Жените харесват ли..... груби и мърляви мъже(мъжкари).

• 44 316
  • 342
  •   1
Отговори
# 195
Нещо по същество?
Или като нямаш какво да кажеш, просто плюеш на общо основание. Ако е така, не си първият, да знаеш.

ПП - сега гледам, че са изтрили една гугутка, която имаше подобен репертоар.
Радвай се,че ги търкат гугутките така с Богиня,ще ви намалее конкуренцията и ставате winner.
Въпреки,че ми звучи като заплаха това гугутката,има хора които да преценяват освен ако не си стринкина.Както и да е,за мен е важно детето ми да не се разхожда м/у "ТО",пък ако някой е решил да ме ритне за това,да го направи.

Дидо,
много те моля да започнеш да употребяваш правилата на книжовния българнски език, понеже нищо не ти се разбира.
Второто подчертано няма никакъв смисъл.

# 196
  • София
Нещо по същество?
Или като нямаш какво да кажеш, просто плюеш на общо основание. Ако е така, не си първият, да знаеш.

ПП - сега гледам, че са изтрили една гугутка, която имаше подобен репертоар.
Радвай се,че ги търкат гугутките така с Богиня,ще ви намалее конкуренцията и ставате winner.
Въпреки,че ми звучи като заплаха това гугутката,има хора които да преценяват освен ако не си стринкина.Както и да е,за мен е важно детето ми да не се разхожда м/у "ТО",пък ако някой е решил да ме ритне за това,да го направи.

Дидо,
много те моля да започнеш да употребяваш правилата на книжовния българнски език, понеже нищо не ти се разбира.
Второто подчертано няма никакъв смисъл.
Повече няма да спамя темата,за мен е ясно,че съм накърнил нечие "достойнство",и започваш да изместваш умело темата,виж си поста на Богиня със снимката-(СИНМКА) и страниците(СТАНИЦИТЕ)тогава прави забележки.ЧАО

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:00 от Дидо-Иванов

# 197
Ок.
Разбирам, че си бягал от часовете в гимназията.
Няма проблем, и малообразованите трябва да имат шанс.
Не съм видяла снимката на Богинята, но съм добила представа за нивото й от нейните постове. Едва ли можеш да си представиш какво означава това.
Дидо Иванов,
опитай се да запазиш достойнството. Това би означавало много.

# 198
  • София
Ок.
Не съм видяла снимката на Богинята, но съм добила представа за нивото й от нейните постове. Едва ли можеш да си представиш какво означава това.
Дидо Иванов,
Успиваш ли ме а? newsm62 newsm62 ,не, не семеен съм и имам прекрасна жена и още по-прекрасна дъщеря.При мен няма да ти се получи ,виж по центъра  Peace успех

# 199
Често се случва да срещнеш хора, които при липса на аргументи в тяхна полза, почват със селския бой.
Всеки е свободен да изглежда както желае и е свободен да си понесе последствията от това. Добри, или лоши.

# 200
  • София
Често се случва да срещнеш хора, които при липса на аргументи в тяхна полза, почват със селския бой.
Всеки е свободен да изглежда както желае и е свободен да си понесе последствията от това. Добри, или лоши.
Аргументирал съм се още в 1-я и 2-я пост(но трябва някой да чете) от там до тук съм си лафил,достатъчно ли е?-ето и ти говориш за БОЙ,не зная от устата на една жена как звучи тая дума-при положение,че притендира за интелект,възпитание,и отлично образование.В размисли съм.

# 201
Няма как да си се аргументирал, защото не правиш разлика между добре поддържан мъж и гей. След като липсва разбиране за естеството на темата, какви аргументи можеш да приложиш?
Успех в размишлението ти пожелавам.

# 202
Ок.
Дидо Иванов,
Успиваш ли ме а? newsm62 newsm62 ,не, не семеен съм и имам прекрасна жена и още по-прекрасна дъщеря.При мен няма да ти се получи ,виж по центъра  Peace успех

Нула.
Няма проблем, ти си от другата лига.

# 203
  • Варна
Между другото, pich е много прав.
А пък аватарът му е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето такъв тип мъже харесвам - с перфектно ушит костюм, лъснати обувки... /повтарям се вече/ А ако някой каже, че Бонд, Джеймс Бонд не е мъжкар, да си потърси очила. С по-голям диоптър.

# 204
Дидо, явно твоя таргет е доста пролетарски снижен и не си имал контакти с по-елитарни жени. Повярвай ми друже, че те изискват да си обръснат, да се къпеш поне два пъти на ден, да не смърдиш на пръч, бира и цигари.
Не пуша 1-во,алкохол грам не слагам в устата си, 1 път на ден се къпя не 2,обескосмявам се където трябва,но не по ръцете и краката-а и нямам почти какво да обескосмявам.Това е.ок?това прави ли ме мърляв?
Аз също не си обезкосмявам цялото тяло, но проблема ти е, че не само не правиш разлика между метросексуален и хомосексуален, но дори бъркаш терминологията. Прочети малко и ще разбереш, че думата "метросексуален" идва от "metropolitan" и "heterosexual"

# 205
  • София
А пък аватарът му е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето такъв тип мъже харесвам - с перфектно ушит костюм, лъснати обувки... /повтарям се вече/ А ако някой каже, че Бонд, Джеймс Бонд не е мъжкар, да си потърси очила. С по-голям диоптър.
Страшна си smile3521 ,не знам обаче тоя тип мъже дали ще хареса теб-което е далеч по-важно-ако ме разбираш правилно.
Пич хвърли камък по мен ако си безгрешен!

# 206
  • Варна
Дидо, не се притеснявай. Мен всички ме харесват - от гипсаджиите до банкерите. Само дето вторите имат шанс, ако ме разбираш правилно.

# 207
  • Варна
Дидо, не се притеснявай. Мен всички ме харесват - от гипсаджиите до банкерите. Само дето вторите имат шанс.
Демек мога да се наредя а?-ааа не не не много съм грешен да съм с Богиня,пък и както казах вече съм щастливо женен newsm44
Ти май не можеш и да четеш  Shocked

Спирам спама.

# 208
  • София
Дидо, не се притеснявай. Мен всички ме харесват - от гипсаджиите до банкерите. Само дето вторите имат шанс, ако ме разбираш правилно.
Да де -разбирам вече,но как да кажа.......тия банкери по празниците пред PC-to ли те оставят,не те ли водят на някой остров някъде, забелязвам,че 2 дни си нон-стоп тук,и затова питам-пък ако искаш ми отговори-съмнително ми стана.
Не споменавай гипсаджиите щото на тях ако им трябва такава принцеса 100-200ewr.са и могат да си го позволят с техните оскъдни доходи.Дай да не бъркаме нещата, темата за 101-ви път казвам,че е друга.

# 209
А пък аватарът му е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето такъв тип мъже харесвам - с перфектно ушит костюм, лъснати обувки... /повтарям се вече/ А ако някой каже, че Бонд, Джеймс Бонд не е мъжкар, да си потърси очила. С по-голям диоптър.
Страшна си smile3521 ,не знам обаче тоя тип мъже дали ще хареса теб-което е далеч по-важно-ако ме разбираш правилно.
Пич хвърли камък по мен ако си безгрешен!
Дидо, не можах да разбера какво ми казваш. Формулирай си изречението правилно, моля те.
Освен това моята работа е свързана с клавиатура и химикалка, а не с камъни и гипс.

Общи условия

Активация на акаунт