Д-р Попова и д-р Герганова, Токуда

• 10 485
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мами, това е първият ми пост във форума. Бременна съм за втори път и бих искала да науча повече за Д-р Антония Гертанова и д-р Борислава Попова от Токуда. Ще съм ви много благодарна, ако споделите личните си впечатления. Разочарована съм от д-р Гагова в Шейново, защото отказа да наблюдава бременността ми, веднага щом разбра, че съм осигурена от здравен фонд. Благодаря още веднъж!

# 1
  • София
Със сигурност не бих ти препоръчала Герганова - по мое скромно мнение е груба и арогантна в поведението си. За другата не мога нищо да кажа, защото като ходех там още я нямаше. Бих ти препоръчала д-р Кирякова (раждах при нея и съм 100% за) или д-р Лазарова Peace

# 2
Аз раждах при доктор Попова през април и съм много доволна.Не се отдели от мен през цялото време,беше изключително мила и внимателна.Нямах никакви проблеми.Препоръчвам я!

# 3
И за двете мога да кажа само хубави неща, макар че и за мен раждането тепърва предстои. Имам поглед, тъй като през декември 2009 ми се наложи да полежа няколко дни в АГ отделението в Токуда. Д-р Попова е много мила и внимателна.  Д-р Герганова е лекарят, който аз лично съм избрала да следи бременността ми и да изражда бебето ми - мисля, че е отличен избор, защото по време на престоя ми в Токуда всеки ден идваше при мен по няколко пъти да ме види, окуражаваше ме, следеше ми системата вместо сестрите. Не мога да кажа дали отношението щеше да е различно, ако не ходех при нея на консултации, но аз съм наистина доволна. Мисля, че който и да избереш, няма да съжаляваш. Препоръчвам също и д-р Кирякова, която пък беше дежурна при постъпването ми в болницата и след това продължи да идва и да се интересува от състоянието ми. Успех!

# 4
Аз съм писала и в друга тема, но аз докато лежах 2 седмици в Токуда ме наблюдаваха всички лекари. И д-р Попова и д-р Герганова са много добри. Да, д-р Герганова е по-резервирана, но пък след една хистероскопия, бях загубила много кръв. Прие ме веднага, 2 дни ме е наблюдавала лично.
д-р Кирякова и д-р Попов също са много добър избор. За проследяване на бременност Илиев, Кирякова, Герганова са много добър избор. Попова се специализира в операции.
Знам всички това, тъй като сестра ми е операционна сестра и работи всекидневно с тях.

# 5
И аз ходя на частно при д-р А. Герганова.
За сега имам едно разочарование от нея, по повод раждането на моя приятелка, но няма да навлизам в подробности.
Само ще кажа, че не си вдига телефона при спешни случаи.
Иначе се надавам с мен да не постъпи така, живот и здраве април месец и да е добра в операциите. Много се надявам. Praynig Praynig Praynig

# 6
sladkish4e добра е, спокойно. Няма страшно.

# 7
Здравейте, искам да дам мнение за д-р Герганова, тъй като искам да предупредя бъдещи и настоящи майки. Забременях и отидох при нея, тъй като преди съм ходила. Отидох в 5-та седмица, тя ме видя и в 7-ма и след това ми каза, да ида при нея след месец. Не ми назначи никакви изследвания. Тя видя, че ембриона има сърдечен пулс на 17ти април и ми каза да ида на 30ти май. В началото на май сърдечния пулс спря и след като отидох уикенда при дежурен лекар от Токуда, той ми каза, че по принцип трябва на 2 седмици да ходя на гинеколог и че по принцип гинеколога дава личен номер. Сега трябва да правя кюртаж, но нямам номер на Герганова. Лекаря ми каза, че трябва да се случи веднага. Не мога да си представя какво щеше да стане ако бях отишла чак на 30ти май.

Общи условия

Активация на акаунт