Портокалчо, честит ви нов дом.
sin4eska, той моя момък е на АМ и може би за това наддава толкова. Много е лаком. От около месец насам яде по 150 мл и има по 6-7 хранения на денонощие.
За гърдите и моите са много меки, че даже си върнаха размера, който бяха преди да забременея - т.е. почти ги няма, но явно кърма си имам и това не е критерий. Мия, според мен АМ нетрябва да се "самоназначава". Така най-много да му засилиш коликите. Аз също имам дни, в които сякаш нямам никаква кърма и Криси през 1-2 часа ми висеше на циците. Бях много учудена, че е наддала цял килограм. Явно не е седяла гладна.
lulu77, sisi870808, честита ви месечинка.
Масаж и гимнастика правя, когато се сетя. Масаж след баня, т.е. през ден и то ако не реват, че са гладни. Гимнастика, когато са в настроение и ако се сетя, но те и двамата като са развеселени много мятат ръце и крака, та сами си правят гимнастика.
kremito, защо сте на два вида АМ? Казват, че АМ не е хубаво да се смесва с друго или да се сменя.
despovche, нашите лепенки нямат топче. Ето така изглеждат http://yanito2000.snimka.bg/baby/emo-i-krisi.457016.16836250. Много са мекички, на тях пишеше, че позволяват на кожата да диша и в същото време предпазват от замърсяване. Сложихме ги преди месец и не са мръднали. Педиатърката каза, че паднат сами и издържали по 2-3 месеца и след това евентуално ще сложим нови.
desitalee, мойте дзверчета са по-поспаливи. Обикновено сутрин и привечер бодуват повече - между две ядения. Емо обикновено денем след ядене бодува малко и заспива, а Криси - обратното. Събужда се, бодува и докато я кърмя заспива.
mag_a;isa, ако на бебка не й е достатъчно това количество мляко, ще се буди по-начесто да яде. Криси спи при мен нощем от втория месец, понеже така ми е по-удобно. Кърмя я легнала и така си заспиваме и двете. И аз се притеснявам, да не свикне така и после да немога да я отуча, но нямам сили. И Криси и Емо се будят нощем на 3 часа, това прави 4-6 ставания.
Аз да се похваля, че Емо почна да отказва яденето около 12 часа вечерта. Е щеше да е по-добре ако пропускаше това около 3 часа, но все е нещо. Вчера яде в 7 и заспа в 8 часа. Събуди се чак в 3 и после в 7:30. Предните три вечери изкара по 5 - 6 часа сън.
Лека нощ от мен!

и от време на време се хващам да се ядосвам за глупости на таткото 

Макар че ако взема циганка за дойка както пишеш ти незнам от многократно кърмене какъв ще е резултата

няма все да ходим със сенки под очите
. Гледам,че сте коменирали темата за спането на малчовците при мама и тати. Докато кърмех и на мен ми беше по лесно да си спи при мене,въпреки че ме беше страх да не заспя върху него. Обаче после започнах да избягвам,колкото и да ми е приятно да си го гушкам. Имам си пример - братовчед ми е на 3години и все още спи между леля и вуйчо. Всеки опит за оставяне в неговото легло е последван от неистов рев и писъци. Резултата - никакъв интимен живот,спане на пресекулки,понеже малкия страшно мноо се върти, вуйчо ми малко по малко се изнася да спи в хола. Незнам за вас,но за мене няма нищо по - приятно да си се гушкаме вечер с мъжо под завивките. И ние сме хора все пак. Но всичко е въпрос на личен избор...
.
Но с две деца определено си е екшън, пък и малката не ме оставя на мира.По цял ден е нервна и е на ръце. 
Боил го пуснах на 1г. и 3м и го отчитам като грешка - повече от година беше всеки месец болен и с мъжа ми се редувахме да излизаме в болничен.