Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 6

• 37 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Само да не вземе и тая да прихване   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 301
Обаче и тука го вади този еднозначен поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha
То верно и че има защо,ама все пак кака не налага ли някаква форма на вето  newsm78

# 302
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Oooooo.....Дианка угърме....мноо е близо до него....мое и да са близнаци...оно че се чуе... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 303
Само да не вземе и тая да прихване   hahaha hahaha hahaha hahaha
А-а-а Сергин ханъм няма да му отпусне чак толкоз края. Naughty Надявам се... Thinking

# 304
Обаче и тука го вади този еднозначен поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha
То верно и че има защо,ама все пак кака не налага ли някаква форма на вето  newsm78

За каката не знам, ама аз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Я да си го прибираме на село. Стига е маал гащи из арабския свят   Crossing Arms Crossing Arms И тука има какво да гледа и души  hahaha hahaha hahaha

# 305
Добър ден момичета!
Пак сте се вихрили до късна доба а и виждам че музата е навестила много от вас  smile3501 smile3501 smile3501 момичета супер сте.
Тони Ч Р Д на патерици миличка! Здраве късмет и много любов ! smile3525
Довечера се надявам че ще бъдем заедно у форума че страшно много ми липсвахте  Hug.

# 306
Тони Къде така се загуби?

# 307
Няколко Сару, не вредят  Grinning

# 308
Къде са зачезнали всички? newsm78 Да си припомним трЪпчинката Heart Eyes:

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 18:31 от vanny_

# 309
Здравейте на всички Simple Smile

# 310
  • София
Тонииии, честито на патерица Hug Hug
да си здрава и много, много любов ти пожелавам  bouquet Hug
Зизкее, пак станах разногледа с твойте никове Joy Joy Joy

"Ооооо....брато...ский кво коте а... BlushУж сме с якета...мислим че не е дошъл сезо Blushна на дините, ама тва пред погледа ми...разцепва... Heart Eyes #Crazy
Малееееееее...ако ми паднеееее...знаеш ли как че я подушим... smile3508
Еййййййййцццццццц....коте ...мноо готино мъркаш...искаш ли да пием чай...па мое да ти излезе късмета и да те подушим...да те предопредя....спим по боксерки...щот още не съм се земал с аблата...ма ти си късметлийка ....че ме киризиш по боксерки...щот после твой колежки нема да имат тоя късмет...така че ...давай ...възползвай се...че после може и да няма... newsm08 newsm08

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
убихте ме, немойте така Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 311
Голям смях с тоя форум скоро че имам нужда от Торакс Simple Smile  newsm81 newsm44 newsm44 newsm44 че изперкам съвсем с вас Simple Smile

# 312
Тони честито на патерица ....Да си жива ,здрава ,много щастлива и да не забравяш усмивката си тя е много важен момент Simple Smile newsm59  smile3525 smile3525 smile3525

# 313
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Съблякох го.... newsm44 newsm44 newsm44

# 314
 Кметска сестричке, добре дошла  Hug Hug Hug

На всички благодаря мн за пожеланията  smile3525 newsm81

Общи условия

Активация на акаунт