Отговори
# 60
naiema,наистина това е най-хубавия подарък,днес продължава с крачките Simple Smile,а каката ми нарисува картичка.
Момичета,май се заформя бирен фест във форума. Joy
hetera ,станах на 31г.,нещо не мога да ги преглътна,но са толкова.  LaughingБлагодаря ,че съм ти се сторила "супер малка". Hug

# 61
Благодаря на всички за поздравленията Hug
Искаше ми се да сложа снимка но не знам как става Embarassed

# 62
Ох, няма на кого да се оплача Sad
Столчето което поръчах вчера днес е с 25Евро по-евтино  Banghead

п.п. не че е голямата болка, нали сме живи и здрави, но като един виден телец не може да не ме е яд  Rolling Eyes
Joy И аз бих се поядосала ... Но както казваш, здраве да е Peace

Фокси, много са ви хубави снимките Peace

М.Мега ЧРД, да си жива и здрава  bouquet

П.П. Карбо, аз добре се посмях, ама то и нашето намалено с 10Е Money
 hahaha

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 23:16 от daya9

# 63
Добро утро и лек ден на всички newsm10

# 64
Добро утро.
-хайде и ние на бирената тема.

Карбо, и мен щеше да ме е яд, но здраве да е.
Фокси, много хубави снимки.
naiema-много сте сладки.
Лори, прекрасен подарък, годините въобще не ти личат.
За маниите, ох срам, не срам ще си призная, събирам тефтери  Laughing  newsm78, странна работа, но имам около 3 кашона и на никой на давам да пише на тях и в къщи само ме бъзикат  newsm78., а те продължават да се увеличават.Иначе обичам да ходим на кино.
А сега да питам, пасирате ли още храната на децата.Всяка вечер ли и къпете и колко често им миете косата, ние от скоро я мием през ден и забелязахме, че е почнала доста да й се сгъстява и расте, дали има нещо общо.
Оставям ви за сега, че малката вече недоволства в кошарата.
Хубав ден. Hug  Hug  Hug

# 65
Добро утро Hug

Зитка,какъв срам те гони за това,че събираш тефтери? Ти поне събираш тефтери,ами аз,дърта магарица съм станала и от десет години събирам модни списания.Нормалните хора ги прочитат и ги хвърлят,ама аз ги пазя.До преди 2 години даже си изрязвах разни статии и картинки,които ми харесват и си ги лепях в тетрадки,все едно мое си списание правя... ooooh! До преди да се преместим пазех списания Блясък от 94 година и Паралели също от тогава,ама нямаше как да взема всичко тук и затова си прибрах списанията само от 2004-2005 година нататък.
По въпросите ти-не пасирам храната от два месеца някъде.Когато аз им готвя режа всичко на много ситно или накълцвам с кухненския робот,ако нямам нерви да режа Blush
Къпем ги през ден сега зимата,но незнам дали има връзка къпане-растеж на косата newsm78 Ние откакто ги постригахме косите им се посгъстиха.Особено на Жорето.

Наде,Наде,милата ти,и мен щеше да ме е яд.Това са си цели 50лв..как да не е яд...Ма карай да върви,може пък следващия път да уцелите нещо на супер изгодна цена и на другия ден да го увеличат драстично Grinning

Не слушайте Лори за годините..то пък все едно са много...Изобщо не й личи,много си е хубава на живо и няма бръчки,както тя казва.Аз тия мимическите бръчки не ги броя..Даже напротив,кефя се на хора,на които им личи колко много са се смели през живота си Peace

Миленка,ма много хубава е станала малката ти госпожица Бела Hug Аз не помня дали Насето вече е зает,ама ако не е може да се кандидатираме за зет Wink Ееех,кой като мене-единия синковец зет във Варна,другия-в Бургас...

# 66
 Добро утро!

Много "бирени " снимки,много нещо... hahaha Какво ли ще е през лятото,не знам !

Аз вчера имах кино-ден.С Боян ходихме на "Принцесата и жабока",а вечерта изненадващо се отвори възможност и отидохме с приятели да гледаме "Аватар".Много съм впечатлена!Много! Даже още съм под влияние на филма... Марина,да го гледаш задължително!  Laughing

# 67
  • София
Добро утро

Лори,по-малка изглеждаш!И съм съгласна с Фокси,че 31 да не е много?!

zitka ,не винаги пасирам,само като е по-едро,защото моя синковец има половин зъб,но въпреки това така хубаво дъвче,още от 5 месечен си дъвче като възрастен човек и то културно без да отваря уста  Simple Smile
А си го къпя вски ден,но не всеки ден косата,косата му я мием през ден два,моята свеки е много учудена как така всеки ден къпя детето и аз и обясних,че искам да му изградя хигиенни навици и както аз си взимам всеки ден душ,така и той,то дали ще му измия дупето,краката,ръцете и лицето или ще го изкъпя май е все тая.

Като казах свеки да ви се оплача.Снощи ни бяха на гости и за пореден път,играейки си с Никола тя подмята "Баба ще дойде утре да си те вземе с нея на село",казва го на шега,ама шега шега вече го чувам за 20-ти път и много се дразня,аз казвам "а не,мама не си го дава" След един час сложили сме Никола да спи и сядаме да вечеряме,тя трябва да призная наготвила куп манджи донесла,да не се занимавам аз,ок благодарна съм и за помощта,обаче...Говорим си ние за ясли и детски градини и изведнъж тя заявава този път най-сериозно "Детето майка му е добре да си го гледа докато стане да 2 години и после ще ми го оставите насело аз да го гледам" от там мъжо избеснява а свеки "ние ще ви го водим събота и неделя" включва се и свекъра "то на село си е най-хубаво" аз казах,че детето има нужда от майка си и баща си,а свекъра "май по-скоро вие имате нужда от него" стана един скандал,не от моя страна,милото се изпокара и слава богу,че иначе аз щях да кажа нещо и аз щях да съм лошата снаха,а той им е син все пак вече им е минало.ама каква е тая тъпотия,как мислят,че ще си дам аз детето да го гледат с извинение на майната си,в село пълно с циганета и да го възпитават да говори на диалект и най-важното да е далече от мен,от майка си!!!!!!! отгоре на всичко идеаята е там също да ходи на детска градина с циганчетата,ама там познавали лелкта и тя щяла да го гледа добре,а в София учителките били лоши с децата и като тръгнел на градина само щял да се разболява,а в селскта градина сигурно няма да боледува.Абе... казвам ви полудях снощи  #Cussing out идеше ми  #2gunfire

# 68
  • Пловдив
hetera ,тряваше да се обърнеш към Никола и да му кажеш -баба ти да си роди едно дете и да си го води на село-ама с усмивка  Joy

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 09:56 от Elfita

# 69
Весе, я не им се връзвай, нека си бълнуват. Важно е вие с мъжа ти какво мислите и, че сте на едно мнение  Hug
 За къпането и аз като Весето мисля в този случай. Хубаво е да им се изградят хигиенни навици. А и Ачо обожава къпането та не мисля да го лиша от това удоволствие  Mr. Green.Косата мием на 3-4 дни ако не се е овъргалял някъде преди това. И аз не съм забелязала връзка с разтежа, но то май си ни е още бебешкия мъх  newsm78
 Не пасирам, май и почти никога не съм, но Ачо си дъвче без проблеми и то доста големи парчета. Ако се давят обаче четох някъде, че трябва да се пасира. Няма време в което е речено да се спре, бебето само ще си покаже.
 А на мен Радето нещо ми се позагуби  Thinking
 Исках тук да ви пусна една бирена снимка, но нещо Имиджшака ми се появява на руски и не мога да се оправя. Не с езика де знам го, но нещо ми излиза огромен формат снимката и не мога да намеря от къде да я намаля.  Crazy
 Теди страхотна торта, а и Евичка си личи че я оценява  Heart Eyes
 Деси до къде стигнахте със сестра ти ?
 За маниите няма да споменавам че при мен за мании имам само някой лоши неща от рода на това че изпитвам непоносимост до лудост ако някой мляска около мен, стигала съм до скандали с най-блиските си  Embarassed, но тук мисля че повредата е в моя телевизор  ooooh!, лошото е че тази специално ме държи от дете и май ше сме си ръка за ръка до гроб. Май нервата нещо ме друса  Tired
 Към по-човешките мании мога все пак да се наредя с книгите, едно време четях като пристрастена. Във втори клас четях Граф Монте Кристо (оня дебелия том) нашите ми се караха да излизам да играя, децата ми звъняха да ме викат за игра аз - не книгата. И така доста томове...... Whistling И май имам мании към дебели книги, че мног се разстройвам ако някоя книга ми хареса и взема, че бързо я изчета.Изобщо викайте ги ония чичковци с линейката и модните ризи с връзващите се отзад ръкави да си ме прибират  Embarassed

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:03 от PIS74f

# 70
Добро утро сладури и сладурки Hug
Весе с теб ще почна,че си ми най-прясна Laughing колелото е от Комсет(беше ме питала),а за свекърите,аз ако бях нямаше да оставя милото сам в боя Twisted Evilщях и аз да се изкажа с цел повече да не се повдига темата Winkтя и мойта така говори на Мая.Баба ще те качи на колата и си отиваме на село hahahaтя луда ли е???Аз и все и казвам ,че не съм се пънала да раждам Мая 10 часа тя да ми я вози в кола smile3527
За повече от една вечер ще я взимат тогава когато детето прояви желание да замине с тях някъде т.е. няма да е скоро Mr. Green
Наде не се ядосвай,ще уцелиш от лотарията друг път Wink
Вержи много са ви хубави снимките,аз и във фейса ги разгледах,имаш една на която пак си с цигарен дим-убийствена,страшна мръсница си там.И с Боби имате една много хубава,а за дечковците да не говоря те са ясни по-хубави са от вас Hug
Миленка леле как си ходи Бела,страхотна е  Hug
Теди елхата ти е страхотна,за тортата то е ясно прекрасна е.
Гея и аз ги разпознах Wink но тя Мила си е в пъти по-нежна от Алекс,иначе си приличат и то доста Hug
м,мега да си жива и здрава на патерици,много да те слушат в къщи и обичат  bouquet

За маниите ми аз имам доста newsm78обичам си ноктите и им отделям голямо внимание,обожавам да давам пари за домакинството най вече за кухнята,събирам чанти,списания(и аз Вержи имам всички Блясъци и Сторита),много съм ена такава сантиментална,пазя неща от детството ми като тетрадки,дневници и малки предмети носещи ми спомени,умирам да ги разглеждам с часове и да се пренасям назад в годините.Обожавам да мия прозорци и това ми е мания,държа все да са чисти.
Зитка като дойда следващия път в Пловдив имаш от мен няколко тефтера,аз също обичам да си ги събирам и имам много повтарящи се Joy Joy Joyможе да си ги разменяме.А някой да събира салфетки Joy Joy Joy Joyтова е шега.
За прохождането Мая и тя като Жорето седи без упора,прави 2-3 крачки и тупка на гъзето,според мен я хваща шубето,че не се държи.
Стига,че няма да ме изчетете,чао-бао до по-късно Hug

# 71
  • Sofia
Добро утро!

Весе, няма да се ядосваш,душа! Нали с мъжа ти сте на едно мнение, другото няма значение Wink Нека си говорят, ще спрат все някога...

За къпането - още си го къпем всеки ден и не мисля да спирам. Той се кефи много, после спи по-добре, все  хубави неща Simple Smile И косата му я мия всеки ден, че много се поти и все му е мокра главата. Както се вижда, няма връзка с гъстотата на косата Wink

Венци пък се дави от по-големи парчета. Има 8 зъба и хич не се сеща да дъвче  Rolling Eyes Гледам да не е на гладка каша пасирано но все пак не смея много едри неща да му давам...

За маниите няма да започвам, че не са една и две  Mr. Green

Деси, как сте? Какво става при вас? Hug

# 72
  • София
Лори, за пръв път виждам ваши снимки, много сте сладки всичките! Grinning

naiema, ако знаеш как ти завиждам за ходещото човече... Сигурно е много по-лесно... в някои отношения, де. Как се справяте с количката и разходките?

Веси, чувала съм много такива истории... Даже един приятел са го отгледали баба му и дядо му тук в София под предтекста, че те живеят по-близо до училището му! А мама и тати само събота и неделя... Еб*си родителите...

# 73
  • Пловдив
Коте,и ние сме така-7 зъба,а не дъвче.Така че за по едри парчета в храната не се и замислям,защото започват едни позивни за повръщане,едно давене  ooooh!

# 74
  • София
Привет!

ние имаме 6 зъба, но още от преди си дъвчеме, по-големите парчета не успяваме, но опитва.
за маниите-май и аз като Мимето за прозорците-много мразя да са ми мръсни.
Обичам да купувам чанти и обувки, но сега малко съм се спраля  Flutter

за къпането- и ние го къпем всеки ден както и ние се къпем всеки ден.Още повече, че той се поти особено главичката, а пък и си има навик след това заспива за секунди, оставям го в креватчето гася му лампата и излизам, а той вече е заспал. В този ред на мисли, сноощи беше буден от 1-2:30 луда работа пееше ни.

Ходихме да видим колелото вчера в Комсед, ама 200лв. май не ми се дават.По-натам сигурно ще поръчам от Ларедут, а и цвета по ми харесва.

Вержи
, снимките са страхотни всички сте много сладки.А текста, който беше пратила е невероятен.Четох го вечерта точно след един много тъжен филм и после бая време не можех да заспя.

Деси, хареса ли ти  Аватар?И на мен много ми хареса и  го препоръчвам с две ръце.

Да попитам мамите които са пазарували от Next.За колко време ви доставят поръчката и какъв е този  Promotion Code (optional)

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 11:43 от larakroft1

Общи условия

Активация на акаунт