СЕга ти звучи невъзможно нали? А не е
Подкрепям
Аз пък никога не съм искала да променям начина си на обличане и начина,по който изглеждам,независимо от всичко.Много хора ми казваха,че като забременея и после родя няма да имам никакво време да се занимавам със себе си.Е,явно не е така.Все още отделям по 15 минути за гримиране,вечер се лакирам,/ макар че това ми е най-непрятното задължение,защото ме изнервя да чакам лака да изсъхне,/,не ме бива много в прическите,но не си позволявам да изляза навън без да съм си пооправила косата.Обличам се по същия начин както преди и ще го правя докато фигурата ми позволява.Едно време си мислех,че много искам да си остана същата,исках да съм луда майка с къса рошава коса,да си ходя спортно и неглиже.И сега като се замисля съм си същата.Все още не ми пречи да си пострижа косата и да правя планове да си променям и уголемявам татуировката,да се лакирам с ярки лакове,да въртя гьобеци в кръчмата,да слушам силно музика и т.н.,без да ми пука дали е нормално за майка или не е. Естествено,че сега приоритет са ми децата,но не мисля,че трябва да се променяме драстично, когато тях вече ги има.Аз се убедих,че има 40-45 годишни жени,които изглеждат така добре,както 25 годишните.Просто полагат някакви усилия,но без да се натрапват прекалено.Имах доста клиентки на тази възраст,които ми върнаха увереността,че и по-зрелите жени могат да изглеждат прекрасно,независимо от това колко деца имат..и колко финансови възможности.Тук визирам свекърва ми,която е на 50 години и дори и да не обича да се гримира,поне се облича добре с малко средства.
Пак размишления от моя страна и малко встрани от главната тема,ама..такава съм си

), но имаше и страхотни стари костюми от козя кожа. Никога преди не бях виждала толкова дълга козина на козел. Валеше дъжд и как само миришеха на пръчове не е истина, но дори и това се преживяваше
на фона на интересните неща, който се случваха. Имаше поверие че кукер трябва да те удари за здраве с гегата си - ей някой така млатеха, че подозирах каква трайност са имали синините после 

Обаче са много хубави.Много ми похвалиха някакви испански детски обувки,които ги има в магазина на Кокодрило на Витошка.По 48 лв. Аз от там мисля да се снабдя. Иначе на Боян купуваме от ЕККО.Иначе не издържат на напрежението,горките обувки...