Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 6

• 37 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ко прайте бееее , еййй много ми липсвахте, ма пак съм тука Mr. Green
Щете нещете...идааааа Joy
Какво дебатираме ин диз момент?
Аууу Вени каква е тая булка, мен ми запраилича на копринена буба Joy Joy

# 151
Здравейте и от мен!
Тази снимка най-му я харесвам!
И друг път съм го казвала,но Сарухан Хюнел е от хората ,които камерата обича.
Има си излъчване и това е!Колко е добър като човек,могат да се произнасат само тези които го познават наистина добре.Но може и да е капризен и своенравен,щом другите продуценти не го ангажират постоянно в пред вид на харизмата която излъчва и перфектния му външен вид.

# 152
Малко усмивки от старите ленти

Този човек май се жени във всичките си филми   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми кво да прай? newsm78 newsm78 newsm78
Той само като мине покрай хубава жена и тя-оп бременна! Thinking Thinking Thinking
Спасява положението човека! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 153
Ко прайте бееее , еййй много ми липсвахте, ма пак съм тука Mr. Green
Щете нещете...идааааа Joy
Какво дебатираме ин диз момент?
Аууу Вени каква е тая булка, мен ми запраилича на копринена буба Joy Joy
Чили-и-и-и-и-и Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Къде се губиш мила?  bouquet  bouquet  bouquetПо едно време с Галка и Тони изчезнахте и все се озъртам за аватарите ви,дано се появите на хоризонта! bowuu bowuu bowuu

# 154
Чили добре си се завърнала

# 155
Ми кво да прай? newsm78 newsm78 newsm78
Той само като мине покрай хубава жена и тя-оп бременна! Thinking Thinking Thinking
Спасява положението човека! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Както казва Чили и сме по-красиви и сме по-добри hahaha hahaha hahaha hahaha

# 156
Вениии,таз булка от снимката е певица #Crazy #Crazy и между другото беше мъж с оперативно сменен пол е tooth tooth

# 157
Вениии,таз булка от снимката е певица #Crazy #Crazy и между другото беше мъж с оперативно сменен пол е tooth tooth

Леле  Какво ли търси до нашето момче  newsm78 newsm78 newsm78

# 158
може да са снимали клип newsm78 newsm78 не съм сигурна и от там да са снимките
а относно линка ,бегло го погледнах,но е автобиографията на Аблата

# 159
Али, сериозно ли ShockedАма актрисата реално си е сменила пола, или героинята във филма newsm78 #Crazy

Вени, Тити Hug

# 160
Чили,виж мила, като мъж и после се подлага на операция и става жена

# 161
Малко усмивки от старите ленти

Този човек май се жени във всичките си филми   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Страшна мода,честно казно! Много ефективех предпазен костюм - предпазва от забременяване - докато разопаковаш булката и тя първата брачна нощ свършила !

Освен това и предпазва от внезапни шокови реакции - ако булката е не особено хубавееща, постепенното разкриване отделни части от тялото позволява постепенно покачване на нивото на стреса и е част от кампанията "За още един оцелял младоженец" ....

# 162
Али може ли да погледнеш това

Ebru Akel ile Saruhan Hünel'in başrol oynadığı "Yeni Baştan"ın Amerika'daki çekimleri aksadı. Yabancı set ekibi, çalışma koşullarının ağır, ücretlerinse az olduğunu belirterek greve gitti. Sendikalı işçilerin iş bırakması üzerine zor durumda kalan Abdullah Oğuz, çözümü o ekibin işine son verip yeni bir ekiple anlaşmakta buldu.
İzinsiz çekim stresi
* Setteki sıkıntı grevle sınırlı kalmadı. Çekim yapmak istediği mekanların astronomik ücretler talep etmesi de Oğuz'u zorladı. Bunun üzerine çekimlerin açık alanlarda yapılmasına karar verildi. Ancak bu kez de izin alma zorunluluğu doğdu. Gerekli izinlerin alın-maması nedeniyle ekibinin başının kanunlarla derde girebileceği konuşuluyor

Google преводача говори за някаква стачка и синдикати  newsm78 newsm78 newsm78

# 163
Чили,виж мила, като мъж и после се подлага на операция и става жена
Лелеее на'што момче требе вредни да му плащат.... колко ли е трудно да участва в любовни сцени? newsm78
Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация, но за мен лично (ако съм мъж  Mr. Green, 'щото се са друга порода)  би ми било доста трудно. Ма понеже съм жена и на всичкото отгоре перде, нЕма да ми пука особено...но как ли го е преодолял Сару Thinking Любопитствам си Mr. Green

# 164
да, за стачка по време на снимките,но се оказа,че е слух

Общи условия

Активация на акаунт