Разследващата журналистка Веселина Томова

• 5 597
  • 33
  •   1
Отговори
Тази вечер за първи път чух името и. Във връзка с представянето на книгата и "Бандитска Варна". Признавам, че за първи път се изкуших да купя и прочета книга от български автор. Коя е тя, какво знаете за нея? Предполагам, че за варненци не е непознато име.

# 1
Афера.бг, паталогична омраза към Кристина Патрашкова и Алексей Петров...
Вероятно има и друго...

# 2
Минзи, мисля, че излишно си си дала парите.

# 3
Още не съм си ги дала, обмислям го.

# 4
Лично мнение: тази дама е платен журналист, всеки път върти и суче около един човек.

# 5
# 6
Тази вечер за първи път чух името и. Във връзка с представянето на книгата и "Бандитска Варна". Признавам, че за първи път се изкуших да купя и прочета книга от български автор. Коя е тя, какво знаете за нея? Предполагам, че за варненци не е непознато име.

Веселина Томова определено Я познаваме във Варна ! ТЯ си е разследващ журналист.
Защо ли книгата "Бандитска Варна" не се наименуваше "Бандитска Варна,още по-бандитски Плевен".
Тя има достатъчно журналистическо-разследващи заложби!
/средно на глава жители в Плевен са повече престъпленията/
Книгата не съм я чела цялата/само откъси,които са публикувани в нет-а/.
Поне изказа и е на литературен-български.
Относно фактите,които предоставя-всички във Варна ги знаем,но тя се осмели да ги впише в книга.

# 7
  • Варна
Хм, а дали "разследва" Веско Данов?

# 8
Лично мнение: тази дама е платен журналист, всеки път върти и суче около един човек.

Peace Peace Peace
Подкрепям!!

Хм, а дали "разследва" Веско Данов?

Wink

# 9
Веселин Данов май има едно хотелче "Ной" на Кабакум с 24 стаи  newsm78.
С "Ермитажа" /1200 стаи/ на "Златните" ли да го съпоставяме ?

# 10
Вероятно има и друго...

Същото впечатление. Отварям понякога Афера-та - тук там има интересни материали  Peace

# 11
и Галерия се издавала от Ал.Петров , аз не знаех ...

# 12
Вероятно има и друго...

ред.
 Mr. Green

ПП - абе, разследваща журналистика от типа "пощенска кутия".
ППП - аз бих си купила книгата и бих я чела с ясното съзнание, че не е написана с цел читателят да бъде обогатен със знания. Също както много книги, описващи съвремието ни българско - на Калчев, на Г. Стоев, на сестрите в Либия, разни мемоари на видни съвременници и т.н. Но за книгата на В. Томова ще имам не едно, а много наум.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 11:23 от argun

# 13
...Също както много книги, описващи съвремието ни българско - на Калчев, на Г. Стоев...

Венета Райкова какво мисли?

# 14
Вероятно има и друго...

Има - много алкохол. Ама наистина много.

ПП - абе, разследваща журналистика от типа "пощенска кутия".
ППП - аз бих си купила книгата и бих я чела с ясното съзнание, че не е написана с цел читателят да бъде обогатен със знания. Също както много книги, описващи съвремието ни българско - на Калчев, на Г. Стоев, на сестрите в Либия, разни мемоари на видни съвременници и т.н. Но за книгата на В. Томова ще имам не едно, а много наум.

Познавам един от "официално" родените внуци описан в книжлетата на Христо Стоянов.
/"Скритият живот на една помакиня" и "Рязаният поп"/
Дядото е ПОП/където е необходимо/,синът е бил управител на клон на ДСК
/облагодетелстван спрямо дана,който е дал бащата/ и внукът.......наш съвременник !
Е,нали трябва да се чете и да отсява просото от житото!

Пожелавам Ви  слънчева,хубава и ползотворна седмица !

Общи условия

Активация на акаунт