ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря Ви за отговорите!
Часовете бяха на всеки кръгъл час,което означава,че прегледа ще трае 1 час.Предстои ни преглед.Най-лошото е че мен вече ме обзеха съмнения. Sad

Защо те обзеха съмнения?

# 676
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!Имам въпрос и аз.Ако се влоши състоянието от първи прием на хомеопатично л-во,може ли да се спре действието му,ако примерно се пие ментов чай или ментова дъвка?
И още нещо.Знам че многократно е повтаряно,но колко нормално трябва да продължи първия преглед-интервюто?

Да, пробвай да антидотираш с ментов чай и дъвка, за да установиш с изненада, че...
... няма да може да го антидотира.  Laughing

Многократното безцелно повтаряне, "по боаронска схема"?!... води до т.н. доказване и усилване на симптоми!

При класически хомеопат, първото хо интервю трае не по-малко от 2 (Два) часа.  Peace

# 677
  • Варна
Когато разтваряме хомеопатично във вода за малки деца, има ли нещо като "срок на годност", т.е. има ли значение колко бързо се изпие, може ли да изветрее или нещо подобно?

# 678

...Многократното безцелно повтаряне, "по боаронска схема"?!... води до т.н. доказване и усилване на симптоми!

За съжаление много хомеопати,които наричат себе си "класически" лекуват така Sad Включително и тези,препоръчвани от Българското хомеопатично общество.Казвам го от личен опит.Ще сменям хомеопата на детето,нещо загубих доверие,а то е най-важно !

# 679
  • град-държава

При класически хомеопат, първото хо интервю трае не по-малко от 2 (Два) часа.  Peace[/color]

И ако първичното интервю трае час и 40 мин,то непременно  си имаме работа с хомеопат,който не е класически?  newsm78

# 680
  • Бургас
Aleksander,благодаря и на теб за отговора!
Аз питам предварително,още не сме го пили  Grinning.
Записахме се при класически хомеопат.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 09:01 от margo**

# 681
Къде се загуби темата с новодошлия лекар хомеопат и темата за НХС? Някой знае ли?

# 682
  • Пловдив
Къде се загуби темата с новодшлия лекар хомеопат и темата за НХС? Някой знае ли?
newsm75

Доктора има нова тема в Здравния....   Mr. Green
Само че, що в Здравния я е пуснал, а не в Хомеопатия... newsm78

# 683
Отивам да го видя какво проповядва. Там никога не стъпвам, мерси.  bouquet

Никъде не видях темата му. Може ли линк. Мерси.

# 684
  • София - Варна - Бургас
Когато разтваряме хомеопатично във вода за малки деца, има ли нещо като "срок на годност", т.е. има ли значение колко бързо се изпие, може ли да изветрее или нещо подобно?

Да, има - около 1 седмица, като чашата се покрива със салфетка и се държи на тъмно.

# 685
  • София - Варна - Бургас

...Многократното безцелно повтаряне, "по боаронска схема"?!... води до т.н. доказване и усилване на симптоми!

За съжаление много хомеопати,които наричат себе си "класически" лекуват така Sad Включително и тези,препоръчвани от Българското хомеопатично общество.Казвам го от личен опит.Ще сменям хомеопата на детето,нещо загубих доверие,а то е най-важно !

Познавам пациенти от Варна - ходят с една торба от 30 - 40 хо л-ва, предписвани на принципа: проба - грешка, проба...грешка...   Sick

# 686
  • София - Варна - Бургас
Къде се загуби темата с новодшлия лекар хомеопат и темата за НХС? Някой знае ли?
newsm75

Доктора има нова тема в Здравния....   Mr. Green
Само че, що в Здравния я е пуснал, а не в Хомеопатия... newsm78

Отишъл е на завет, тук е много проветриво.  Joy

# 687
Е, като почнете така. Нека да видим. Laughing

# 688
Къде се загуби темата с новодошлия лекар хомеопат и темата за НХС? Някой знае ли?

Доколкото разбрах от темата в здравния, скоро ще има още един подфорум, където доктора ще пише  Simple Smile.

# 689
Не знам какво ще пише като той сам си противоречи. Относно хомеопатията...

Общи условия

Активация на акаунт