,а каката ми нарисува картичка.Момичета,май се заформя бирен фест във форума.

hetera ,станах на 31г.,нещо не мога да ги преглътна,но са толкова.

И аз бих се поядосала ... Но както казваш, здраве да е 

, странна работа, но имам около 3 кашона и на никой на давам да пише на тях и в къщи само ме бъзикат
., а те продължават да се увеличават.Иначе обичам да ходим на кино.

До преди да се преместим пазех списания Блясък от 94 година и Паралели също от тогава,ама нямаше как да взема всичко тук и затова си прибрах списанията само от 2004-2005 година нататък.
Ние откакто ги постригахме косите им се посгъстиха.Особено на Жорето.

Аз не помня дали Насето вече е зает,ама ако не е може да се кандидатираме за зет
Ееех,кой като мене-единия синковец зет във Варна,другия-в Бургас...
Какво ли ще е през лятото,не знам !
идеше ми

, лошото е че тази специално ме държи от дете и май ше сме си ръка за ръка до гроб. Май нервата нещо ме друса 
И май имам мании към дебели книги, че мног се разстройвам ако някоя книга ми хареса и взема, че бързо я изчета.Изобщо викайте ги ония чичковци с линейката и модните ризи с връзващите се отзад ръкави да си ме прибират 
тя и мойта така говори на Мая.Баба ще те качи на колата и си отиваме на село
тя луда ли е???Аз и все и казвам ,че не съм се пънала да раждам Мая 10 часа тя да ми я вози в кола 

но тя Мила си е в пъти по-нежна от Алекс,иначе си приличат и то доста 

обичам си ноктите и им отделям голямо внимание,обожавам да давам пари за домакинството най вече за кухнята,събирам чанти,списания(и аз Вержи имам всички Блясъци и Сторита),много съм ена такава сантиментална,пазя неща от детството ми като тетрадки,дневници и малки предмети носещи ми спомени,умирам да ги разглеждам с часове и да се пренасям назад в годините.Обожавам да мия прозорци и това ми е мания,държа все да са чисти.
може да си ги разменяме.А някой да събира салфетки
това е шега.
Нека си говорят, ще спрат все някога...
И косата му я мия всеки ден, че много се поти и все му е мокра главата. Както се вижда, няма връзка с гъстотата на косата