Касандра

• 41 469
  • 384
  •   1
Отговори
# 135
http://www.vbox7.com/play:8ee34b12

12:17 мин. Алфонсо казва, че Игнасио е на 8! Следователно при смъртта на Андреина е бил на 9......  #Crazy newsm78 newsm78

# 136
  • София
http://www.vbox7.com/play:8ee34b12

12:17 мин. Алфонсо казва, че Игнасио е на 8! Следователно при смъртта на Андреина е бил на 9......  #Crazy newsm78 newsm78

аз не твърдя, че във филма не се казва, че е на 9. знам го със сигурност.
мисълта ми е, че реално по романа не може да е на толкова и да стане татко...

# 137
  • София
Мисля, че в романа Чабела е по-малка, нещо такова ми се върти в главата. Колкото точно - нямам идея. В "римейка" изглежда на около десет.

~~~

Четох, че са направили съвсем нов дублаж на Касандра за новото излъчване. Да, ама аз имам чувството, че си е съвсем същия (гледах го у една приятелка миналата година, която си го е записвала на видеокасетки навремето Mr. Green ). Вие как мислите? И има ли някъде старите серии, за да сравня?

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 21:59 от Severa

# 138
Зa съжаление старите серии ги няма в нета  ooooh! ooooh! Освен в приятелката ти, другаде нз от къде може да сравниш гласовете  newsm78 newsm78

# 139
  • София
и аз мисля, че е същия дублаж... не виждам никаква разлика
няма обаче къде да се направи сравнение в нета.

# 140
Да и според мен е същия дублажа. Помня гласовете , особено на Доринда , Ерминия , Алфонсо. Те са по - специфични. Аз мисля , че Чабела би трябвало да е на годините на Касандра , защото някой от героите , не помня кой , май беше Алфонсо казваше на някой друг , че сега внучката му е щяла да бъде на годините на Чабела ако е жива. Изобщо сметките Игнасио да й е баща не излизат освен ако наистина човека е бил много надарен и плодовит още на 9 годинки Laughing. Боже , то чак ти става гадно да си го помислиш. Айде да кажем на 15 да е бил е по- приемливо .

# 141
А да питам Чабела само мен ли дразни- не само като поведение, ами и като визия- Игнасио беше прав за вкусоеювете й, вулгарни и некултурни, такъв е и начина й на обличане, и на гримиране, а за прическите й д не говорим......  #Crazy #Crazy Отвратителна ми е, искаше ми се снощи Игнасио да й беше казал истината, та да й натрият най- после носа....  Whistling Whistling

# 142
  • София
Не само теб!

# 143
Пълно копие е на майка си, нз как не са  се досетили да сега чия дъщеря е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 144
  • София
нещо много мудно ми се струва действието. оня ден го гледах и днес... продължават да се разправят за брошката!!! Отвикнала съм да гледам латиносапунки  Crazy

а тоя Игнасио  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 145
Дублажът е коренно различен. За справка ето последната серия от излъчването и по НОВА 94-95 г.
http://www.megaupload.com/?d=IU9749AY
Дублажът е бил с около 10-12 дубльора , а сега озвучават само 5-6

# 146
Относно Чабела - зад лъскавите дрешки и скъпите бижута винаги прозира простотията. Сравнете само Чабела и Касандра - първата уж "госпожица" е адски елементарна, прилича не само на майка си , но и на баща си , който освен , че и той е елементарен ами и на всичкото отгоре няма никакви обноски. Ох , айде да минават тия гадни серии и да идва Луис Давид Laughing. Втората - облечена с шарени рокли без никакъв вкус , обсипана с евтини дрънкулки , но изключително мила , възпитана и благородна. Как само си личи от какъв сой си. И не само във филма е това, има го и в живота. Селянина си остава селянин каквато и скъпа кола да кара .
Накрая на филма Чабелитата ще се озове там , където й е мястото .

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 12:02 от Elizabett

# 147
Накрая на филма Чабелитата ще се озове там , където и е мястото .

Ще живея за този момент.....  smile3508 smile3508

# 148
и аззззз Mr. Green

# 149
  • София
Вярно, че дублажът е различен. И аз си изтеглих първите няколко серии от старото излъчване (намерих линк по-напред в темата) и е доста различно. Май само гласът на Игнасио е същия. Thinking

Чабела ми е много противна, вярно вкусовете й са много вулгарни, както казва Игнасио. Може ли някой да ме светне с бели букви какво става накрая с нея, защото не помня?

Общи условия

Активация на акаунт