FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Стоража ми стигна 100 - има ли смисъл да разширявам още

# 586
Торя си наред (явно не съм стигнала 50  Confused), кокошарниците ми ги спря. Но ми трябва медал за самарянин. А съседите не се нуждаят от помощ  Tired
Май вчера се престарах  Laughing

Обясни ми, моля те, за тази панделка, защото така и не разбрах как трябва да помагам на съседите, за да я получа Rolling Eyes
Фермите, в които ти излиза съобщение - че има лисици, бурени.... ти се отброяват.

# 587
Какво трябва да се правят котетата, да имаш 250 или да погалиш

# 588

Да ги изчеткаш/brush/ Peace

# 589

Да имаш 250 И да ги погалиш Simple Smile

# 590
И аз наторявам всичко без проблем,но за кокошарниците ми спира на около10 или 15.Много гадно така.

# 591

Не е ли да погалиш 250 не да ги имаш?

# 592

Не е ли да погалиш 250 не да ги имаш?

Целта е да се погалят 250...  Но ако ги имаш всичките по - бързо ще вземеш рибоните Simple Smile

# 593
Дам, да ги "изчеткаш"

# 594
Всъщност не трябва да ги галите (pet), ами да ги изчеткате или срешете все тая (brush)...

# 595
Да изчеткаш 250 пъти... дали 1 котка 250 пъти или 250 котки по веднъж няма значение Simple Smile

Този Animal Float, само за красота ли е?Wink))

Да, но той определено не става за красота  Grinning

Освен това е и голям  ooooh! Да беше малък да го скриеш зад някое дърво.. ама пък парици давааа  Party

# 596
Всъщност не трябва да ги галите (pet), ами да ги изчеткате или срешете все тая (brush)...

Да brush имах предвид, някой беше написал "да се погалят" и  аз така тръгнах да обеснявам Simple Smile

# 597
  • София

Можеш да имаш и една котка и да я погалиш 250 пъти ( което ще отнеме доста време)

# 598
  • 7800
Фермери, какво ще кажете за програмката за автоматично оране, сеене и прибиране на реколтата?Simple Smile

Мисля, че някъде из правилата четох, че подобни ботове не са разрешени и щели да изтриват акаунти без предупреждение. Иначе и аз си бях дръпнала една програмка, ама нъцки - не тръгна. Пък като гледам някои съседи с каква бързина се движат нагоре... или са луди, или ползват нещо такова.

# 599
Моите котки нямат тази опция (brush)... имам само  (pet)  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт