FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Имам питанка, извън всичките му там клонирвания и прочие  Mr. Green

Остават ми 3ма съседи до Синия медал. Ако приема 3ма непознати, спечеля медала и после ги изтрия...ще има ли някъв проблем? Абе конкретно - нали няма да връщам медали  Crazy  Питам, защото във френд-листата си имам само реални приятели и не обичам да приемам чужди хора....ама пустия му медал ще ми изкара очите!  Crazy

Приемай смело, медали не се връщат  Wink

# 406
Алегра, искай помощ от момичетата във форума - има специална тема! Изключително много помагат!  Hug

Карина, мерси за отговора!   bouquet

Аз пробвах с клонирането и от първия път ми даде 2 клонинга, т.е. вече омам 3 кокошарника!  Crazy

# 407
Благодаря, аз сам нова тук и още не мога да се ориентирам с темите. newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460804.465

Заповядай!

# 408
  • Bristol
Много съм изпуснала, курници вече клонирате значи Wink

# 409
Здравейте,и аз съм нова и искам да попитам ,как ги осиновявате тези пусти животни и как точно ги ловите тези яйца от съседи? Какво точно правите? newsm78 търся си също и стабилни съседи : Praynig Praynig Praynig

# 410
sneji78 , погледни първата страница - там е обяснено как се осиновяват животните. Яйцата са по същия начин, но вместо на adopt, цъкаш на Hatch an egg

# 411
здравейте ще ме светне ли някой как да намеря съседи ника ми  е Todor Todorov или t68@abv.bg

# 412
Добро утро  Hug Heart Eyes
Аз моя кокошарник го клонирах 8 пъти,без да купувам бараки.
Не знам как стана  newsm78

# 413
Моля ви за малко помощ за разширяването на склада  Blush http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=1784575796& … nsionFriendReward

# 414
Добро утро  Hug Heart Eyes
Аз моя кокошарник го клонирах 8 пъти,без да купувам бараки.
Не знам как стана  newsm78

На мойте кокошарници пише coming soon

KeNiA готово

# 415
  • Пловдив
Става ли още номера с кокошарниците или аз нещо не се справям??/

# 416
моля за малко помощ,4е да си клонирам и аз кокошарник благодаря предварително
http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000042196 … nsionFriendReward

# 417
todortodorov681  еи сега те намерих (Свилена Михаилова) наи лесния на4ин да намери6 съседи е да прегледа6 приятелите ми и да им предлойи6 приятелство ,по4ти жси4ки играят после в мениуто на играта наи отгоре над прозор4ето пи6е my naighbors отива6 там като ти зареди има опция да ги кани6 за съседи има6 по 30 покани на ден ако не ме лъйе паметта ,но ти вземат и от поканите за подаръци т.е. може6 да покани6 и изпрати6 подаръци на 30 4овека на ден ,дано ти помогнах

# 418
Взех червена панделка за яйцата.
След 3-дневно снасяне.
Но вчера имах над 20 яйца  #Crazy
Обаче мистери панделка няма да взема  Crossing Arms

# 419
събрах всички звездички на хабара и пак съм без клониран кокошарник... кажете при вас получава ли се днес... че полудех ...  ooooh!
уж правя всичко както е на клипчето и не става и не става....  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт