FarmVille - 10 тема

• 33 803
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
# 301
                               Здравейте мили болни хора  Hug. Имам въпросче към хората с над 50 съседа: как избирате кого да наторите, след като има ограничение? И на кого да изпратите подаръци? Редувате ли хората някак?

Сега си извадих всички кокошки от курника, имах 4 готови и ги слагах една по една, само по една кокошка в кокошкарник и ми даде едно яйце, тъй като досега не съм въртяла кокошки, понеже ме мързи Blush, а и имам бебе за гледане мисля да процедирам вече така да слагам по една кокошка и ако даде даде, ако не здраве да е...
                               Аз винаги така правя. Или бяла+златна. Да слагам повече си е живо мъчение  Peace.

# 302
И аз нямам никакви клонинги ....защо така ..някои знае ли? #Cussing out

# 303
  • Кюстендил
Егати смахната работа е това гориво Crossing Arms Имам 23 бр. по 1/5, а трактор нямам. Само ми заема място в кутията за подаръци и загубих някои от тях заради него. Да го продам не мога, щот го подарявам, няма оправия, ей! Crazy

# 304
И мен не ме клонира. Ама като трябва да запецне фермата все мен избират  Joy
Пинокио аз торя без да имам някакъв определен ред.
Иначе подаръци изпращам на определени хора обикновено си знам кой ми изпраща и така  Peace
Когато можех да изпращам 60 подаръка редувах, сега вече не

# 305
Егати смахната работа е това гориво Crossing Arms Имам 23 бр. по 1/5, а трактор нямам. Само ми заема място в кутията за подаръци...
                              Извади си го от кутията. Няма да ти пречи, а някой ден може да ти се прииска трактор.
                              Аз пък продадох машинариите, само трактора оставих за медал. Сега ако пуснат медали за всичките - няма да ги взимам пък.

# 306
Здравейте, аз имам нужда от добри съседи.
Който пожелае може да ме добави: Vasilka Nikiforova.
Благодаря ви!

# 307
  • Кюстендил
Егати смахната работа е това гориво Crossing Arms Имам 23 бр. по 1/5, а трактор нямам. Само ми заема място в кутията за подаръци...
                              Извади си го от кутията. Няма да ти пречи, а някой ден може да ти се прииска трактор.
                              Аз пък продадох машинариите, само трактора оставих за медал. Сега ако пуснат медали за всичките - няма да ги взимам пък.

Не мога да го извадя. Като му дам USE и ми казва, че не мога да го ползвам, защото нямам машини и си остава там, а другата опция е да го продам, ама за без пари Crazy
Ако някой знае как да го преместя в склада, моля да сподели Simple Smile

# 308

Не мога да го извадя. Като му дам USE и ми казва, че не мога да го ползвам, защото нямам машини и си остава там, а другата опция е да го продам, ама за без пари Crazy
Ако някой знае как да го преместя в склада, моля да сподели Simple Smile
                             Сигурно не си спомням правилно, мислех че аз първо го извадих, после купих трактор  Thinking. Но май можеше да се вади и без това  newsm78.
                             Във фрийка къде се пускат линковете? В чата ли?

# 309
# 310
  • Пловдив
 Hug

# 311
Нямам клонинги.
Обаче имам 14 яйца днес  Crazy

Crazy искаш ли ме за съсед Blush Mr. Green

# 312
                               Има ли още хора, на които не им дава чат-пат да публикуват яйце  Tired?

# 313
                               Има ли още хора, на които не им дава чат-пат да публикуват яйце  Tired?

на мен...и съседи да добавям не ми дава...пише, че може само до 300....премахнах няколко кооито не играят т.е нивите им запустели, но пак не ми дава да добавя.....

# 314
За подаръците: Пращам на всички съседи, като ги редувам. Нямам такива, които да игнорирам напълно или предпочитани от мен. Тези, на които на мога да пратя подарък за деня, ги торя. Така ми се струва честно.
Иначе до сега нищо не ми се е клонирало и като гледам, няма и да се клонира. Пробвах, местих, размествах - тц, не става. Здраве да е. И без това не съм сигурна, че искам втори кокошкарник или Garden Shed, фермата ми е препълнена.

Общи условия

Активация на акаунт