвка за очите ,ама готина и не ни затормозяват с нищо.Хресвам и американски сериали "Безследно изчезнали","От местопрестъплението",та това е положението който си може го може не зависимо къде

# 583
На кого съм правила психопортрет ?
Където и да ги продават е все тая -правят филми и ги продават .
Хабер си нямам нито от Листопад нито от Перла и т.н.  за разлика от теб.
И аз не искам сапунки в 20ч. ама нито турски нито латиноамерикански нито американски.

# 584
Ето аз примерно много харесвах българския сериал "Забранена любов" ето ти и хубави артисти,прилични действия в рамките на нормалното без кървища без голотии.Случки толкова бизки до нашето битие и каде изчезна този сериал? До колкото знам има снимани ,неизлъчвани серии, а така го харесвах.''Шивачки" още един хубав  бг. филм

Общи условия

Активация на акаунт