FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Фермери, какво ще кажете за програмката за автоматично оране, сеене и прибиране на реколтата?Simple Smile

# 571
  • София
днес мисля,че няма ограничение за торене (вчера имах само на 20 съседа за торене и 20 за хранене на кокошки), а днес ми позволи само 20 съседа за хранене на кокошки и колкото си искам торенета.
Някой забелязал ли е това?

# 572
Моля пак заповядай Simple Smile

# 573
И при мен така, май са увеличили лимита... или пак се е бъгнало нещо

# 574
днес мисля,че няма ограничение за торене (вчера имах само на 20 съседа за торене и 20 за хранене на кокошки), а днес ми позволи само 20 съседа за хранене на кокошки и колкото си искам торенета.

Аз....по едно време торях, но не пускаше да храня кокошките  Peace

# 575

Да, днес наторих всички наред. Писах във форума на Zynga  за проблема със синята ми панделка. Да видим ще направят ли нещо.

# 576

Лимита е 50

# 577
Торя си наред (явно не съм стигнала 50  Confused), кокошарниците ми ги спря. Но ми трябва медал за самарянин. А съседите не се нуждаят от помощ  Tired
Май вчера се престарах  Laughing

# 578
Фермери, какво ще кажете за програмката за автоматично оране, сеене и прибиране на реколтата?Simple Smile

При мен не тръгна... Изписа ми, че не ми намира фермата...  Thinking
Я дай малко повече подробности. Ти коя версия използваш ?

# 579
Торя си наред (явно не съм стигнала 50  Confused), кокошарниците ми ги спря. Но ми трябва медал за самарянин. А съседите не се нуждаят от помощ  Tired
Май вчера се престарах  Laughing

Обясни ми, моля те, за тази панделка, защото така и не разбрах как трябва да помагам на съседите, за да я получа Rolling Eyes

# 580
  • София
Видях рекламата само...Farming Extreme Manager:-)

# 581
  • Варна
Днес за първи път от златно яйце ми се падна Animal Float..... той е просто много грозен Mr. Green

Не е ли че 5 души могат да осиновят животно или да вземат от едно яйце, независимо дали ти е в Gift box-a, аз така си мислех newsm78

# 582
  • София
Този Animal Float, само за красота ли е?Wink))

# 583
  • Варна
Този Animal Float, само за красота ли е?Wink))

Да, но той определено не става за красота  Grinning

# 584
Еееее. ама не изважадайте котетата от синята кутия за да могат повече хора да ги осиновят, деее! Sad

Днес за първи път от златно яйце ми се падна Animal Float..... той е просто много грозен Mr. Green

Не е ли че 5 души могат да осиновят животно или да вземат от едно яйце, независимо дали ти е в Gift box-a, аз така си мислех newsm78

Така е. Peace

http://farmvillefanatic.com/farmville-myths

Общи условия

Активация на акаунт