Крион- Епохата СЕГА

• 67 557
  • 641
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Димитриана  Hug
аз ти благодаря за идеята Hug
благодаря и на другите, които се отзоваха, и тези, които писаха, и тези, които не писаха, но ще се включат Wink

при визуализации и медитации, изхождам от идеята, че ставам проводник на божественото, че няма начин да сбъркам, защото щом съм проводник, това значи, че божественото движи нещата, а то не греши Simple Smile и нещата просто стават от самосебеси Simple Smile

# 541
  • Уханното пристанище на Вселената
Мина фон Вангел, благодаря ти за споделеното - много ми хареса как правиш медитацията си, ще я използвам. Почвам да чета Крион - 7 книга. Дано най-после се намеря.
Вие как сте?
Не спирайте да споделяте, темата е прекрасна. Сега ще ви разкажа как ме запалихте без време - "случайно": Миналата седмица ме беше тръшнал някакъв вирус, карах го на крак до четвъртък вечерта, в петък просто не можах да се вдигна от леглото и си останах в него. Ту ме унасяше, ту ме отпускаше, децата ги оставих сами да се оправят. В светлите промеждутъци реших да видя нещо "по-така" от форума и попадам на темата за Крион. Започнах да я изгълтвам. В събота сутринта помолих просто не само за помощ и излекуване, а и за повечко енергия, че се чувствах отпаднала. Само след час-два вече бях на крака, изгоних мъжа ми с децата навън, изчистих целия апартамент. Нямаше и помен от вируса, от отпадналото ми състояние. Бях абсолютна свежарка. А не съм чела нито една книга, сега ще наваксам. Следвах само споделеното от вас.
Благодаря ви.
Така че, не спирайте да споделяте. Ползата е огромна.

# 542
  • София
Буба-Мара Simple Smile
радвам се много за твоето пробуждане  Hug
медитацията не е точно моя, всмисъл, не съм я измислила аз, а я видях в една от книгите на Дорийн Върчу и ми хареса, правя я когато мога Simple Smile

Милички Simple Smile
как почувствахте медитацията-визуализация?
аз повече от 15 минути не можах - винаги имам чувството, че е минало много време, и като погледна после - 10-15 минути..

# 543
Най-после да се добера до компютъра от тези прекрасни ангелчета,дето ми се пишат деца. Laughing

На мен ми се случи нещо много приятно.Мисля,че усетих енергията на Крион.Когато започнах медитацията си помислих,че ми е хладно,а след това започнах да се концентрирам върху нещата,които виждам-хората,природата,децата,родителите им...като цяло изсипвах любов.По някое време се върнах в страята и се запитах Крион дали е около мен сега.В този момент усетих нещо сякаш някой ме замята с одеало.Много нежно през гърба ми,раменете и ръцете.Беше определено много красива ангелска енергия.
След това накрая си помислих как на всички глави Крион споделя колко им е мъчно да се разделя с хората.Казах си нещо от сорта на "няма да се разделяме,след малко ще легна да спя" и тогава пак много ясно усетих в ръката си нещо,което напомняше друга ръка-нежно,но изключително силно и осезаемо.
По принцип имам много силна енергия и мога разни неща,но тази енергия беше чужда,не беше моята.Беше прекрасно.

За самата медитация.След визуализацията се сетих още някои неща,които ми се прииска да визуализирам за това довечера предлагам ако им аи други като мен да си "довизуализираме".
Изобщо,понеже има и хора изпуснали снощната медитация (писах и на друго място),предлагам темата да остане до края на седмицата.

Вие?

# 544
  • София
Димитриана Hug
съгласна съм тая вечер пак Simple Smile

надявам се да не се разсърдите, но малко преди 10ч, помолих да дойде някой архангел, който да синхронизира вибрациите и енегриите ни, за да стане по-силно и по-ефективно Simple Smile и аз усетих присъствие на по-висша ангелска сила около мен - сякаш се потапям в океан от спокойствие Simple Smile или по-скоро ме потапят/загръщат Simple Smile

# 545
Добър ден! Една приятелка спомена с много добри думи тази тема.
Опит нямам никакъв, книгите още не съм чела, дойдох да се уча Simple Smile
  bouquet

# 546
Изпуснах първата медитация, но довечера ще се опитам да се включа!  Hug

Аз избягвам визуализацията, защото според мен се нарушава личната воля на всеки индивид да бъде такъв какъвто желае, за това ще се опитам да си представя Земята между ръцете си и да ѝ изпратя огромната си благодарност и любов!

Една вечер пращах Рейки на Земята както съм описала по-горе,  представях си планетата между ръцете си, но се случи нещо неочаквано за мен..!  Thinking  В  един момент се усетих в безтегловност и виждах наистина Земята между ръцете си, но това чувство на безтегловност беше доста непознато и дори плашещо на моменти и не можех да го задържа дълго (а ми се иска да успея), за това се получи нещо такова: няколко секунди виждах Земята между ръцете си и чувството за безтегловност, няколко секунди се усещах пак стъпила на земята в стаята си...
Въпрос към хората, които имат по-голям опит с медитацията: имате ли идея как мога да преодолея страха си от това чувство? Доста е странно сякаш наистина съм в космоса!?! newsm78

# 547
Добър ден! Една приятелка спомена с много добри думи тази тема.
Опит нямам никакъв, книгите още не съм чела, дойдох да се уча Simple Smile
  bouquet
Медитацията и книгите са чудесен учител.
Но и реалният живот е прекрасен такъв! Мисля, че очакват вашата позиция и да споделите уроците си по един конкретен случай тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585017.new;topicseen#new

# 548
Но и реалният живот е прекрасен такъв!

Благодаря, Облаче! Наистина човек научава много от книгите и медитацията, но най-много от живота. С удовоствие споделям личния си опит за всичко, което знам. Но по темата тук нищо не знам засега, просто се записах да следя, защото приятелката ми няколко пъти вече разказва за Крион и ми привлече интереса. Първо ще прочета, после ще направя каквото е нужно и когато имам собствен опит, ще дойда да го споделя.
  bouquet

# 549
    Благодаря ви, че бяхме заедно снощи! Не съм опитвала някаква специална медитация, просто се отпуснах и насочих мислите си към Висшето спокойствие и любов. Картината, която видях беше на нашата прекрасна планета, цялата обвита в нежен бледосин воал, от който към Гея струеше любов! Усетих ви, "видях" ви! Благодаря за изживяването!
    При мен също медитацията не беше повече от 15 мин., но смятам, че това няма никакво значение. Нали знаем, че времето не съществува, освен в нашите възприятия Hug

# 550
Но и реалният живот е прекрасен такъв!

Благодаря, Облаче! Наистина човек научава много от книгите и медитацията, но най-много от живота. С удовоствие споделям личния си опит за всичко, което знам. Но по темата тук нищо не знам засега, просто се записах да следя, защото приятелката ми няколко пъти вече разказва за Крион и ми привлече интереса. Първо ще прочета, после ще направя каквото е нужно и когато имам собствен опит, ще дойда да го споделя.
  bouquet
Ако уважите с позицията си темата, към която дадох линк, сигурна съм, че хората ще се отнасят с повече уважение към по-нататъшния ви личен опит.

Моля пишещите тук за извинение за отклонението.  bouquet

# 551
  • София
извинете ме, не можах да се присъединя тая вечер към медитацията - развълнувана съм от други неща, умът ми блуждае към тях и не успях да се фокусирам върху медитацията.. Confused

Облаче, виждам, че си сложила линк към темата за раждане вкъщи. Никога не съм била бременна и тези неща са ми толкова далечни, че каквато и позиция да изразя за нещо от което и понятие си нямам, ще изглежда безкрайно глупаво в очите на момичетата, които пишат там, техните проблеми и успехи Rolling Eyes
със същия успех бих могла да пиша във форум по ядрена физика.. нали ще ми се накарат, че пиша само без да разбирам темата.. Embarassed

# 552
Меги, добре дошла крионке  Heart Eyes

мисля, че в тази енергия си от много време, само дето не си знаела, че е Крион.

за ненапредналите може да се вземе малко глобусче и да се държи в ръцете.

Moaia , благодаря за припомнянето за времето, че все изпускам срокове Wink

облачето хей , в темата за която си дала линк, ами  newsm78 много деструктивна енергия, няма нищо общо с Крион.

# 553
  • Tам през Атлантическия океан
Sподелям мнението на  облачето хей

облачето хей , в темата за която си дала линк, ами  newsm78 много деструктивна енергия, няма нищо общо с Крион.
Деструктивни инергии има навсякъде  Sunglasses дори и в последователи на Крион ......въпрос на  виждане Grinning

Крион ми харесва , чела съм част от книгите  Hug каквото трябва съм си отсяла  Peace Не е нужно всички да имаме една гледна точка .... инaче  ще стане  страшно  Wink

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 00:25 от Desss

# 554
Passiflora Астрало-менталното ти тяло е предало усещанията си на теб,няма  нито страшно,нито лошо в това.Как да се избавиш от страховете?С много и чиста любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За медитацията-на този етап мисля,че е по-добре всеки да работи сам над себе си и въпросите ,които го вълнуват. Thinking В астрала всичко е едно и  положителните енергии се сумират. Peace Но с извикването на тези и онези ангели,архангели т.н.  има голяма опасност от прилепването към вас на астрални същности и астрално замърсяване/обсебване/.Да не говорим,че някой може да насочва тази обща енергия ,където и за каквото си пожелае,дори без ваше съгласие...Така,че аз със сигурностще пропусна подобни общи мероприятия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт