FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Оф днес тия кокошки ме разбиха , не искат да дават яйца и това е . Остават ми само 8 яйца за син медал и нещат и нещат. Събота и неделя ги оставих да почиват и сега ми се отплащат  Crazy . Снощи направих номера с кокошарниците и сега си имам 8 .

# 481
Здравейте фермер ки Simple Smile
Отдавна не съм посещавала темата, за да съм в крачка с новите неща Sad Сега разбрах че имало някакъв номер с кокошарниците да станат повече от един, но не намерих тази информация. Ще може ли някой пак да напише как става.   bouquet

# 482
Здравейте фермер ки Simple Smile
Отдавна не съм посещавала темата, за да съм в крачка с новите неща Sad Сега разбрах че имало някакъв номер с кокошарниците да станат повече от един, но не намерих тази информация. Ще може ли някой пак да напише как става.   bouquet

Вече не става. Ако ти е любопитно се върни няколко страници назад. Но вече е оправено - който взел, взел! Wink

# 483
Аз го търсих около 20-та страница, а то било само на 2-3 страници назад  Blush
Благодаря •ºtreisyº• за разяснение все пак.  Hug

# 484
Искам да благодаря на ''фермерката'' ,която ни светна снощи за офертата с кокошарниците.   bouquet
Моите от 2 станаха на 9 . Не разбрах как се получи точно тази цифра ,но не се оплаквам.  Grinning

Днес попаднах на много интересно яйце на позната ,беше бъгнато и цял ден снася подаръци. Струва си да ги проверявате  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 20:13 от sharky@

# 485

Изпращам от вчера покани за приятелство ,на и-мейли дадени тук ,но не ме е приел никой?  newsm78
слагам си тук мейла ако искате да ме сприятелите  Simple Smile

Току що те добавих Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 20:27 от Астарта

# 486

Hug
Благодаря!
 Може ли да ми изтриеш и-мейла ,че след час ще го махам.   bouquet

# 487

Изпращам от вчера покани за приятелство ,на и-мейли дадени тук ,но не ме е приел никой?  newsm78
слагам си тук мейла ако искате да ме сприятелите  Simple Smile

Току що те добавих Peace

Добавих и двете ви като приятел,но нямам молби за съседство ,изчерпани са ми Tired

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 20:37 от Пазя го въф тайна!

# 488
Нещо ново чува ли се за най-голямото разширяване 24х24 ?

# 489
Искам да благодаря на ''фермерката'' ,която ни светна снощи за офертата с кокошарниците.   bouquet
Моите от 2 станаха на 9 . Не разбрах как се получи точно тази цифра ,но не се оплаквам.  Grinning

Днес попаднах на много интересно яйце на позната ,беше бъгнато и цял ден снася подаръци. Струва си да ги проверявате  Peace

Дай линк към яйцето  Mr. Green

# 490
Здравейте,

Бих се радвала и мен да поткрепите:

http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=710967186&a … nsionFriendReward

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:11 от avasilkova

# 491
От 2-3 дена и аз се мъча да мътя яйца и то благодарение на инфото от първата старница как става....
за което много съм ви благодарна  Hug
Но имам едно питане.... следващите кокошки, които добавяте след готовата на какъв процент трябва да е в готовност???
Защото ми направи впечетление, когато повторя някоя кокошка с 0% и не ми дава яйце, а ми се изчерпват полу готовите кокошки, а те са все на големи проценти като 89-90- 95 % и тогава май пуска яйце... newsm78
Та има ли някакво значение % на готовност ???

Ох незнам дали го обесних добре  Crossing Arms

# 492
  • Варна
maminnkata, никакво значение няма.

# 493
  • London
От 2-3 дена и аз се мъча да мътя яйца и то благодарение на инфото от първата старница как става....
за което много съм ви благодарна  Hug
Но имам едно питане.... следващите кокошки, които добавяте след готовата на какъв процент трябва да е в готовност???
Защото ми направи впечетление, когато повторя някоя кокошка с 0% и не ми дава яйце, а ми се изчерпват полу готовите кокошки, а те са все на големи проценти като 89-90- 95 % и тогава май пуска яйце... newsm78
Та има ли някакво значение % на готовност ???

Ох незнам дали го обесних добре  Crossing Arms

Значи на празен ама напълно празен кокошарник се слага една готова, готова с капка отгоре едно като крушка и после тези с най-нисък процент, колкото повече толкова  по-добре, но и с 5-6 става.

# 494
Помощ за бараката
http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=1376041019& … nsionFriendReward

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:44 от pckolev

Общи условия

Активация на акаунт