Агенция "Визаж"-мнения

• 18 460
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Е, ако всяка ромка има хубаво жилище, три мили деца, съпруг, работила и живяла в Лондон, Токио, завършва арт колеж. Тя подкрепя ценностите на съфорумките от форума.http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 535&Itemid=29

Това ми заприлича на оня виц за един син, който казал на баща си, че е гей. Накрая бяща му го убедил, че е педерас.

# 31
Те завиждат, Мамми, защото дъщерите им не са толкава красиви.

Не, не завиждат. Поне не всички. Ако за Визаж ти е мисълта. Жената пита, а тези, които имат идея за какво става въпрос, й отговарят. Аз знам за какво става въпрос, но не си ми толкова доверен, за да ти разказвам. И понеже знам, съм измъквала от там собствената си братовчедка, която беше тръгнала тайно на курсове. Побеля ми кичур, като разбрах къде е. Има свестни агенции за модели. Малко са, но има. Не е това темата обаче. Тук ставаше дума за Визаж.

# 32
това със световната кариера е малко плод на фантазиите ...

# 33
На добра цена се е продало момичето, спор няма. Ама и при ромките е така - по-хубава, за повече пари.  

# 34
  • Galaxy 13197853088
доста мъже пазаруват от там п...и.
добра цена ще вземе момичето.

# 35
А добре де, кой й е спонсорът? Гугъл май че не знае? newsm78

# 36
  • София
Не бих посъветвала никой да поощрява детето си да става манекен/манекенка у нас.

# 37
Не бих посъветвала никой да поощрява детето си да става манекен/манекенка у нас.
Искаш да кажеш и момчетата също. Боже, ще ми се върнат оглозгани децата... Tired Дано от 187 до 196 нещичко остане...

# 38
Е, ако всяка ромка има хубаво жилище, три мили деца, съпруг, работила и живяла в Лондон, Токио, завършва арт колеж. Тя подкрепя ценностите на съфорумките от форума.http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 535&Itemid=29

Това ми заприлича на оня виц за един син, който казал на баща си, че е гей. Накрая бяща му го убедил, че е педерас.
Вълк, ти дъщеря имаш ли?

# 39
Нямам, но ако имах, щеше да набляга на физика, математика, информатика, английски.
Аз съм грозничък, дъщерите ми не биха имали шансове във Визаж.

# 40
  • София
Искаш да кажеш и момчетата също. Боже, ще ми се върнат оглозгани децата... Tired Дано от 187 до 196 нещичко остане...
Казах, че не бих посъветвала, а не какво би станало, ако някой отиде там. Моите възгледи за възпитанието на деца и начина на живот на възрастните са твърде далеч от подобни мероприятия. но това са моите възгледи, с които не ангажирам никого. Едно дете може да оцелее след много изпитания, та в този смисъл манекенството може и да не е чак такава заплаха.

# 41

Вземи сложи снимки на тея момчета най-накрая, разбрахме, че са убавци, но и да ги видим. Иначе нищо не пречи и на момчетата да станат компаньони, даже там конкуренцията е по-малка.
Действително никой не принуждава момичетата да извършват допълнителни услуги, просто тези, които го правят имат в пъти повече ангажименти и като модели. За да си успешна в този бизнес трябва много здрава психика, самоувереност и манталитет на "кучка". Ако момичето е чувствително няма да издържи. За да пробие минава през безброй кастинги, на които ще чуе за всичките си недостатъци в прав текст, конкуренцията е жестока, особено в чужбина.
Аз не бих го причинила на дъщеря си, освен ако не съм Джери Хол или Мадона и Долче&Габанна не я познават от бебе.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт