FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Изпуснах момента с кокошарниците, но се записвам да следя темата, за да не изпусна и следващата далаверка Mr. Green.
 Имам нужда от още 15 съседи за синята лентичка. Ако някой ме добави, ще съм благодарна: natalykr77@yahoo.it

# 451
Zdravejte dami,

Tyrsq si sysedi vyv Farmville, zashtoto mnogo malko ot moite priateli igraqt - po nerazbiraemi za men prichini!!! newsm78

Molq vi, izpratete mi Facebook Friend Request! Imeto mi e Maria Stoilova i poneje ne sym edinstvenata s tova ime shte me poznaete po snimkata v pregrydkite na Dqdo Koleda. Daaa, oshte ne mi se iska da si priznaq, che praznicite otminaha  Party

Blagodarq na vsichki! Shte se vidim na 'poleto' Simple Smile

# 452
  • E-CLM & CH-VD
От няколко дни забелязвам нещо странно. Като вляза във фермата, излиза надпис, че примерно 40 приятели са ми наторили фермата и са ми нахранили кокошките. А като сложа маркера на кокошарника, ми пише че 5-6 човека са ми нахранили кокошките  Thinking Никога не си отговаря броя.

# 453
http://www.youtube.com/watch?v=GdcMbWrWwXw

Това гледали ли сте го, умрях си от смях.  Laughing

И аз съм изпуснала момента с кокошарниците, ама здраве да е..

# 454
От няколко дни забелязвам нещо странно. Като вляза във фермата, излиза надпис, че примерно 40 приятели са ми наторили фермата и са ми нахранили кокошките. А като сложа маркера на кокошарника, ми пише че 5-6 човека са ми нахранили кокошките  Thinking Никога не си отговаря броя.
                                 При мен отговаря. Но... само мързели покрай мен и бройката е далеч по-малко. Не исках нови съседи, но май ще разкарам старите и ще се сприятеля с нови хора.... упс, фермери, скоро. (щото вий не сте хора, вие сте машини  Joy)

# 455
При мен се появява много досаден бъг. Имам подарък, давам му accept и вместо да ми отвори прозореца с подаръка и да ме пита имам ли още за получаване, ме препраща директно във фермата, където няма нищо Crossing Arms. От вчера изгубих няколко подаръка така.

# 456
При мен се появява много досаден бъг. Имам подарък, давам му accept и вместо да ми отвори прозореца с подаръка и да ме пита имам ли още за получаване, ме препраща директно във фермата, където няма нищо Crossing Arms. От вчера изгубих няколко подаръка така.

Виж да не е от типа Thank you gift - защото то подарък дефакто няма и става точно така.  Peace

# 457
# 458
И при мен става абсолютно същото Crossing Arms
Добавих те за съсед Hug

# 459
  • E-CLM & CH-VD

Виж да не е от типа Thank you gift - защото то подарък дефакто няма и става точно така.  Peace

При мен пък всички благодарствени подаръци са пълни и винаги ми дават  Thinking, и да, препраща към фермата.

# 460
Току що получих отново такъв подарък. Точно thank you gift беше. Пишеше: There si a Large Woodpile thank you gift. ... И още нещо от рода на да изпратя и аз подарък за благодарност, не запомних точно, бла-бла... И пак ме изпрати във фермата, където ми ги нямаше дървата. От вчера ми се случва това, вече поне 5-6 пъти Tired.

# 461
Току що получих отново такъв подарък. Точно thank you gift беше. Пишеше: There si a Large Woodpile thank you gift. ... И още нещо от рода на да изпратя и аз подарък за благодарност, не запомних точно, бла-бла... И пак ме изпрати във фермата, където ми ги нямаше дървата. От вчера ми се случва това, вече поне 5-6 пъти Tired.

А ти си изпратила същия подарък - това са празни подаръци, нищо няма - поне на мен досега са така, другите си ги взимам, каквото е Благодарско нищо не ми дава, а ме вкарва във фермата...

# 462
  • София
Айде, за втори път докато се доредя до кокошарник и оправят грешката.

# 463
  • Варна
Ако някой ме добави, ще съм благодарна: natalykr77@yahoo.it
Добавих те.

# 464
За какво служи Workshop-а

Общи условия

Активация на акаунт