Btv и Nova що за безумие?

• 32 432
  • 691
  •   1
Отговори
# 585
Ето аз примерно много харесвах българския сериал "Забранена любов" ето ти и хубави артисти,прилични действия в рамките на нормалното без кървища без голотии.Случки толкова бизки до нашето битие и каде изчезна този сериал? До колкото знам има снимани ,неизлъчвани серии, а така го харесвах.''Шивачки" още един хубав  бг. филм
Стига бе ,такова преиграване беше в началото .Ще има нови серии .
Филма обаче не си е съвсем наш или бъркам?

# 586
Пак нахълтвам,но..
НОВА щом го е спряла,значи и такъв рейтинг е имал и щом е заменила наш за турски,тогава няма какво да си говорим.Вие можете да се оплквате колкото искате,но БТВ и НОВА купуват още сериали и са разбрали формулата за висок рейтинг т.е. 20.00 часа-най-гледаното часово време

# 587
Пак нахълтвам,но..
НОВА щом го е спряла,значи и такъв рейтинг е имал и щом е заменила наш за турски,тогава няма какво да си говорим.Вие можете да се оплквате колкото искате,но БТВ и НОВА купуват още сериали и са разбрали формулата за висок рейтинг т.е. 20.00 часа-най-гледаното часово време
Пепел ти на езика .

# 588
Пак нахълтвам,но..

Пак потръпвам.

# 589
ами доколкото знам,че почва едни турски "Забранена любов" пак от 8..
колкото за самите филми..има някои които са много добри и си заслужават гледането,а други Sick

# 590
Формулата за висок рейтинг, не знам, по скоро са намерили формулата за това как да изгонят стойностните предавания и филми,а от там и стойностните си зрители.
И аз не се оплаквам,не ми пука да дават каквото щат,просто ОТКАЗВАМ ДА ГИ ГЛЕДАМ И ТОЛКОВА.Явно и това е някаква мода, ще отмине

# 591
Павлина, мисля, че е време или да си пийнеш хапченцата, или да се върнеш в първите седем години. Май повечко ти идва вълнението.
Иди гледкай Глистопад. Laughing

Много гадно изказване,дори и за непознат човек.Не бих си позволила подобни изрази и обиди в никой форум.Съжалявам,това ли ни е културата,да препоръчваме на някой хапченца.Много лошо,много непочтено и говори ясно за човека,който го е писал.

# 592
Когато незнаеш нещо по-добре да замълчиш отколкото да си измисляш.
"Перла",който също не гледам,е много добре приет в целия арабски свят.

И ти си много достоверен източник, така ли?

# 593
И аз не искам сапунки в 20ч. ама нито турски нито латиноамерикански нито американски.

А какво искаш тогава и какво правиш в темата в такъв случай  newsm78

# 594
гледала съм единствено Мелодия на сърцето - причини:
- интересно ми беше да гледам Инстанбул, къщите, морето
- добрата актьорска игра на повечето артисти

# 595
И аз не искам сапунки в 20ч. ама нито турски нито латиноамерикански нито американски.

А какво искаш тогава и какво правиш в темата в такъв случай  newsm78
А , де какво правя в темата ?
Тя определено не е за сапунките в 20ч. поне според теб де.

# 596
Хабер си нямам нито от Листопад нито от Перла и т.н.  за разлика от теб.
Ти вече обясни, че имаш хабер от Незабравима и Брак с чужденец  Mr. Green

# 597
  • София
Ето http://life.dir.bg/2010/01/25/news5754662.html хайде, кротнете малко Simple Smile

# 598
# 599

Супер! Ама и малко комедийки ако направят ще е супер. Че само драми  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт