ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
Може ли да се пие глог и валериан на капки успоредно със ХЛ ?        Благодаря предварително!

Не знам какво ще ти отговорят, но ако имаш предвид сиропчето за сърцето Grinning, аз го пиех седмица след операцията, успоредно с ХЛ, но след това ми стана излишно. Не съм забелязала да е прекратило действието на хо лекарство, въпреки че ненавиждам мента, а в сиропчето има и мента Confused

Има шанс и да не антидотира, но е рисково. Аз не бих пила за да не си разваля сериозното лечение, заради един съмнително действащ глог и влаериан.

Есента имах някакви сърцебиения и си купих тинктура от глог-колкото и да изпих, ефект почти никакъв нямаше или ако е имало, само за кратко. Като почнах с хомеопатия, изчезна всякакво сърцебиене, нещо което с глога нямаше да стане никога. За такава малка помощ каквато дават тези тинктури не мисля, че има смисъл да се рискува да се антидотира, дори рискът да е не много голям. А колко е голям е непредсказуемо. При едни е 100%, при други е 50% при трети е 0%. Но докато не се провали работата, няма как да знаеш ще се провали ли или не.

# 661
  • Пловдив
Здравейте!Може ли хомеопатията да ни помогне при брадавица ,която е на пръстчето на сина ми?Благодаря!

# 662
на този въпрос е отговаряно - да може, лекува предиспозицията към образуването им..

# 663
колко време след прием на антибиотик може да се приеме хомеопатично лекарство?

веднага

моята хомеопатка ми каза, че антибиотика действал 2 седмици след приема му и щял да обърка моята картината. и затова питах дали да изчакам

# 664
колко време след прием на антибиотик може да се приеме хомеопатично лекарство?

веднага

моята хомеопатка ми каза, че антибиотика действал 2 седмици след приема му и щял да обърка моята картината. и затова питах дали да изчакам

Ами, слушай хомеопата си ако му имаш доверие, а ако му нямаш го смени. Wink

# 665
Аз не съм Архангел, освен ако не ти е писала на лични Peace
Все пак изчакай отговора на хомеопатите.

Ох, грешка, извинявам се и на двете! Ми аз толкова късно преди да си легна онзи ден погледнах дали има отговор, че изобщо не обърнах внимание кой е авторът му  Embarassed
И благодаря и за отговорите също!  bouquet 

# 666
  • София
Съвместим ли е Вита Мерфен с хомеопатично лечение?

# 667
Съвместим ли е Вита Мерфен с хомеопатично лечение?

Доколкото виждам, това се ползва за охлузване и поразване. Не мисля, че ще е проблем, стига да не се мажеш цялата с него и да не е дълго време. Инцидентно намазване при нужда на малка площ няма да попречи на хомеопатичното лечение.

# 668
А Умкалор съвместим ли е с хомеопатично лечение?

# 669
  • София - Варна - Бургас

Здравей Живанка!
 По-добре да не се взема при добре действащо хомеопатично л-во, не за друго, не че пряко ще си въздействат - то няма как! А защото действието му, както и на другите алопатични лекарства е ПОТИСКАЩО! Потиска и замазва симптомите и така замъглява "картината" от хомеопатична гледна точка.
  Прочети си и листовката

# 670

Здравей Живанка!
 По-добре да не се взема при добре действащо хомеопатично л-во, не за друго, не че пряко ще си въздействат - то няма как! А защото действието му, както и на другите алопатични лекарства е ПОТИСКАЩО! Потиска и замазва симптомите и така замъглява "картината" от хомеопатична гледна точка.
  Прочети си и листовката

Благодаря!

# 671
  • Бургас
Здравейте!Имам въпрос и аз.Ако се влоши състоянието от първи прием на хомеопатично л-во,може ли да се спре действието му,ако примерно се пие ментов чай или ментова дъвка?
И още нещо.Знам че многократно е повтаряно,но колко нормално трябва да продължи първия преглед-интервюто?

# 672
Здравейте!Имам въпрос и аз.Ако се влоши състоянието от първи прием на хомеопатично л-во,може ли да се спре действието му,ако примерно се пие ментов чай или ментова дъвка?
И още нещо.Знам че многократно е повтаряно,но колко нормално трябва да продължи първия преглед-интервюто?

около 2 часа -2 часа и половина казват хомеопатите.Нашето интервю продължи 30 мин.

# 673

Ако има проблем или нещо, което изглежда като проблем, след прием на хомеопатично лекарство, първото и най-важно нещо е да се обадиш на хомеопата си. Много често, това което ти си мислиш, че е влошаване, всъщност е лечебна криза и ако прекъснеш действието на лекарството прекъсваш лечението. Ако наистина е влошаване от грешно лекарство, тогава хомеопатът трябва да го антидотира с хомеопатичния му антидот-за всяко лекарство си има други, които спират и неутрализират действието му. Конкретно за това, което си питала-да може да антидотираш с мента, но не е най-добрия вариант.

При класическите хомеопати първото интервю, в зависимост от случая, може да продължи между 1 и 3 часа, най-често, около 2.

# 674
  • Бургас
Благодаря Ви за отговорите!
Часовете бяха на всеки кръгъл час,което означава,че прегледа ще трае 1 час.Предстои ни преглед.Най-лошото е че мен вече ме обзеха съмнения. Sad

Общи условия

Активация на акаунт