ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Кога стана тази криза? От тогава как е детето? - миналия петък. Към момента е добре, но все още е под влиянието на значителни количества урбазон и вентолин.

Настоение, обща енергия, апетит, сън? След първия прием на лекарството-когато е помогнало, как беше апетитът, сънят и енергията?Има ли промяна в тези показатели в трите периода-преди прием първи път, след прием първи път и след прием втори път на лекарството? - Не мога да преценя, по-скоро няма промяна. Апетит и енергия винаги е имала, сънят беше спокоен и преди това... не мога да отговоря категорично има ли някаква промяна.

Със сигурност ли е минало от лекарството първия път или може да е спонтанно подобрение, съвпаднало с приема на лекарството? Казваш -в рамките на 24 часа след 3ти ден криза. Ако кризите са така или иначе по 3-4 дни, то не може да се смята, че това подобрение е от лекарството, особено ако е имало последваща по-тежка криза след месец. - Точно така, беше си време пристъпът да мине така или иначе, но до момента не е имало пристъп, при който да не дадем вентолин, този път не дадохме. Или е минало от хомеопатичното лечение, проведено през трите дни, или вентолинът така или иначе не променя нещата по принцип. Второто обаче е малко вероятно според мен.

Относно смяната на хомеопат-хомеопатията не е точна наука, защото самото тяло не е точна машина. Тялото си има собствена скорост и процеси и не може винаги да се предвиди как ще реагира.  - Да, точно поради това, че не мога да получа точни отговори, разчитах на някакво доверие, интуиция - както искате го наречете - към този точно човек. Сега вместо доверие изпитвам огромно безпокойство и не знам дали да продължа постигнатото до тук или да започна от начало. Това така или иначе е решение, което трябва да взема сама и не прибързано, но още съм под влиянието на много емоции.

Благодаря ви за отделеното време!  bouquet

# 646
Само да попитам, не по темата. Този доктор Фарук индиец ли е? Embarassed Laughing

Май да.Виж тукhttp://farokh.bghomeopathy.org/

# 647
Благодаря ти.

Лекува ли се раничка(ерозия) на шийката на матката с хомеопатия, за да не се подлага човек на коагулации?

# 648
Нормално ли е - вчера ходих на класически хомеопат. Даде ми две гранулки да ги разтворя в спирт и вода и да  по 10 капки от тях приемам веднъж седмично. Но не ми каза какво е лекарството и в каква потенция.

Нормално е, ще ти каже по-късно. Питай го следващия път ако искаш. И аз не знам какво пия в момента Laughing.

# 649
Говори с хомеопата за това какво е станало и виж дали можеш да се довериш да продължите лечението при него или искаш смяна.

Според мен или лекарството не е направило абсолютно нищо и просто си е криза, или е влошаване от лекарството, може би поради потенцията или чувствителността на детето. Не е доказване.

# 650
Благодаря ти.

Лекува ли се раничка(ерозия) на шийката на матката с хомеопатия, за да не се подлага човек на коагулации?

Да, лекува се. Но следи нещата с гинеколог постоянно.

# 651
  • София - Варна - Бургас
Алекс,ти ще присъстваш ли на "Лятното училище по хомеопатия с доктор Фарук Мастер " в св.св. Константин и Елена в началото на юни?

Задължително! освен другото, аз се занимавам и с мултимедията и записвам с видеокамера семинара.

# 652
Алекс,ти ще присъстваш ли на "Лятното училище по хомеопатия с доктор Фарук Мастер " в св.св. Константин и Елена в началото на юни?

Задължително! освен другото, аз се занимавам и с мултимедията и записвам с видеокамера семинара.

Супер! Hug

# 653
колко време след прием на антибиотик може да се приеме хомеопатично лекарство?

# 654
колко време след прием на антибиотик може да се приеме хомеопатично лекарство?

веднага

# 655
Може ли да се пие глог и валериан на капки успоредно със ХЛ ?        Благодаря предварително!

# 656
Може ли да се пие глог и валериан на капки успоредно със ХЛ ?        Благодаря предварително!

Не знам какво ще ти отговорят, но ако имаш предвид сиропчето за сърцето Grinning, аз го пиех седмица след операцията, успоредно с ХЛ, но след това ми стана излишно. Не съм забелязала да е прекратило действието на хо лекарство, въпреки че ненавиждам мента, а в сиропчето има и мента Confused

# 657
Благодаря за светкавичния отговор, Archangel !!!! Всъщност имам предвид тинктура (от всяко по отделно) и не смятам да се ползва мента

# 658
Аз не съм Архангел, освен ако не ти е писала на лични Peace
Все пак изчакай отговора на хомеопатите.

# 659

Не, ще антидотира, но самото хомеопатично трябва да има много мощен успокояващ ефект, много повече от валериан и глог, ако това е проблем и е улучено точното лекарство. Това е може би първи признак за добро действие на лекарството-спокойствие, душевен мир, добър сън.

Общи условия

Активация на акаунт