FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Всеки си е разпродал котките,в това число и аз Simple Smile с моите 3-4 ще почакам доста.Имам чувството че ни дебнат,неща които са ни втръснали да садим-медал,животни които са ни кът-медал,нямаме гориво-медал.....

# 541
 И аз нямам нито 1 котка , трябва да чакам някой съсед да намери и да я прибера ....

# 542
  • Варна
момичета, привет! някой дали може да ми каже къде мога да видя колко медала имам?

а колко котки са нужни за медал?

на 28 ниво съм, ама много неща май не са ми ясни така като ви чета! newsm78

# 543
  • Варна
Аз имам 25 котки, никое от животните не съм продавала, точно по тази причина

момичета, привет! някой дали може да ми каже къде мога да видя колко медала имам?

а колко котки са нужни за медал?

на 28 ниво съм, ама много неща май не са ми ясни така като ви чета! newsm78

Като си влезеш във фермата долу вдясно има един син медал-панделка, там ти пише какво си спечелила досега и какво ти остава още Peace

# 544
Здравейте, търся съседи Виктория Геймур-Йонова

# 545
Аз котки да съм продала 1-2.. ама не съм й събирала.. в резултат имам 4  hahaha , а медал - догодина  Mr. Green

# 546
  • Варна
Аз пък не бързам да ги събирам тези медали. Все ще ги събера. Още повече, че след 37 ниво нищо не се случва, а пък след 70-то хептен нищо. Поне да имам цел някаква.

# 547
250 котки трябват за син медал Simple Smile

# 548
Аз пък не бързам да ги събирам тези медали. Все ще ги събера. Още повече, че след 37 ниво нищо не се случва, а пък след 70-то хептен нищо. Поне да имам цел някаква.

Много ме е яд, че няма нови неща за садене до 70 ниво. Винаги това ми е било интересно - какво ще отключа. А аз имам още 2 и край  Confused

# 549
Ей сега си получих един Thank You Gift, но си беше пълен, тоест получих си кашуто, което сутринта подарих. Обаче друг бъг стана - имам вече 50 съседи, имам синя панделка, но изобщо не ми го отрази - нито точките ми добави, нито пари Crossing Arms. Имам чувството, че всички прецакващи бъгове все на мен се падат Tired

# 550
  • Варна

Много ме е яд, че няма нови неща за садене до 70 ниво. Винаги това ми е било интересно - какво ще отключа. А аз имам още 2 и край  Confused
А има какво да сложат - краставици, например! Бива ли градина без краставици?!
Чесън също  Laughing

# 551
И куче.

# 552
Аз котки да съм продала 1-2.. ама не съм й събирала.. в резултат имам 4  hahaha , а медал - догодина  Mr. Green
                                 И аз, нещо не ми харесаха и не ги уважих  Peace.
                                 На мен ми се беше паднало 30 л гориво, а после в кутията беше 20 л.

# 553
А,това с котките голяма минавка.Аз имам само една  Rolling Eyes
Да вземат да ги пуснат в подаръците ли???Както кравите  Mr. Green

# 554
  • UK
Аз имам 30тина котки и пак ще отнеме доста време. Животни никакви не съм продавала, нали се мъча с медала за тях, после ги махам като стой, та гледай и ако ще не знам точно какъв медал да пуснат, ми е все тая. Писна ми да се разправям с милиарди кокошки и какво ли  още не. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт