Жените харесват ли..... груби и мърляви мъже(мъжкари).

• 44 271
  • 342
  •   1
Отговори
# 120
Форумите са общодостъпни за всеки изказващ лично мнение, ако изказът му не обижда и не накърнява другия.
Драга, не леж на таз кълка, че този форум е доста силно доказателство за противното, ама е друга ема. Любов, ко да я праиш.
Иначе.. като ви гледам.. сте като кокошарник. Всеки си говори за своето и никой по темата. Аз съм мъжкарана. Обичам панталони, да карам бързо, да подсвирквам на жени, мога да си завинтя крушката сама и да забия пирон. Ама нейсе- мога и да съм жена в целия смисъл. Стига да има за кой. Всичко е до "каквото почукало такова обадило"

# 121
Казах ли ви?!  Joy hahaha

# 122

Манолчо е култ!!!!Пък и си приличаме  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 123
Мотивация, нищо лично!   bouquet

# 124
За Манолито...за Манолито ли искате да питате? Laughing Laughing Laughing

# 125
# 126

bouquet
Ние му се смеем , ама ТО си намери пазарната ниша Simple Smile

# 127

bouquet
Ние му се смеем , ама ТО си намери пазарната ниша Simple Smile

Въх, колко възбудително е една жена като почне да ти говори като маркетолог...  bouquet bowuu...

Което ме връща към изначалието на темата, че в днешното меркантилно общество май всичко е въпроса на опаковка и PR. Crazy

# 128
...И хормони  Twisted Evil

# 129
Жените са странни същества - когато им правиш комплименти се държат резервирано а като започнеш да ги обиждаш все едно с магнит ги превличаш. От опит го казвам.

# 130
Жените са странни същества - когато им правиш комплименти се държат резервирано а като започнеш да ги обиждаш все едно с магнит ги превличаш. От опит го казвам.
Thinking Thinking не ти е голям опита или другото Mr. Green

# 131

Не само ти си го забелязал...Колкото по-голям гъз е някой толкова повече му се лепат. Сеа ще кажат некой че се лепат само кухи,прости, повърхностни и т.н. , ама по-добре такива от никви. А и понякога на човвек точно такива му вършат работа по "специалността" Sunglasses

# 132
  • Там, където ме обичат
Мърляви - не, за грубостта, зависи кога, доколко..

# 133
Обичам мъжът да излъчва сигурност. Не обичам напомпани мъжаги, тип бичета,. За мърлявост няма да говорим, въобще.
Имала съм тип "лоши момчета", с много, много добри сърца и обратното "тихи води" с кофти характери.
С лошите момчета винаги съм имала какво да си кажа и съм знаела, че няма да ме предадат, защото са мъже на място, поне тези в моето обкъжение са били такива.
Ако се наложи да избирам и ако не бях с мъжа си, щях да предпочита да бъда само с един. Познаваме се от деца и само той ми е останал в сърцето от всички. Лошо момче с добро сърце  Mr. Green

# 134
Не.

С домашното насилие шега не бива. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт