FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Търся си съседи   m.p@mail.bg
Благодаря предварително!

# 616
Да попитам...още ли става номера с кокошарника и барачката?
Че ми трябват още два кокошарника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не. ПрИмоцията свърши  Laughing

# 617
Да попитам...още ли става номера с кокошарника и барачката?
Че ми трябват още два кокошарника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не. ПрИмоцията свърши  Laughing
Жалко  Cry Cry Cry Cry Cry
Ще трябва да се задоволя с 4
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 618
Много съм горда - 24 яйца съм изкарала, само 1 до втория медал! Mr. Green С това въртене, почти всеки път снасят Simple Smile

# 619
А гледам нещо моите съседи не са публикували днес за бели котки....Има ли връзка това с медала или е просто случайност...вчера имаше доста публикации ?
 newsm78

И един друг въпрос....Защо ми дава 502 error...нешо от този тип  беше като искам да вляза във форума  newsm78

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:31 от nikstein

# 620
А гледам нещо моите съседи не са публикували днес за бели котки....Има ли връзка това с медала или е просто случайност...вчера имаше доста публикации ?
 newsm78

И един друг въпрос....Защо ми дава 502 error...нешо от този тип  беше като искам да вляза във форума  newsm78

Аз публикувах днес бяло коте, още ги има Simple Smile

# 621
# 622
  • not found
Това ни очаква ли ?

# 623
Здравейте, имам въпрос за тези светещите гифт боксчета. Отварят ли се, или съм изпуснала момента и да ги продавам ли? Доста парички е едната...

# 624
Аз пък днес намерих 3 котета направо ужас , ще има да чакам за този медал...

# 625
  • not found
Здравейте, имам въпрос за тези светещите гифт боксчета. Отварят ли се, или съм изпуснала момента и да ги продавам ли? Доста парички е едната...

Продавай ги  Peace
Аз искам да напишен на първата страница кое яйце какъв подарък носи  Peace

# 626
АЗ за яйцата да кажа нещо.Ако на празен кокошарник вкараш кокошка направо от Gift box-a и след това излезеш от фермата и пак влезеш кокошарника е готов за обиране.Понякога дава яйце  Mr. Green

# 627
  • София
Аз искам да напишем на първата страница кое яйце какъв подарък носи  Peace[/b]

Това се променя постоянно и така няма да сме много точни в информацията на 1-ва стр..
Ако държите ще го включа, но тогава някой да постне точното инфо, защото аз не ги знам всичките неща, а със сигурност някъде вече ги пише.

# 628
Айде на краставицитееееееееееееее  newsm68 newsm68
АЗ за яйцата да кажа нещо.Ако на празен кокошарник вкараш кокошка направо от Gift box-a и след това излезеш от фермата и пак влезеш кокошарника е готов за обиране.Понякога дава яйце  Mr. Green
Тамън напълних всички кокошарници и мисля да опитам.. ако не стане мисли му  Mr. Green

# 629
  • not found
Аз искам да напишем на първата страница кое яйце какъв подарък носи  Peace[/b]

Това се променя постоянно и така няма да сме много точни в информацията на 1-ва стр..
Ако държите ще го включа, но тогава някой да постне точното инфо, защото аз не ги знам всичките неща, а със сигурност някъде вече ги пише.

Ок , ще е проблем ли , ако ги меним периодично , според това какви са подаръците ?

Общи условия

Активация на акаунт