ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YİĞİT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 52

• 23 276
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
папииии дай снимки на гробището с пейката Grinning Grinning Grinning Praynig Praynig Praynig Praynig

ако не те затруднявам

бубе,мечтание Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 601
Лакуно, пейката не е на гробището, молим ти се. Пейката е в парка, а гробището е на друго място. В последна серия Ламия като пресреща Джеми и Маджиде в парка, казва: Търсих ви навсякъде, обиколих целия остров. А Джем отговаря - "Минахме по долния път". Значи - от гробището до парка се минава по долния път и по... някакъв друг път.
Аз изчезвам за известно време. Пак ще дойда, като се прибера. Бай засега.

# 602
Лакуно, пейката не е на гробището, молим ти се. Пейката е в парка, а гробището е на друго място. В последна серия Ламия като пресреща Джеми и Маджиде в парка, казва: Търсих ви навсякъде, обиколих целия остров. А Джем отговаря - "Минахме по долния път". Значи - от гробището до парка се минава по долния път и по... някакъв друг път.
Аз изчезвам за известно време. Пак ще дойда, като се прибера. Бай засега.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

ся ти ме уби
винаги съм мислела ,че пейката е в парк,който е близо  до гробището
кво съм гледала един господ знае Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 603
кмета ми вика ЛАКУНО
още ми се сърди за братята Харпун и Волга Сапунови Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 604
кмета ми вика ЛАКУНО
кмета ми вика ЛАКУНО
Щом са братя не трябва да се сърдят при кой ще е бЕДА все ще е в семейството Laughing

# 605
Излиза, че къщата на пашата не е нищо особено. Я, какви сараи имало на този остров.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да и на мен така ми се чини.  Mr. Green Но от друга страна, в началото, като правеха прием за бат Кен, даваха и един басейн с доста добри размери, но после така и не го видяхме повече, дори когато в някоя от сериите ядяха или се разхождаха в задната градина ми се струваше, че тя е  мънинка, една такава закътанка, като на повечето вили в България.  Laughing

# 606
BüyükAda fotoğrafları 7-ма серия 
(Бланка: фотоораф- снимка, фотоорафлар-снимки, фотоорафларъ - снимките на.... предходната дума. В случая... снимките на Бююк Ада. Разликата между RESİM i FOTOĞRAF е като между PİCTURE i PHOTO)

като има магазини за рибка, ... котки и чайки се състезават кой да клъвне пръв...

отново се извинявам за спама. още десетина снимки и спирам

# 607
Аааа,това не е спам Naughty

# 608
BüyükAda fotoğrafları 8-ма серия  
(не знам къде е гробището, слагам произволни снимки, с размер много по-малък от действителния)

ето го въпросното пристанище , дето... като си изпуснах кораба и киснах после 2 часа...

# 609
Много интересни снимки Simple Smile   Simple Smile

Имаш ли между Синята Джемия и църквата Света София?
Днес точно с класната си говорихме за красотите на Истамбул и тя каза, че между Синята джамия и църквата е прекрасно Simple Smile

# 610
Оффф,тия от Бтв пак почнаха с *Перла* и бабите Sick

# 611

Днес точно с класната си говорихме за красотите на Истамбул и тя каза, че между Синята джамия и църквата е прекрасно Simple Smile

ами имам, но ... адски много са и... са в други албуми. Хайде.. поне да не е днес. Че от Турция са ми няколко хиляди снимки. И тука за да сложа например 50 снимки от БююкАда, трябва всяка снимка да я качвам в prikachi.com, после да пействам линкчето, после [img] пък да дам да намали размера и само за една снимка е егати играчката. След малко пускам последните 10. В общи линии е това.
От ХейбелиАда също има страхотни снимки, по-добри и от тези. Той е малко по.-малък остров и пеша преспокойно може да си се обикаля

# 612

ами имам, но ... адски много са и... са в други албуми. Хайде.. поне да не е днес. Че от Турция са ми няколко хиляди снимки. И тука за да сложа например 50 снимки от БююкАда, трябва всяка снимка да я качвам в prikachi.com, после да пействам линкчето, после [img] пък да дам да намали размера и само за една снимка е егати играчката. След малко пускам последните 10. В общи линии е това.
От ХейбелиАда също има страхотни снимки, по-добри и от тези. Той е малко по.-малък остров и пеша преспокойно може да си се обикаля
Simple Smile Пусни ги когато искаш Simple Smile
Страхотно е, че си пътешествал  Simple Smile Някой ден и аз ще го направя

# 613
morela allan poe , ама там хиляди пъти може да се ходи. Защото не е на майната си. А е супер близо. 7-8 часа с автобус, ако си от София. От Бургас е много по-бързо, 20 лв е билет Бургас-Истанбул. С корабче после за час и половина...  Това е най-достъпно и най-близо. Турция и Гърция. В смисъл... не е невъзможно

BÜYÜKADA-последно

# 614
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт