Касандра

• 41 464
  • 384
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ех, добре, че го засякох случайно! Гледала съм го два пъти, ще го гледам пак! Heart Eyes

# 106
Темичката савсем замря Sad

# 107
  • София
еми то Касандра е едно от най-каментираните сериали в БГ. Не знам дали някоя нова фенка ще се появи. Малко хора си падат по ретрото  newsm78 в латино сапунките. А пък старите фенове... ми то Корайма се обсъжда още от бабите... дали е останала необсъдена реплика...  newsm78 Joy

# 108
У дома никой не я е гледал на времето,   ooooh! ooooh! и сега само аз я следя!  Whistling Whistling Whistling Филма е много хубав, хареса ми това, как са оплетени двамата братя- Twisted Evil Twisted Evil уж са различни, а те са съвсем еднакви..... Twisted Evil Интересен е филма, нямам търпение да се оженят Касандра и Игнасио, та Луис Давид да се завърне........  Outta Joint Peace Peace

# 109
  • София
Ха, ми чудесно пък!
Ама много подробности знаеш Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз това ич не го помня...

# 110
Погледнах тук и там..  Embarassed Embarassed Бях дала линк с историята от сериала, някаде по назад е...  Hug Hug Hug

# 111
  • София
аз едно време сайта на теленовелите много го ползвах преди...
обаче го затрих, та много хубаво, че го видях тук Simple Smile
за тоз сериал няма да гледам напред Simple Smile нека ме изненадват Simple Smile

# 112
Ще има с какво да те изненадат, повярвай ми, доста се оплитат нататък, ама аз и така обичам.......  Hug Hug Whistling

# 113
Бях на 15 години , когато зявъртяха сериала по тв. Бяхме се побъркали с моята приятелка по Освалдо Риос разбира се . Той е младичък и хубав в сериала , а сега одъртя и той. Всичко си спомням от сериала без някои подробности като например ББ:Когато Алфонсо разбере , че Касандра е внучката му , как се усещаше , че Ерминия е забъркана и защо не се случва нищо с нея (като например да я изгони от дома си). Другото , което не мога да се сетя е : какво става с Ерминия и Алфонсо накрая на филма. Знам , че Доринда си е жива, защото е на сватбата на Луис Давид и Касандра , но Алфонсо умираше ли , какво ставаше с него?
Сега моля ви се пак съм се зарибила по филмчето , та чак го сънувам. Абе страшен замисъл има , не може да се отрече , даже първите епизоди като гледах и смяната на бебетата , тръпки ме побиха. Освалдо Риос много добре играе ролята си и на Луис Давид и на Игнасио така , че наистина човек да повярва, че са различни персонажи. Погледа на Игнасио е пресметлив , има лукава физиономия, докато Луис Давид изглежда благороден , харизматичен , интелигентен. После наистина се случват много неща , повечето лоши , но има и едни малки и хубави моменти , в които направо се разтапяш от умиление и романтика Grinning. А най най хубавите моменти за мен бяха ББ:когато Луис Давид се бореше с чувствата си и не искаше да си признае , че обича Касандра , защото тя според него е убила брат му. Как само горкия не искаше да си го признае . Той имаше чувства към нея още , когато се срещаха в планината, но именно , за да не се задълбочат тези чувства той се маха от града само , че като я вижда отново разбира , че не я е забравил и , че я обича така , както само веднъж се обича. Другия най - красив момент беше, когато Луис Давид отвлича Касандра на сватбата й с Енрике и после целувки , страстна нощ и т.н. Embarassed
Отраснах с този сериал , с  него минаха и първите ми любовни трепети , като момиче Embarassed. Бях голяма мечтателка и още съм такава. Майка ми казва , че живея в розовите сериали , а вече съм на 28 , омъжена. Такава съм си , романтичка голяма.

# 114
http://www.telenovella-bg.com/movies/episodes/kassandra/0

Тук са отговориъе на всичките ти въпроси, това е целия сериал, разказан като история  Hug Hug Hug

# 115
  • Пловдив
Тук качват сериите:
http://tvnovelasbg.30.forumer.com/index.php

# 116
Едно не мога да го разбера ББ: Илиза, че Касандра ще се ожени за доведените си чичовци  #Crazy #Crazy На всичкото отгоре Чабела ще излезе дъщеря на Игнасио- той не ми изглежда чак толкова възрастен  newsm78 newsm78 newsm78 Следователно в един период Касандра ще е втората майка на Чабела...  #Crazy #Crazy Joy Joy Е на това му се вика циганска работа........  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

Не се уточнихме дали за сюжета напред ще пишем с бели букви, та за това реших да не рискувам.......  Hug Hug

# 117
  • София
Саманта, ББ в първите серии се разбира, че Игнасио е на 9 годинки когато умира Андреина. Това е преди 18 години, значи сега близнаците са на по около 37 години. Напълно достатъчно, за да е Игнасио баща на Чабела, която дава вид на 15-16 годишна.

# 118
  • Пловдив
Севера, намали с около 10 години

# 119
  • София
Ох, права си. Joy Математиката никога не ми е била силната страна. Embarassed

Ми тогаз не знам... Верно не им излизат годините. Тоз Игнасито ще е от бая рано развилите се. Joy

Общи условия

Активация на акаунт