Отговори
# 600
Carbo не съм въвеждала кисело и прясно мляко все още.
Засега съм дала само яйце, краве сирене, масло и в други ден трябва да започна с телешкото, а след това с рибата.
Съжалявам, че не мога да ти бъда от полза, може би другите момичета ще се изкажат.

Писче, утре ли е първия работен ден? Ако е така, нека завръщането бъде леко и за двамата с Ачката. А ти ще разказваш.

Аз ще поръчвам торта предимно заради гостите и заради снимките. То и да имам желание няма как да дам на Йоан при положение, че не ядем никакво мляко все още, вкл. и бисквити.

Миленка аз снимките дето Гея ги пусна , ги гледах. Но мислих, че може да има още.

# 601
  • София
Foxy, съгласна съм с теб Simple Smile
Аз съм от тия дето не искат да им се месят Simple Smile)
обаче като ходих да си купувам камерата /скъпа покупка/ бях прочела де що имаше за камерите: зуумове, пиксели, оптики, ЦЦД матрици... Въобще това дето не го научих по Цифрова телевизия /имахме такъв предмвт/ за цял семестър го научих за 1 ден от нета
Та отивам аз в Техномаркет и си говорих с тамън 3ма различни в различни магазини и в различни дни... един единствен успя да ми разбере въпросите, но и той не ми отговори на тях Grinning
А една мацка /наистина добре изглеждаше/ се мъчеше да ме убеди, че моят модел камера се продавал без капачка за обектива  ooooh!
Лелееее сега пак се нервирам само като се замисля  #Cussing out

ама като има пише консултант, сигурно взимат 100лв /примерно/ отгоре, а самочувствието им като за 1000...

аа, деси, от полза си Simple Smile Значи и аз със сирене ще започна  newsm78 А маслото колко след това го даде?

ПИС, пиши как ти е минал деня  Praynig Много ще ми е интересно

Коте, онзи ден в Тойса Рьомер Кинг Плюс беше 180Е... Колко ти струва Макси Кози-то?
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.60.16/1936369
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.60.16/1936376

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:27 от carbo

# 602
  • Sofia
Наде, абе сега прочетох пак и по-внимателно...вие проходихте ли вече?  Heart Eyes Hug
Ако да - ЧЕСТИТОООО! Леко и надалеч да я носят крачетата Белка-хубавелка!

# 603
Foxy, съгласна съм с теб Simple Smile
Аз съм от тия дето не искат да им се месят Simple Smile)
обаче като ходих да си купувам камерата /скъпа покупка/ бях прочела де що имаше за камерите: зуумове, пиксели, оптики, ЦЦД матрици... Въобще това дето не го научих по Цифрова телевизия /имахме такъв предмвт/ за цял семестър го научих за 1 ден от нета
Та отивам аз в Техномаркет и си говорих с тамън 3ма различни в различни магазини и в различни дни... един единствен успя да ми разбере въпросите, но и той не ми отговори на тях Grinning
А една мацка /наистина добре изглеждаше/ се мъчеше да ме убеди, че моят модел камера се продавал без капачка за обектива  ooooh!
Лелееее сега пак се нервирам само като се замисля  #Cussing out

ама като има пише консултант, сигурно взимат 100лв /примерно/ отгоре, а самочувствието им като за 1000...

А това за досаждането..нас ни "учеха",че като влезе клиента трябва да му се дадат 10 секунди време да разгледа Laughing и след това да се започне атаката...Леле,умирах от срам заради това,че нон-стоп трябваше да засипвам клиента с информация,дори и той изобщо да не се е заинтересувал от даденото нещо..Аз съм много против това досаждане,обаче имаше риск от изгонване ако не говорехме непрекъснато. Според мен по-добре да е умерено и то само ако клиента попита или ако клиента е от срамежливите,да му се обясни, след като сме го попитали има ли нужда от помощ и той е отговорил утвърдително.
А  по принцип всички продавачи се водят продавач-консултанти.По-престижно ли звучи..незнам,но в повечето случаи са /сме/ си просто/простИ продавачи. Някои не разбират,че под продавач не се разбира само да продаваш нещо,което са ти подали и ти трябва да чукнеш касова бележка,а да умееш да кажеш с 5 изречения неща,които ще убедят клиента да си купи продукта.
Айде няма да се задълбавам повече,но аз за  себе си съм много щастлива,че успях да стана любима продавачка на доста клиенти,точно защото не обичах да досаждам без да ме питат и казвах истината,дори и с риск да ме изгонят.

Ако отидете в някой от магазините Спортмания ще разберете за какво ви говоря.. Laughing

# 604
Наде сега ще ти напиша схемата , по която захранвах Йоан. Ти ако прецениш може и по-бързичко да я даваш.

Първо въведох сиренето. Като започнах от 1 /4, 1/2, 1, 2, ч. лъжички и се стига до 1-2 супени лъжици. 1-2 супени лъжици се равнява на около 30 гр сирене.
Него слагам в попарата. Така 5 дни бавно и полека.

Ако след 5-я ден няма реакция продължавам с масло.
1/4-1/2-1-2. чаени лъжици.
2 ч.л. е равно на около 10 грама.

Сирене ползвам на Маджаров по препоръка на алерголожката.
А масло взимам Президент, като само Йоан яде от него.

# 605
  • Sofia
Айдееее, Наде, хвърли ме сега в музиката!  Hug Grinning Много хубаво изглежда този Рьомер Дуо плюс... А колко е доставката? Брех, ей сега настана голямото чудене  newsm78 А някъде в София продават ли се, да го пробваме, ако се спрем на него, че ако не го хареса Венцо, после да не си го бия в главата.

Деси, в наше село аналогичен случай с маслото Wink Е, татко му редовно го подяжда, ама гледаме за него да има друго, че той е голям почитател на маслото.

# 606
Здравейте момичета, първо бих искала да ви пожелая честита нова година, много любов и семейно щастие и здрави и послушни дечица ! Много моля за вашата помощ,ако ви е възможно. Търся тази рамка :http://www.clikinternational.com/product.php?productid=201. Ще съм благодарна , ако някой може да ми каже от къде да я сваля безплатно или пък как да си я направя сама .

# 607
Ето ме росна цветна и доволна  bowuu

Руси следобеда не е вдигал Т, само още кашлят двамата, та утре ще ходим до педито пак. Ще им пусна и по една кръв да видим какво е положението  newsm78 Въпреки ситуацията обаче, извикахме следобеда нашите и отидохме за два часа на кино. Гледах Аватар  Mr. Green Хареса ми! Даже много ми хареса! Не предполагах, че ще ме впечатли чак толкова, защото хич не съм фен на фантастиката с малки култови изключения. Та това е още едно  Mr. Green

За сополите - аз съм много доволна от Еуфобриум Композитум. Хомеопатични са и вършат работа при Руси и Дари. На мен нищо не ми помага, имам чувството, че искам да си отрежа носа.

Силве, Цвети, прекрасни сте бреее  Hug

Емче, сирене и винце, казваш  newsm78 да не стане после, ама аз не разбрах как Бобчо стана батко  Joy

За прохождането , Дарко ми проходи на година и два месеца, а Руси се пусна за първи път в края на десетия месец. Досега обаче си седим на едно положение, прави 5-6 крачки от някоя маса до мен например. Въобще пускането си е цял ритуал при Рошавия. Поглежда ме хитро с една леко дебилна усмивка с език между зъбите и много съсредоточен  Joy hahaha тръгва към мен и се мята в прегръдките ми. После обаче не се пуска обратно сам до масата, ами го държа. Подава си ръката като средновековна госпожица и чака някой да го хване  Mr. Green

Уф, стискайте ми палци утре да са им чисти гърдите на децата и да приключваме с тея болести, че аман вече!

А за продавачите си мисля, че има един особен генотип, залегнал от едно време - продавачите бяха царе и гриеха едва ли не злато "под щанда" Simple Smile ние пък като клиенти нямаме достатъчно самочувствие заради парите...Фокси, аз също обичам някой да ми обяснява и да ми говори Simple Smile а също обичам и аз да си поговоря с някого и като няма с кой друг...хващам консултанта за ушите Simple Smile   

# 608
Здравейте момичета, първо бих искала да ви пожелая честита нова година, много любов и семейно щастие и здрави и послушни дечица ! Много моля за вашата помощ,ако ви е възможно. Търся тази рамка :http://www.clikinternational.com/product.php?productid=201. Ще съм благодарна , ако някой може да ми каже от къде да я сваля безплатно или пък как да си я направя сама .

Трябва да си я купиш и с Фотошоп да си я донаправиш.Ако не можеш да работиш с Фотошоп ще ти е трудно сама да си я направиш.Мога да се пробвам да направя нещо подобно ако искаш естествено Peace

Уф,заплес съм и аз,кьорсун табела ooooh! 5 поста написах и все забравям с овчия си мозък да кажа на Цвети и Силвето,че имате супер красоти!!! Бонбони! Ма то от красиви мами е логично да се пръкнат красиви дЯца Wink

И в тая връзка искам да ви кажа да се радвате много на децата си,да не забравяте да им отделяте повече внимание,ежедневно да ги целувате и да им казвате колко ги обичате.Да се радвате,че са живи и здрави,независимо колко ви ядосват понякога....
Щях да ви кажа защо ви говоря така,но не искам да ви параноясвам и натъжавам.

# 609
Foxy, мерси за експресния отговор,страшно ще съм ти благодарна , ако можеш да ми помогнеш,защото с Фотошопа съм на "Вие",а си втълпих снимките на бебчо да са с тази рамка!!!!Мерси 100-кратно Simple Smile

# 610
Foxy, мерси за експресния отговор,страшно ще съм ти благодарна , ако можеш да ми помогнеш,защото с Фотошопа съм на "Вие",а си втълпих снимките на бебчо да са с тази рамка!!!!Мерси 100-кратно Simple Smile

Изпрати ми снимка на sweet_vanilla81@yahoo.com  и ще видим каква ще я свършим.Ама преди това ми позволи да изпуша един фас  Mr. Green
Между sweet и vanilla има долна черта Peace

Гал,ми аз щото си правех лаф-мохабет с някои клиенти и между другото си и продавах,та затова явно ме заобичаха Mr. Green Но сериозно Naughty ужасно ме радва това,че година и половина от както ме няма в магазина,клиентите все още ме помнят и ако се засека на улицата с някой, веднага ме поздравяват с широка усмивка Simple Smile Някои даже са се интересували живо от състоянието ми,дакота бях бременна.Една дори искала да ми подарява количка за близнаци /нейните/,но аз вече си имах...Та това са малките радости на живота..

И сега,не във връзка с мохабета,но си спомних нещо,което няма да забравя.. Бях на 23-24 години ,когато в магазина дойдоха майка с момиченце на около 5-6 години,очевидно бедни.Майката явно беше събирала пари с месеци,за да купи на детето си яке,скиорско долнище и обувки.И преди бяха влизали в магазина,но набързо,за да разглеждат.Момиченцето очевидно беше с някаква лека форма на умствена изостаналост и носеше очила с големи диоптри.Аз му помагах да се обуе и облече и докато стояхме на диванчето и го забавлявах,то ми каза: Како,ти си много добра! Аз го попитах защо мисли така и то ми отговори нещо от сорта "Защото никой досега не ми е обръщал внимание и не си е говорил с мен".Не мога да ви опиша какво чувство изпитах..Та наистина това са радостите на живота..да знаеш,че си помогнал с нещо на някой.Това беше най-хубавата част от работата ми...

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 22:17 от •● foxy81 ●•

# 611
  • Пловдив
Мацки,аспиратор за нос Носе Фрида бил много ефикасен.Някой от вас има ли го?Отзиви?

http://family-bg.com/prX_2014.htm

# 612
Foxy, пуснах ти снимка на мейла, само ми кажи дали си я получила , а за фасовете - можеш да изпушиш и няколко, само да ме почерпиш и мен Simple Smile Шегувам се - откакто забременях спрях да пуша след 10 години "кариера" в тази област, но сега като ми писа така чак на мен ми се допуши.

# 613
  • София
ДесиHeart Eyes Hug благодаря Simple Smile

Фокси, точно това имах предвид - продавачът трябва по подразбиране да е и консултант, т.е. да си разбира от стоката /а дали продава краставици, дрехи или техника няма значение/.

Коте, ако искаш като пристигне нашето столче, Венци може да заповяда да поседне в него Wink Без Мая и Гого да разбират Wink
А иначе би трябвало в по-големите магазини да ги има...

# 614
  • Sofia
Елфи, аз го имам. Много е добро! Peace Само дето Венци вече като ме види да се приближавам и започва да ръмжи и да се мята ooooh! Но помпата е супер!

Наде, благодаря за поканата Hug Ако не сме се натуткали дотогава, ще наминем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт