ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 450
Като стана въпрос за обривите - и на моя син му се появиха пъпчици по лицето, в момента лекуваме продължителна кашлица и секрети (изолираха се стрептококи в носа). Снощи беше последният прием на лекарството и май няма особено подобрение. Та като се появи обрива се зарадвах, че е лечебна криза и че болестта се изтиква към по-малковажния орган и оттогава все чакам да има промяна в състоянието му, но уви. Въпросът ми е дали обривът е свързан по някакъв начин с лечението в момент, в който се взема хомеопатично лекарство или може да няма нищо общо?

# 451
  • София - Варна - Бургас
  Анe

Цитат
...Но си мисля, дали направеното интервю на сина ми, когато той беше на 7 месеца е точно.
Прави ли се ново интервю, когато първото е направено на ранна, бебешка възраст...

Наистита, след време, когато проговори, е нужно повторно интервю.

Цитат
...как се чете хиповитаминозата...

Единственият витамин, който не се натрупва в организма и от който имаме всекидневна нужда, е вит. С

T@LI

Цитат
Александър, за магданоза - само листенца или стръкчета?
   - добре де, едно стръкче. Simple Smile

# 452
на мъжа ми даже му даде онзи ден да си попълни въпросника за нови пациенти наново,защото не беше ходил 5 месеца
Този въпросник го попълвам вече 6 месеца. Дано не ми се сърди много.  Wink

# 453
  • София - Варна - Бургас
Александра

Цитат
Почива си от напрежението ли

- Да, почива си от напрежението. За добро! Laughing

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 22:14 от Aleksander

# 454
  • София - Варна - Бургас
rhea

Цитат
Здравейте Александър!

Имате особено чувство за умереност в изказа си!...

Вижте, аз не съм назначен на щат тук, имам си и други задължения. Когато имам малко свободно време, влизам и до колкото мога, отговарям.

Ето Вие също си цените времето и не сте си направила труда да прочетете, че НЕ коментирам колеги!

# 455
  • София - Варна - Бургас
Като стана въпрос за обривите - и на моя син му се появиха пъпчици по лицето, в момента лекуваме продължителна кашлица и секрети (изолираха се стрептококи в носа). Снощи беше последният прием на лекарството и май няма особено подобрение. Та като се появи обрива се зарадвах, че е лечебна криза и че болестта се изтиква към по-малковажния орган и оттогава все чакам да има промяна в състоянието му, но уви. Въпросът ми е дали обривът е свързан по някакъв начин с лечението в момент, в който се взема хомеопатично лекарство или може да няма нищо общо?

Дано да е така, но това най-добре може да прецени лекуващият ви хомеопат. Той какво казва по въпроса?

# 456
пак благодаря, Александър!
последно не разбрах,
какво мислите за инхалациите с ФР с цел освобождаване
от секретите, когато с в повече при децата?

# 457
  • София - Варна - Бургас
Flowers Rose Честит ти 8-и Март на всички Майки - настоящи и бъдещи!!!   Flowers Rose

# 458
Flowers Rose Честит ти 8-и Март на всички Майки - настоящи и бъдещи!!!   Flowers Rose

Благодаря!

Колко време най-дълго може да се взема едно хомеопатично лекарство?

# 459
Здравейте, искам да попитам как се приема NATRUM MURIATICUM 9 CH? Има ли значение дали е на гладно, изобщо ще бъда благодарна на всякаква информация. Предварително благодаря!

# 460
Наскоро ми се наложи да си задавам този въпрос, вече не е актуален, но все пак информативно ми се иска да попитам и тук:
Рентгеновите лъчения влияят ли на ХЛ? Ако да, предполагам, че просто тябва да се прецени риск - полза, за да се вземе адекватно решение...

# 461
Здравейте, искам да попитам как се приема NATRUM MURIATICUM 9 CH? Има ли значение дали е на гладно, изобщо ще бъда благодарна на всякаква информация. Предварително благодаря!

Принципът за всичко хомеопатични е да има половин час пауза от хранене преди и след приема. Най-добре под езика да се сложи/капне. Доколкото знам 1-2-3 гранулки може на 1 прием, като не е от съществено значение колко точно.
Ако искаш да си напълно сигурна, звънни на хомеопата си  Peace
Дано съм помогнала.

# 462
Kokonut, благодаря ти много  smile3525

# 463
Много ми се иска да се посъветвам с Александър, а и бих се радвала и на вашие мнения и съвети. Моята любима сестрички, след 4 г. чакане, най-сетне ще има бебе, живот и здраве  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Иска ми се моят племенник ИЗОБЩО да не започва с друго, различно от хомеопатията, НО МЕ Е СТРАХ. Rolling Eyes Страх ме е за едно новородено как ще му се отрази, например високата температура, зачервеното гърло, запушения нос ... СТРАХ ме е, а и сестра ми няма доверие на моя хомеопат, за да отидем там. Не зная какъв съвет да й дам-да настоявам ли, да я убеждавам ли или да я оставя като мен дас е убеди ... Много ми се иска да съм до нея в трудните моменти (и ще бъда, за да окуражавам), но ме е страх. Не е моето дете
Как се отразяава хомеопатията на новородени?
Добър класически хомеопат в София, с опит с новородени?
И най-важното - да може да се разчита на него денонощно - поне в началото, докато се научат, а и аз докато се науча с новородено.
Когато аз започнах, беше по-лесно, зашото бяхме по-г-леми, можехме да говорим, да реагираме ма думи, да отговаряме на въпроси, да пием чайове ...
С бебетата как е? Какъв е "плана?"

Моля, дайте ми съвет

# 464
  • София - Варна - Бургас

Благодаря!

Колко време най-дълго може да се взема едно хомеопатично лекарство?

Може ли да формулирате по ясно въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт