Робинята Изаура

• 17 123
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
помня го да. И си го гледах редовно.

# 16
Изаура ще я дават по Нова телевизия,от 10 август от 09:30 ч.по 2 епизода./всеки делник/.

# 17
Коя година го даваха  ? Чета,че е направен 1976,а е даван 86 в България,ама дали е така.Не е ли даван по рано ?

# 18
  • Варна
Дадоха реклама по нова че ще го дават. Аз само съм чувала за сериала. За какво се разказва  newsm78 Че аз май не съм била родена като са го давали  Joy

# 19
Разказва се за една робиня на име Изаура  Laughing Laughing LaughingКак господаря и се влюбва в нея,ама тя не го иска,пък иска един друг,как избягва с него и накрая се женят  Mr. Green Помня само последната серия,че  аха  всичко да е вече супер,ама има една друга робиня дето завижда на Изаура-Роза се казва и тя слага отрова в кафето.....Хм,как извъртяха чашите незнам,накрая тя сама се отрови Flutter Ей такиви ми ти работи  Mr. Green

# 20
  • София
Коя година го даваха  ? Чета,че е направен 1976,а е даван 86 в България,ама дали е така.Не е ли даван по рано ?
В Труд от събота прочетох, че ще пускат римейк от 2004 год.

Ето статията http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=561422

# 21
  • Атлантис, Галактика Пегас
Разказва се за една робиня на име Изаура  Laughing Laughing LaughingКак господаря и се влюбва в нея,ама тя не го иска,пък иска един друг,как избягва с него и накрая се женят  Mr. Green Помня само последната серия,че  аха  всичко да е вече супер,ама има една друга робиня дето завижда на Изаура-Роза се казва и тя слага отрова в кафето.....Хм,как извъртяха чашите незнам,накрая тя сама се отрови Flutter Ей такиви ми ти работи  Mr. Green
Малко по различно е, щото е влюбена не просто в друг а в друг свободен и при това е господар на съседно имение. Не успява да се ожени за него щото нейния господар го примамва в клопка и убива, тя успява да избяга с помоща на баща си, който е свободен. Освен останалото тя не е чернокожа, като останали роби, отгледана от майката на господаря като свободна. Има и документ който й дарява свободата, обаче беше май уничтожен от господаря, не си спомням чак такива подробности все пак това беше преди бая години. Та като избягва среща друг който се влюбва в нея и та после в него, но на края я намира неин господар и я връщат. И аха всичко да свърши трагично но се оказва че имението е купено с всички роби и новия господар е любимия на Изаура и той дава свобода на всички роби.
Щастлив финал. А злия Леонсия бива убит.  Peace bowuu

# 22
  • Варна
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet Питах майка си но тя каза само че се разправяло за една бяла робиня на име Изаура hahaha hahaha hahaha

# 23
След този сериал бразилски сериали близо 20 години държаха телевезионен ефир в Русия.  Peace

# 24
  • Варна
Kordelia благодаря и на теб  smile3525 smile3525 smile3525

# 25
Kordelia Е,аз само последната серия помня,та това си е пак нещо Laughing Ама че бе бяла-незнам,нашия телевизор тогава си бе черно бял и не се виждаше много хубаво  Laughing Помня и Жануария Laughing Дебелата негърка,нещо танцуваше или аз грешно помня?

Magosniwa  bouquet

Ето и малко кадри:

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 17:37 от raliko

# 26
Kordelia Е,аз само последната серия помня,та това си е пак нещо Laughing Ама че бе бяла-незнам,нашия телевизор тогава си бе черно бял и не се виждаше много хубаво  Laughing Помня и Жануария Laughing Дебелата негърка,нещо танцуваше или аз грешно помня?

Женуария беше готвачката  Mr. Green но що ли си помня че май беше умряла....  Лошата беше Роза и се отрови на края.
О аз тогава учех в мед колеж и цялата група бяхме на практика и бягахме от практика в нас че живеех на близо от една от клиниките където беше практика и го гледахме...
Божкееееееееее  ooooh! ooooh! hahaha А нямаше нет от където да се свали повторението и видеото още не беше записващо, обаче имаше вестници със снимки и интервюта... И мелодията я бях записала на касетофон.  Joy

# 27
А,готвачка била...Изтървала съм  Laughing Аз не го помня  всъщност много,сега по интернет може да си го свалиш  Laughing

# 28
А,готвачка била...Изтървала съм  Laughing Аз не го помня  всъщност много,сега по интернет може да си го свалиш  Laughing
не щем.... Hug мерси
мина ми периода на подобни сериали. Mr. Green
вампирясах. hahaha
навремето ми беше страно що всички прехласваха по Луселия, нали е кривогледа.  newsm78

# 29
То и аз ще пропусна,ама ми стана забавно-какво ли още ни готви скъпата телевизия? Laughing Laughing LaughingСлед  толкова стари сериали вече незнам какво да очаквам! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт