ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Може ли да питам - за гъбички появили се на сливиците/тапички/ какво мога да предприема?Става въпрос за дете 4г.
Благодаря!

# 706
  • Пловдив
tandonova79, Туберкулина и на сина ми е изписван по такава схема: само Туб. 30СН за два -три месеца, два пъти месечно *2гр.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 11:37 от *Бенджи*

# 707
Здравейте,
може ли повече информация за действието на калкареа сулфурика?

# 708
Може ли да питам - за гъбички появили се на сливиците/тапички/ какво мога да предприема?Става въпрос за дете 4г.
Благодаря!

Да го заведеш на класически хомеопат, да му даде точното за него лекарство, което да му подсили имунната система и да се справи с гъбичките. Peace

# 709
Имам питане - дали Ефизол може да се приема с хомеопатичните лекарства?Пречи ли?

Не давай абсолютно нищо на детето, освен хомеопатичното лекарство, защото така се затруднява лечението. После не може да се прецени кое е подействало-ефизолът или хомеопатията, освен това този род лекуване на зачервено гърло, в хомеопатията се счита за подтискане и е алопатичен, не хомеопатичен. Няма никаква нужда от ефизол и без това-не е някакво сериозно лекарство.

# 710
Здравейте,
може ли повече информация за действието на калкареа сулфурика?

Ето малко от материя медика на Бьорике, за калкареа сулфурика:

http://homeoint.org/books/boericmm/c/calc-s.htm

Това за някои възможни симптоми, разделени по части на тялото, за които би могла да се даде. Това е само кратко описание, има доста други неща.

Ето ли лекция на Д. Т. Кент за калк сулф:

http://www.homeoint.org/books3/kentmm/calc-sulph.htm

# 711
  • Пловдив
Благодаря!

Да го заведеш на класически хомеопат, да му даде точното за него лекарство, което да му подсили имунната система и да се справи с гъбичките. Peace

Ами ОК,но в Пловдив няма такъв!!!

# 712
Благодаря!

Има, има. Аз се сещам за 3 броя даже, единият е в Индия сега, остават два броя.

# 713
  • София
Хомеопатията категорично ли отрича съчетаването на методите на традиционната медицина и хомеопатичните методи? Все пак не е вярно според мен, че традиционната медицина на 100% е погрешен начин за лечение.

# 714
Хомеопатията категорично ли отрича съчетаването на методите на традиционната медицина и хомеопатичните методи? Все пак не е вярно според мен, че традиционната медицина на 100% е погрешен начин за лечение.

За наместването на счупени кости примерно, мисля, че си е много на място съвременната медицина Simple Smile Както и за някои спешни случаи (катастрафи и екстремни падания примерно)...

# 715
Благодаря!

В Пловдив има класически хомеопати. Обади се на Асоциацията на лекарите-хомеопати за иформация.

# 716

Не я отрича, има много диагностични, хирургически и други методи, които са много ползотворни в офоциалната медицина. Отрича обаче голяма част от подходите и за лечение на хронични и остри заболявания, макар не всички и не винаги.

# 717
  • Пловдив
Archangel, щом са лекари -хомеопати, значи няма причина да не им напишеш имената тук... Wink

Ще бъде от полза за много хора.

# 718
  • Пловдив
Благодаря!

Има, има. Аз се сещам за 3 броя даже, единият е в Индия сега, остават два броя.
Ами айде кажи ми ги тогава...нима е тайна?

# 719
  • Пловдив
Archangel, щом са лекари -хомеопати, значи няма причина да не им напишеш имената тук... Wink

Ще бъде от полза за много хора.
Благодаря ти Бенджи!

А за Архангел-
А др.хомеопати какви са-шарлатани,които ни тровят???

Общи условия

Активация на акаунт