Отговори
# 660
Много благодаря Елфи за бързия отговор  bouquet

# 661
ПО въпроса за ранното захранване,аз досега никога не съм писала нито давала мнение но моите и двете дъщери за захранени рано от 3 месец със сокче,постепенно плодово пюре,в 4 месец зеленчуково и 5 месец месно,от 7-8 месец бяха на детска кухня и може и да ме съдите  но така съм ги гледала и двете.А по въпроса за бебето на 2 седмици и сокчето и на мен ми се струва малко рано.

# 662
Честито на вчерашните и днешните именници! Да са здрави и да им се слави името!  bouquet

Яна, дано се възстанови бързо съпругът ти!  Hug

# 663
  • Пловдив
Пфу,първо сняг,после дъжд-днес явно няма да се излиза

# 664
Честито на именниците ни днес - малки и големи!

# 665
Деси 83 много е сладък Дими,трябва да изпратиш някоя снимка като кукерче за някое списание или конкурс,сигурна съм ще спечели HugА ти как си?Докъде стигна с твоето лечение?Нали знаеш,че колкото повече отлагаш,толккова по-трудно става?Задействай от където можеш връзки и почвай да се лекуваш,че тези неща не са шега.Любо и до ден днешен въпреки ,че е излекувам официално когато прекали с пиенето да речем 3 поредни дни и така го стяга дроба,място не си намира Confused
Миме, е..ло си е мамата с тая Здравна система. Документите не ги разглеждат в регионалните ЗК, а в Национална ЗК, там връзки нямам. Надявам се скоро да има някакво развитие, от Военна ми казаха, че вече(с новото правителство) уж нямало листа на чакащи, а в ЗК в Перник казаха, че може до 6 м. да се забавят   Thinking Аз иначе се чуствам добре, все едно не съм болна, само дето по-бързо се уморявам. А Любо пробвал ли е от тези прахчета, дето ги правят в Брезник? Аз ги пия (не редовно, през няколко месеца) и според мен помагат за възстановяването на черния дроб. Преди да ми правят изследвания, бях пила два пъти от тях и на биопсията излезе минимални поражения на дроба, а PCR-а ми е над 2 милиона.
За Дими, не знам дали ще се справя да намеря някой подходящ конкурс, но на фестивала, ако е най-малкия участник, и дано се представи пак така добре, може го наградят.

Яна, много гадна случка, дано си намерят майстора тези идиоти и бързо възстановяване на мъжа ти.

Страхотни снимки сте пуснали, момичета! Браво! Напълнихте темата с красоти.

Честито на всички именници от вчера и днес!

# 666
Все забравям, ама сега ще си го напиша.
Всеки път като гледам рекламата на новия Биг Брадър се сещам за Фокси, нали сега има награда апартамент,  Simple Smile а имахте коледно късметче - нов дом. Защо не се пробвате, каквито сте сладури, няма как да не грабнете сърцата на хората  Heart Eyes .

# 667
Малко снимки и от нас Wink
- малката мравчица:))
- с кака ми си почиваме малко Wink
- подреждам на тати шкафа, че тая майка ми си прави оглушки нещо Joy
- кака ме светна, че може да се рисува не само на листовете:)))
- отсега имам певчески заложби Laughing
- така някои прекараха празниците:)))
- много се обичаме с кака Heart Eyes
съжалявам, че ви затрупах, ама нали отсъствах дълго Wink
Фокси, много са ти сладки мъжлетата мокри, мокри Heart Eyes

# 668
Честит имен ден на малкото Насе и на всички именници!!! Да им е здраво името и да са мн щастливи!
Честит рожден ден на патерици  на всички деца които духнаха първата свещичка!!!

и ние да почерпим за нашето прохождане ( бяхме на гости в едно варненско село и наш мишо се пусна да ходи сам)

вчера набързо направихме прощъпулника и ще си имаме малък готвач - мишо хвана черпака

весел празник на всички!!!

# 669
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСЕТО НА ФОКСИ И НА ДЯДО МУ, КАКТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕННИЦИ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА ГО НОСЯТ С ГОРДОСТ!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕПОРАСНАЛИ ФЕВРУАРЧЕТА! МНОГО ДА ГИ ОБИЧАТ И СЛУШАТ ВСИЧКИ ВКЪЩИ И ДА ИЗЖИВЕЯТ ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
За столчето за кола - преди седмица ходихме в Бейби мола в Люлин и в Пигиса, Краси поседна в доста столчета(Чико, Рекаро, Бритакс и Рйомер) и най-добре му беше в Рекарото, а и на мен като идея , материя и т.н най-много ми хареса. Максикози не пробвахме, затова не мога да взема отношение. На мен Рйомера и Бритакса въобще не ми харесаха, но това е мое мнение и не искам да го натрапвам на никого.
За прохождането -  мойто мишле е толкова страхливо, отдавна се пусна за първи път и беше доста стабилен, но от известно време го е много страх и не пристъпва и на сантиметър без да се държи. Явно ще почакам, макар че с този корем вече ми е доста трудничко да се превивам, но такава ми е съдбата. Та във връзка с това да ти кажа Еми - и ние толкова рядко се виждахме на "тепиха на любовта", но я ме виж - бече съм в шести месец
Всичките ни февруарчета и техните братчета и сестричета са толлкова сладки, много се радвам като има повече снимки - сякаш страницата ни грее!
Яна, няма да коментирам случката - просто няма коментар!
Ще се поспра, че дано някой да ме прочете

# 670
Еми, чудни сте! Направо искам да направя и аз Хилендара кака  Blush

Сиолина, хайде честити ви крачета! Само по правия път да ви водят!   bouquet

Фокси, живи и здрави да са дядо и внуче!

Ламтурник, ние много обичаме заек вкъщи и го правим все в грамаданска йенска тенджера (че един любим мъж прецака пръстения гювеч). Така както ти го е описала Вени, само добавям бахар, че много му ходи. И Дара така го яде

# 671
Все забравям, ама сега ще си го напиша.
Всеки път като гледам рекламата на новия Биг Брадър се сещам за Фокси, нали сега има награда апартамент,  Simple Smile а имахте коледно късметче - нов дом. Защо не се пробвате, каквито сте сладури, няма как да не грабнете сърцата на хората  Heart Eyes .

Деси,благодаря ти,но не ставаме,защото не можем да играем и да лъжем Simple Smile Нито пък някой от двамата ще се съгласи да прави сеир на хората и да ставаме за посмешище само заради наградата. Mr. Green Добре сме си така,ще поживеем,пък все някога ще си имаме апартамент Grinning
Благодаря на всички за пожеланията!!!
Просто нямам думи,много сте ми сладки всичките Hug
Сиолина,честити ви първи крачици Hug

Ем,малката мравчица ти е страхотно сладка Heart Eyes А пък в комбина с по-голямата мравчица са просто разкошотийски Hug
Пате,ух леле,представям си те с коремчето вече Heart Eyes Айде пусни някоя снимчица да те видим Hug

Аз пък да ви споделя,че миналата година този ден ми беше един от най-депресарските.Трябваше да ходим на имен ден на свекър ми.За пръв път през цялата бременност тотално се сринах и избухнах в плач.Не бях излизала навън от доста време,защото бях с 3-4 сантиметрово разкритие и ми беше забранено ставането от леглото.През това време се подух ужасно.Краката ми бяха без никакви извивки.Стъпалата ми все едно бяха удряни с нещо,постоянно ми изтръпваха,корема ми беше станал огромен,въздуха не ми стигаше,уморявах се след 10 минути стоене права и не можех да правя нищо сама.Знам,че не съм била само аз и знаех,че скоро ще свърши,но в един момент просто вече не издържах...Боби ме къпеше,Боби ме бръснеше,Боби ме обличаше,Боби ме обуваше,Боби готвеше,чистеше,переше и правеше всичко...А аз се чувствах вече толкова безполезна....Та затова си го спомням този ден,защото през цялата бременност гледах да не се оплаквам нито веднъж,но тогава просто ми дойде в повече тая беззащитност...

Е тази година вече е друго Mr. Green
ИзвинЙете ме за отклонението,ма аз да си кажа с какво съм запомнила днешната дата ... Blush

# 672
  • Пловдив
Фоксиremybussi.Всички имаме такива моменти и сега и преди

# 673
Честито на малки, големи и още по-големи именици! Да си носят със здраве името!

Ех, не мога да наваксам с четенето, то сте писали, писали, а и какви красиви мъничета сте напускали ......
Цвети, щях да ти пиша за заека, но моята калпазанка се размрънка и се наложи да я изведа набързо. И докато се върна гледам, че ти дали идея. И все пак ... аз правя Заек по ловджийски, подобно на тази рецепта, но съм си я поизменила http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=2067 Слагам и гъби, ако имам. И го пека на фурната след като задуша зеленчуците.

Аз пък имам друг кулинарен въпрос. Имам телешки шницели и се чудя как да ги приготвя. Не ми се иска да е по Виенски, че скоро правих така, а нещо по-различно и завъртяно. Четох разни рецепти в интернет, но ако някой има нещо проверено да сподели, моля!  Praynig

Яна, дано бързо се възстанови мъжът ти, и аз на твое място не бих оставила нещата така. Като чета такива истории и ме хваща яд как на готините хора им се случват такива неща ....... гадна работа!

По темата за столчетата за кола - аз в крайна сметка се спрях на Рекаро, цифра си е, но и на нас ще е подарък и като ни казаха, че няма значение цената с милото решихме да изберем "Мерцедеса на столчетата".

И друго исках да пиша ама ....  newsm78
Като се сетя ........

Вержи, не се връщай назад ... погледни какви сладурчета имаш, струвало си е всичко  Hug
А аз на този ден миналата година влязох в болница за подготовка за секциото. Целия ден умирах от страх, че ще ме режат ........

# 674
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСЕТО И НА ДРУГИТЕ МАЛКИ И ОЛЕМИ ИМЕНИЦИ.ДА са живи и здрави.
Еми, много са ти сладки дечицата.
Фокси, тази година ще ти останат по-хубави спомени, малкото ти съкровище има имен ден и заслужава една красива, щастлива и усмихната мама. Hug
Сега да ви се оплача, снощи малко се ядосах, но добре, че после бързичко ми мина, от две баби кандидатки за детегледачки, детенце си остана вкъщи, мрънкащо на моменти даже ревящо, половината от времето беше в мойте ръце, че неискаше в друг и аз търчах като луда, да приготвя масата, да нарежа са салатите и накрая и аз си я приспах и милото се разсърди, че не му давам подаръка, а аз чаках още гости за който той незнаеше, абе беше малка лудница, но всичко мина ОК-много се изненада и зарадва, неочакваше.Така че всички сме щастливи. Laughing
Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт