Отговори
# 480

Ларакрофт,дай и на мен един такъв "скромен" подарък като на Толо Laughing

За такъв след четири години като правите и вие дървена сватба.  Mr. Green

Що след четири? Ние след половин година ще правим 3 години от брака.Значи след две smile3521 А на 1 май правим 8 години откакто сме заедно Heart Eyes
Това на Алекс май е подкупващия поглед Mr. Green

# 481
  • София

Ларакрофт,дай и на мен един такъв "скромен" подарък като на Толо Laughing

За такъв след четири години като правите и вие дървена сватба.  Mr. Green

Що след четири? Ние след половин година ще правим 3 години от брака.Значи след две smile3521 А на 1 май правим 8 години откакто сме заедно Heart Eyes
Това на Алекс май е подкупващия поглед Mr. Green

Защото съм пропуснала годината с коремите  Joy

# 482
Алекс е мн0ооого готин  Heart Eyes Ларакрофт, какво иска от теб детето  newsm78

# 483
Честита годишнина Толо! Пожелавам ви много любов и разбирателство и още поне 1 дечковече да се присъедини към към Раличка Simple Smile.

При нас пък стана инцидент. Седя си ази си пиша и ми спира ток. В цялото посолство няма. Излеза милото да види и му казаха, че един човек идвал да иска да го пскат в двора, да си тегли един кабел от таблото. Дежурния му отказал, и затворил. Оня веднага ръгнал кабела във външното табло. Резултата гръмнало табло, и чичкото на 5 метра на асфалта.  Дошла линейка веднага, дано оцелее човека. На мен ми е чудно, как прецени че с голи ръце може да ръга кабели в 380v напрежение. А утре вероятно и скандал да има, че войника от дип.полицията, иранеца не е изгонил веднага нарушителя. Та такива работи при нас.

Деси83,  много хубави снимки! Сладур!

# 484
  • София
Толо, честита годишнина! Пожелавам ви още много такива и да се радвате на внуци и правнуци!
Коте, радвам се, че всичко е ок!
Деси, кукерчето е супер!
Йоли, мн. неприятно, дано се оправи този смелчага.
Мишката ми стопява лагерите от вчера, едвам гледам, но тя продължава да буйства. Сутринта на гости и беше доведената и баба (2-та жена на бащата на Евгени), радва и се и какво ли не опита за да се разберат, но малката не се даде. Рева до посиняване. Горката жена се прави на маймуна, но без резултат. След 1 час мъки си тръгна, а Мишето радостно крещеше и и махаше за чао. Аз доста се сконфузих, тя наистина се постара, а и надонесе купища подаръци, но нищо. Поканих ги за рождения ден, дано тогава се получи затопляне на отношенията.

# 485
  • окр Пазарджик
Здравейте ! Не съм прочела всичко , но  искам да се включа.
За цигарите , и аз не можах да устоя, след 5-6 мес кърмене пропуших, просто вече ги сънувах тия цигари ,  сега пуша по 3-4 на ден , преди да забременея по 1 кутия.
Толо честит празник!    bouquet
Съвет към Хетера : тъй като мразя диети и в момента в който си помисля за това съм умряла от глад, затова ще ти кажа как отслабнах без диета. Махни от менюто си всякакъв хляб, закуски и кексове, хапвай манджи , супи салати,пържоли и всякакво месо, всичко без хляб, няма да ти вкусно но се свиква. Научи се да пиеш чайове, няма да ти навредят. Незнам за плодовете какво да ти кажа, защото на мен ми остъргват корема и после съм много гладна, така че аз почти не ям плодове ако трябва да слабея. Всеки ден си хапвах шоколад , но без друго сладко. Дано съм била полезна . Истината е че трябва да искаш да си помогнеш. Започни с ваншния си вид, коса ,лице, и т.н. Нещата ще си дойдат на мястото ще видиш! И аз навиквам малкия често , ама много палав, един памперс 15 мин сменям  Crazy Просто незабравяй да му показваш любовта си, не му се сърди дълго, така моят син вече не ми обръща много внимание вече като се развикам , още от сега  само си правя вятър на устата  Crazy

Малко за нас, добре сме, растем , вече дори разбираме значението на някои думички, например НЕЕЕ и се започва едно тръшкане, извиваме се на лък , абе пълен бойкот. Снимки друг път ще има, сега мързел   bouquet
Йоли  #Crazy може и в новините да чуем за случката.

# 486
  • София
Яна, много мерси за поканата!!!!!!!Кой знае може и да се възползвам по натам Wink

Силве,честита годишнина,още много и все хубави мигове заедно!!!!!!!

Аз да ви кажа изнесох цветето от хола след още две ровения в него днес и сега е в спалнята  Mr. Green
Освен това последвах съвета на Деси и реших да правя каквото ми се прави в момента и се отдадох цял ден на четене и игра с Ники.Резултатът-много смях и много щастливо дете и прочетена книга,не че е кой знае какъв шедьовър,но пак е храна за мозъкът,поне ме накара да полюбопитствам за масоните и ще потърся някакви книги по темата,за да науча нещо повече.

Утре, смятам да отида на шопинг,както ме посъветва Маринчето и ДА ще спортувам,ако трябва и с Ники  Laughing

Обичам ви много!!!!!!И пак мноооооооооого благодаря!!!!!!!!!!!

marin4e,писали сме едновременно.Да права си,всичко зависи от мен.За косата,падаше и я подстригах и сега не мога да я понасям,а за диетата и аз ги мразя,ще пробвам твоя метод  Wink

# 487
  • София
Гал, с твоя разказ ме развесели,верно е хамалогия да се чисти,проблема ми е,че моя синковец само пълзи и понякога ближе пода  Shocked то вярно,че колкото и да чистя той пак ще си е мръсен ама... А идеята за шкафа със съкровищата май ще я приложа!!!!!

Може да е перфектно чист подът! С малко дисциплина (семейна и моя) се получава. Първия път го изчистих с много Доместос и четка за под. Направо станах цялата във вода и пяна! Ама после сега го минавам всеки ден само с вода, през ден с веро Бочко. Отнема ми половин час. Дори вече няма нужда да минавам с метла, толкова е чисто. Като го бърша с мокра кърпа, тя си остава бяла... Joy Не давам бисквити и трошащи неща, а в антрето има едни чехли и бия всеки, който не ги обуе, докато е в антрето! #2gunfire После се събуват и си обуват домашните пантофи. Тях минавам с мокра кърпа и спирт пък. Луда съм, а! Rolling Eyes Shocked

Специален поздрав на всички от Йойо, който си е сложил на врата моя червен сутиен! hahaha hahaha hahaha

Много се извинявам на всички, на които не съм честитила, ама се опитвам да се ограничавам в нетоползването, че видяхте кво чудо съм... Hug Embarassed

# 488
  • в гората
 Толо, честита дървена сватба.Пожелавам ти още 10х5 години любов и разбирателство вкъщи!

# 489
Здравейте, аз се завърнах от фризьора и резултата е,че сега косата ми е доста къса и малко приличам на лелка май newsm78 ама какво пък толкова,ще порастне....преди няколко месеца много се сдухах заради косата ми, ама вече не ми пука:))))
Питах го човека (много готин) , защо така ми се изправи косата от едно боядисване и той казва,че не е възможно и ме пита дали не съм раждала скоро и аз като му казах,че скоро ще сме рожденници и той ми отговори: "Като родиш второто ще ти се накъдри пак" Joy Joy Joy Сега сериозно - обясни ми,че на много жени няколко месеца след раждането вследствие на хормоналната промяна, косата може да се изправи или обратното да се начупи, но ме успокои,че ще се върна (кой знае кога) пак в предишното състояние...стига за тази коса,уж не съм суетна, пък колко реда й отделих...
А сега какво стана - закарахме Рали при майка ми и трябваше да играем покер, а играта пропадна и Жоро отиде на белот и останах сама...много ми е странно...освен да измия банята и прозорците newsm78 Joy Joy
На всичкото отгоре няма нищо за хапване и ще викам KFC...егати излагацията:)
Ларакрофт, много сладък Алекс!!!
Яна, ние ще идваме до Банско (19,20,21 февруари) и ще се радвам да се запознаем! Ще бъдем с бебе и бабе!

# 490
Хелоу!!!  Party
Аз пак влизам неподготвена, но да се отчета поне.... РАзбрах, че Толо има повод да празнува, та:
Честита ви годишнина, Толо! Пожелавам ви още дълги години да се обичате, както сте се обичали в началото.  smile3525

Честита първа годинка на Радмила!
Да е много здрава, да е щастлива и винаги усмихната, да слуша мама, тате и бате и да ги радва много!   bouquet

Ние наистина ще сменяме Интернет-доставчика. Големи проблеми ни създават, платили сме си и не ни пускат нета. Ходих да се разправям с тях, но ефект няма. Не искам да ви занимавам с глупости.
Иначе ние сме добре, Крисето вече знае толкова неща - показва всички предмети из стаята като го питаме за тях. Посочва с пръст някой предмет, за да му го дадем да го разгледа и докато не улучим точно това, което той сочи не мирясва. Пълзи усилено, ходи покрай мебелите и се пуска на моменти, но още не е проходил. Иначе се научи сам да слиза от дивана. Взе ми акъла това дете, записали сме го на клип как слиза на заден ход, голяма е фога. Изобщо вече е толкова интересен. Сигурно и вашите деца са такива, но за мен е много интересно, защото ми е първо дете, макар че имам и племенник, но не е същото.

# 491
Забравих да се похваля - най-сетне дойде дългоочакваната нова кола (на Жоро де, ама и аз имам право да я карам - по документи) - много е хубаво да се качиш в чисто нова кола ( а не като моята 200 000км)Simple Smile Служебна е, но ще си я караме постоянно както всички останали smile3508
Пожелавам си да нямаме никакви инциденти и да отидем на много хубави места с нея:)

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 10:23 от dorabella

# 492
  • София
Дорабела, честито за колата и за прическата.Пусни някоя снима с новата прическа и без това нямаш работа  Heart Eyes
И аз съм сама.еенци излезе с колегите си по повод, че техния отдел нямаха тийм билдинг, хайде сега веселба.Алекс вече спи, а аз си пийвам чашка винце.И да не кажете, че съм скръндза

# 493
Здравейте!!
Блудницата се завърна, след мълчаливия период Tired Знам на кой съм липсвала и на кой не, така че няма да го коментирам, ако искате ме приемайте, ако не искате... ами здраве да е Wink
Не мога да съм актуална по всички теми, на първо място искам да честитя на всички бременилки, няма по-голям кеф от това да прочетеш за някое бременно маме, това е голям подвиг и аз искренно ви се възхищавам smile3501 нищо, че съм с две деца Wink
 След това искам да честитя на всички рожденници, именници и всички, които са имали повод да празнуват през моята пауза.. а тя е дългичка, така че са много.. Пожелавам ви всичко найййййй  bouquet
Чета редовно, пиша рядко по мои си причини, но просто явно привързаността ми към вас надделява, въпреки дразнителите и пак съм тук, не мога да се лиша от постовете на Мама З, Гал, Калинчето, Лисичката, Котето, Мимето и още много от вас Heart Eyes
За постовете на Весето се хващам, защото виждам, че всяка от  нас си има някакви си нейни депресии и духовни неразположения, които вие всячески разсейвате и реших  и аз барабар Петко с мъжете да се изкажа Rolling Eyes Това, което ще ви напиша са мои мисли и въпреки, че не съм писала отдавна и много хора вече тук не ме харесват( моля да не ме убеждавате в противното Sad) ще го споделя с вас, защото и аз съм на този хал малко или много, а пък и две седмици без мъж си казват думата Shocked
Новогодишни размисли на Емилия( който иска да чете, няма да се разсърдя и на критика Wink)
1. Намали цигарите, алкохола( като цяло), вредните храни и всичко останало, което може да те убие и да те лиши от удоволствието да бъдеш с децата си и с хората, които обичаш.
2. Знам, че имаш нужда от промяна и от мнооого глътки въздух, но не си го изкарвай на децата, все пак никой не те е карал да раждаш насила, имала си избор, колкото  и гадно да звучи Confused Карай се по-малко, казвай "НЕ" по-рядко, забранявай по-малко, играй повече, бъди по-търпелива и си спомняй по-често, че и ти си била толкова малка и толкова любопитна и безрасъдна и че никога няма да можеш да бъдеш  отново толкова чиста и недокосната от всичко пошло около нас и от всички битовизми, които ни съсипват.
3. Сещай се по-често за близките си и за всички онези, които обичаш, независимо дали са много или малко, не се обаждай само по повод, обаждай се по-често без повод, това ще им достави много по-голямо удоволствие, отколкото ако те чуят само и единствено на рожденият си ден, защото ти се е включил римайндъра на телефона, много изкуствено, но нормално за нашето  забързано ежедневие Rolling Eyes Да, хубаво е да не забравяш рожденните дни на хората , които обичаш, но те, а и ти имат нужда да те чуят повече от веднъж в годината!
4. Замисли за нещата, които ти доставят удоволствие и се опитай да ги правиш по-често, то е ясно, че нямаш достатъчно време, но ако се наложи бъди егоист от време на време само, за да се почувстваш ти по-добре. От това ще имаш полза не само ти, но и всички около теб, които обичаш и които на моменти са принудени да търпят твоиете неоснователни нервни изблици!!
5. Дай живот на нещо през новата година, било то дръвче, цвете или дай боже всекиму дете, и се радвай как то расте и се променя пред очите ти, няма по-голямо удоволствие от това Simple Smile
5. И на последно място не забравяй, че животът е един, независимо какви гадости  и сладости ни поднася трябва да си го живеем, защото просто втори няма. Затова се стегни и дай най-доброто от себеси, защото зная, че можеш Wink
Сега изчезвам, че направо се улях........... Embarassed

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 22:08 от emym

# 494
 "Блуднице"  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   А синтезът на изначалните истини,които и аз често забравям,е страхотен...

Общи условия

Активация на акаунт