Здравейте момичета! Ами аз специално напълнях, но както вече споменах по-горе, имах и нужда и затова не ме притесниха 8-9кг отгоре 
Ужас
Здравейте момичета! Ами аз специално напълнях, но както вече споменах по-горе, имах и нужда и затова не ме притесниха 8-9кг отгоре 
и аз така мисля
Както някой по-горе беше писал , че го прави заради децата си или за да си позволи нещо за себе си от спестените пари...
Наистина най-важни са волята и убеждението, че искаш да спреш. ОБАЧЕ.. при повечето заклети пушачи като мен например, никотиновият глад е дооста силен и ти причинява куп ужасни усещания като главоболие, супер апетит и нервност, а това може да те откаже бързо. Затова още в началото си казах, че ми трябва съюзник. Взех си Табекс, защото беше по-евтино, а и бях виждала реклами. За съжаление обаче явно евтините и рекламирани неща рядко са качествени. Започнах да повръщам, а една нощ се събудих и като станах от леглото, сякаш бях изпила 200 мл уиски на екс... Реших, че не искам да си причинявам това на организма. На втория опит за отказване си взех лепенките (Никотинел се казват), защото този път се бях подготвила малко и от прочетеното реших, че никотинът е 100 пъти по безвреден от разни химии и хапчета. Аз лично не направих 3-, а 2-месечен курс. Това ми е четвърти месец откакто не съм запалвала нито цигара. От сърце мога да кажа, че препоръчвам никотиновите лепенки на всички. Нито напълнях, нито ми беше толкова сложно. Може и да е внушение, че с тях ми беше по-леко, но и да си внушаваш разни неща в този тежък момент си е голям плюс! Желая успех на всички. New Venera, кажи дали най-накрая си събрала смелост!