Жената лъв - 16 част!

• 21 308
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Ама гледай значи влюбените хора как са положително заредени. МастерчеWink  bouquet
smile3521 newsm51
Ахаам

# 496
  • София
Мастерче, как беше концерта? ПоФали се  Flutter!

# 497
Мастерче, как беше концерта? ПоФали се  Flutter!
Концерта мина супер....Тая седмица пак имаме...Ще показвам снимки...Само да ми ги дадат,че нямах време да снимам с моя апарат....
шЪ сА пУфаля как иначе...

# 498
  • София
Значи ще чакаме включване по-натам във времето  Hug!

...Само да ми ги дадат,че нямах време да снимам с моя апарат....
Душицо, представих си как си свириш, барабар с колегите и изведнъж зарязваш инструмента и вадиш апаратчето с думите: "Айде, усмивка, моля,  за бандата от бг-мамма, че чакат снимков материал!"  Joy

Мастерче, забравих на какъв инструмен свиреше?  Blush

# 499
  • София
Ха добър ден и от мен.
Хайде и аз ,като черна станция,ама не разбрах,Мастерче ти музикант ли си?
 Честито на всички именници от вчера и днес
да си носите със здраве и гордост името.
Стефче,в коя сфера си търсиш работа?
Виж и в karieri.bg,там рядко пускат,ама пак е нещо.Сега фирмите много много не търсят нов персонал покрай тази криза.
Аз добре,че извадих късмет с моето майчинство,че шефът ми е голямо мрънкало и да ми беше промил мозъка до сега.
Миналата година персоналният план,който имах бях с 40% отгоре,и чакам си аз бонуса ,та даже и отгоре,а той моля ти се ми излиза със следният номер
"Миличка криза е,и не е етично да взимаме толкова големи бонуси.Виж как в Щатите ги мумрят с бонусите" Shocked Shocked Shocked
Абе според мен имаше нещо отгора,ама май си го прибра за лични нужди,ама хайде алал да му е.

# 500

Значи ще чакаме включване по-натам във времето  Hug!

...Само да ми ги дадат,че нямах време да снимам с моя апарат....
Душицо, представих си как си свириш, барабар с колегите и изведнъж зарязваш инструмента и вадиш апаратчето с думите: "Айде, усмивка, моля,  за бандата от бг-мамма, че чакат снимков материал!"  Joy

Мастерче, забравих на какъв инструмен свиреше?  Blush

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох...разсмя ме  hahaha hahaha hahaha
Свиря на цигулка,пиано,синтезатор,акордеон,китара,бас-китара.... Blush
Човека - оркестър  hahaha hahaha hahaha

Ха добър ден и от мен.
Хайде и аз ,като черна станция,ама не разбрах,Мастерче ти музикант ли си?

Ахам....музикант съм... Blush

Ето тука да видите малко снимки от предишни лайф-концерти....
http://thenmaster.snimka.bg/family/snumki.247610

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:28 от TheNMaster

# 501
Стаситка, не аз. Аз работя. Ама моят се писа баш такикат и горделив и си напусна работата преди няколко месеца (Глобул) и сега кеса в къщи. А е със средно образование и... знаеш... трудно е да се намери работа. Пък е и капризен. Пък и Пловдив не е особено икономически добре (тук заплатите са ниски).

Мастерче, може ли малко аз пък да поклюкаря? Може - не може ще заповядам. И друг път май е ставало дума, но един-двама са ни познати физиономии. Единият не е ли онзи Калин Вельов? Та ко е той де да кажа, нищо, че не ме питат, малко ми е безпричинно неприятен. В действителност може би да е приятен тип, но...

# 502
Страхотна си, Мастерче! Ние като майстор-готвач я знаем, а тя човек-оркестър!  Peace И с Ку-ку бенда се надсвирвате... Бравос! То не напразно МАСТЕР  Hug
Дано тази детелинка ти е на късмет и гооолямо щастие (като на последната снимка)!  Heart Eyes

# 503
  • София
Ей мастерче,много си готЕна Laughing
Аз имам горчив спомен от музиката,и  по-точно от музикалните инструменти.Ходех близо  7 години на уроци по акордеон,много го мразех,ама майка ми амбиция(нали знаете,девите какви болни амбиции имат понякога Mr. Green).И най-накрая спасението беше в баща ми,ама малко мечешка услуга и той ми направи,каза
"Виж какво музикант къща не храни,давай да записваме детето на курсове,и вместо в музикалното в Плевен ме набутаха в езиковата Cry",там ми стопиха лагерите  Mr. Green

Мастерче,имам познат,който свири и той като теб по клубовете,концерти може да сте се засичали.Свиреше преди мнооого години в доФторската група Медикус,те нали там все лекари и "смъртолози" свиреха.
п.п. на стоматолозите им викам смъртолози Mr. Green

# 504
  • София
Мастерче, супер! Мисля, че и преди си ни пускала тези снимки, тъй че си чакаме и новите.
Наистина си човекът-оркестър  Hug!
Снощи в едно предаване гледах Цветан Недялков, който заедно с Иван Лечев и още един музикант издават албум с акустични китари. От това, което чух, мисля че ще е прекрасен  bowuu. Много харесвам как свири Цветан  Heart Eyes!

п.п. на стоматолозите им викам смъртолози Mr. Green
Не бях чувала по-сполучливо определение  hahaha  hahaha  hahaha!

# 505
Не закачайте темата за зъбарите щото много мога да се развихря за тяхното съсловийце принципно. Леле, сега се присетих колко дълго Addrianna не се е появявала в темата. Помните ли? Тя учеше стоматология.

А днес някой в темата нямаме ли празнуващ?

# 506
Мастерче,супер готина си,бре,душко  Hug

# 507
Стеф, затишие беше, защото всички пиеха кафе, а бурята е след това, както сме почивали събота и неделя и в понеделник всички живо се юрва при мен да иска каквото се е присетил през почивните дни. Обачеееееееееее, спря ми нета и никаква работа не можех да свърша и набързо ги разбутах. Ей така е и в петък.

Вени, става за утре, но ти предлагам сутринта да си пишем да видим да не ме юрнат мен на някъде, пък и да видиш Марти как ще е.

Стасита, незнам за твоя шеф, ама аз работех при едни стисни. Луди пари изкарваха и като дойде време за плащане само се чуди от къде да те ореже. Та ми правеше впечатление, че оржат ни и се сдобият с някаква техника  или нещо друго и мине не мине месец и се счупи. Преди да напусна си купиха джип, голяяяяяяяяям и скъп. Ми не смееха да го карат нещо, че току виж се сучпил и той. Та направете си изводите след орязването какво се е леело по техен адрес.

# 508
Хихи....Гледам,че снимчиците залъгали пУлУжението за момента Joy Joy Joy Joy
Кат' донесат новите ще ви покажа пак...Мерси за хубавите думи  Hug Hug Hug Hug Hug

# 509
А добър ви ден, моми ! УспЕх най-после и до форума да стигна, че да ви попрочета. Признавам че мааааалко под диагонал съм карала, обаче ей сега ша звънне ало-то пак.... и отиде се невидя.

Мастерче, честито за хубавия концерт Wink...и не само  Mr. Green

Пускам набързо част от снимките от партито, че другите още не са у мен. Иначе хлапетата се забавлявах страхотно и ми излезе 50 лв (така де - без торта и почерпка). Но пък 2-та часа спокойствие и НИКАКВО чистене след това  newsm10 - заслужава си на 100%.

smile3509  (<---цък)

Ааааа ЧЕСТИТИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт