FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Мерси, Жаси  bouquet. Благодаря на всички нови съседи Hug

А ти си изпратила същия подарък - това са празни подаръци, нищо няма - поне на мен досега са така, другите си ги взимам, каквото е Благодарско нищо не ми дава, а ме вкарва във фермата...

Точно така е, същия изпратих тази сутрин. Интересното е, че досега никой не ми беше пращал такива благодарствени "подаръци", а от вчера се скъсват Simple Smile. Мерси!

# 466
Защото изглежда лесно... който ти е пратил, само натискаш и връщаш...да, ама не - кухи са  Laughing

# 467
Как  да си  махна  елхичката   за  отваряне  на  подаръците.

# 468
Момичета, трябва ми малко помощ да си разширя барн-а. Кликнете на линка, моля ви

http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000021251 … nsionFriendReward

мерси

# 469

Изтриваш я с червената лопатка Simple Smile

# 470

и аз това се чудя  newsm78

# 471
Момичета, трябва ми малко помощ да си разширя барн-а. Кликнете на линка, моля ви

http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000021251 … nsionFriendReward

мерси

Тук никой няма да кликне, постни го в темата за линкове - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460804.0

# 472
Как  да си  махна  елхичката   за  отваряне  на  подаръците.

bouquetМного  ти  благодаря.

# 473
Как  да си  махна  елхичката   за  отваряне  на  подаръците.

bouquetМного  ти  благодаря.

Радвам се, че помогнах  Hug

# 474
Прочетох и аз за новите неща, които ще въвеждат....
Но вече не съм чак токова ентусиазирана колкото в началото. Играта върви все по-трудно, все повече забива и яко товари компютъра, при все че съм с много мощен такъв.

Как изкарвате по 20-30яйца от кокошките? Аз днес съм извъртяла 15готови кокошки и изкарах едва 3яйца...(((
Сега гоня последните медали за саденето на плодове и зеленчуци...)

# 475
  • E-CLM & CH-VD
Защото изглежда лесно... който ти е пратил, само натискаш и връщаш...да, ама не - кухи са  Laughing

Явно само при някои е така, аз кух благодарствен подарък нямам  Flutter

# 476

Явно само при някои е така, аз кух благодарствен подарък нямам  Flutter

Моите пък всичките са кухи  Laughing

# 477
  • София ,
Давайте приятелство - venci_1913@abv.bg

# 478
# 479
Играта върви все по-трудно, все повече забива и яко товари компютъра, при все че съм с много мощен такъв.

Значи не само при мен е така. Като се цопна да копам и забива поне по десет пъти. Sad

Общи условия

Активация на акаунт