FarmVille - 10 тема

• 33 803
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
а аз се чудя защо ми е това разширение,при положение,че не го ползвам ooooh!нали е за това да си събираш ненужните неща,или бъркам.

НЕ бъркаш затова е , но незнам защо ти е и това при положение , че ако имаш нещо ненужно просто го триеш Grinning

Да, но може да решиш, че ти трябва по-късно това нещо, и ако вече го няма в маркет-а... Crazy Аз мразя да трия неща и цялата ферма ми беше претрупана, сега много им се радвам на складовете и почти съм напълнила 2 барн-а и 3 туул шед-а, много по-просторно изглежда. Laughing

При мен го няма тоя бъг с кокошарниците, но 2 са ми достатъчни - 1 е пълен, а в другия си връткам кокошките. Simple Smile

# 271
  • На черешатааа
Еййй отпуших им трътките на моите кокошки  Mr. Green. Изкарах около 15 яйчица днес и много съм доволна. Най- после да се отблагодаря на съседите  Party  Party , но с кокошарника не ми се получава  Rolling Eyes

# 272
И аз коки изкарах, ама до  втори кокошарник не я докарах. Дали не е било бъг?
На мен не ми трябват 5 кокошарника, а само 2 - един за връткане и един да ги държа, ама нямаааа.
Скъках се да въртя досега - нъцки!
Може пък утре да даде?

# 273
  • На черешатааа
Ммм дано. И аз още 1 искам само  Laughing

# 274
  • E-CLM & CH-VD
Не мога да не я споделя с вас  Laughing Laughing Laughing

# 275
  • Варна, морето и сините вълни!
А къде може да се прочете коя сграда за какво служи? Има много такива в секцията, но аз не знам коя за какво е и за какво да си я купя newsm78

# 276
  • Варна
Вече имам 7 Garden Shed Shocked Shocked Shocked. Реших да отида да видя какво имам в склада и видях че са ми сложили 7 цветарника, отидох да ги клонирам и станаха наистина седем. Явно на някои са решили да пуснат кокошкарници, а на други - цветарници, и аз защо да съм от късметлиите с кокошкарниците, като мога да си събирам цветя и да си нацъкам букетчета из цялата ферма ooooh! Така че ако нямате повече от един кокошкарник в склада не виждам смисъл да го местите по цял ден, но пък надеждата умира последна, така че на който му се занимава да го мести из фермата Hug Wink

# 277
Имам 5 garden shed- a!  Shocked Ииии какво да ги правя сега  Laughing Аз просто исках още един кокошарник.... Rolling Eyes
Проверете си в Storage от коя сграда колко имате и ако е както в моя случай - 5 garden shed, кликвате си във фермата върху тази сграда - move - и тя започва да се клонира....  Hug
И да се похваля снесох 5 яйца... не е много, но за първи път наведнъж снасям толкова  Blush

P.S. Забравих да добавя, че към клонингите имам и бонус 5 букета Pink Roses и 5 букета Lavender  Joy  А не съм сяла цветя и няма как да са се озовали там....

# 278
Simple Smile Опитах се да пратя доста покани... Благодаря на тези,които ми отговориха.
Ето отново e-mail ми if_ka@abv.bg ,защото не мога да изчета всичко  Grinning

Супер сте  bouquet

# 279
И аз му намерих  цаката на това въртене на кокошки - като е празен кокошарника , слагам една кокошка с розова капка вътре / никакви други / и тя си снася , но имам само 3 яйца  Tired . Другия път повече  hahaha

# 280
  • София
Аз намазах само един клонинг, да си имама късмета ...

# 281
  • London
Аз намазах само един клонинг, да си имама късмета ...

A, аз нито един. Tired

# 282
  • Разград
Да се похваля и аз със 4 клонирани garden shed-а  Laughing
Изпробвах метода на Blondelle_87 и стана   bouquet
Наистина беше по-добре кокошарниците да се клонират, но и на това не се сърдя  Mr. Green

# 283
Да се похваля и аз със 4 клонирани garden shed-а  Laughing
Изпробвах метода на Blondelle_87 и стана   bouquet
Наистина беше по-добре кокошарниците да се клонират, но и на това не се сърдя  Mr. Green

Сега оставя да разберем за какво ще ги ползваме, че тъй като гледам има 30 места за букети общо за 5-те garden shed-a  Mr. Green

# 284
И при мен няма клонинги  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт