Крион- Епохата СЕГА

• 67 233
  • 640
  •   1
Отговори
# 555
  • Tам през Атлантическия океан
raliko, е на случи се , споделям горно ти мнение    Wink

# 556
# 557
Мина фон Вангел, линкът беше за Мег. Съжалявам, че съм се изразила неточно.
Хуманис, нали Крион казва да не търсим само местата с хармонична енергия, и че понякога мисията ни е да отидем именно там, където е мрачно и трудно.   bouquet
Сияйно мечтание, подписът ти е много хубав.   bouquet

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 07:28 от Анонимен

# 558
Облаче,човек не се ражда със задължения.Той може да избере къде и с какво да се занимава.Дори да има договор за това-просто живеем на планетата на свободния избор.

Пасифлора,аз също се страхувах наскоро от някакви тъмни сили,но ги "преборих" с любов (е и сложих малко кристали в стаята,където медитирам).

Мечтание,аз не мисля,че някой може да използва нашата енергия за негови цели.Не и моята.Чудесно разбирам как да я направлявам и какво става с нея.Все пак повечето от нас не сме обикновени хора,а сме били деца индиго и сме доста наясно с тези неща от самото начало.Самият Крион споменава (в първа книга),че общите медитации са по-мощни от индивидуалните.Идеята на общите е да повдигнем по-бързо общата критична маса на положително вибриращи хора.

Мина фон Вангел,странното е че и аз не успях да медитирам снощи.Опитах,но първо земното ми семейство нещо не ме остави на мира ( Laughing ) и второ нямах нещо тази връзка като първия ден.Приех го,че така е било редно и уместно и не се престарах.Все пак имаме и т.нар "трети език",който доколкото аз разбирам е медитация (общуване с водача) по всяко време.Така че индивидуално аз си работя за каузата "по-добри хора в България" до края на седмицата,но сигурно след 22 няма да съм на линия.

Ако някой е медитирал снощи и иска да сподели-на мен ще ми е интересно.

Някой иска ли да предложи (обсъдим) тема за другата седмица?

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 07:46 от dimitriana

# 559
dimitrianaТи можеш ли да гарантираш за всеки един участваш в обща медитация? Flutter Дори да си индиго-не си в състояние да знаеш и да промениш това,не е в твоите възможности.Има души обсебени,които "не знаят" какво вършат.От тях може да се очаква всичко,включително да действат деструктивно спрямо такива  възвишени идеи присламчвайки се и черпейки енергия отвътре.Казваш можеш да направляваш енергията си -да,но нали я пускаш във Вселената,значи не я контролираш до края.Впрочем каква е идеята за това помагане на Земята?Не е ли тя разумна същност,със своя воля  и кои сме ние да налагаме волята си,от къде знаете кое е най-добро за Земята?И не е ли това в противоречие със законите за неприкосновеността на волята?Същото важи и за вдигане вибрациите на общата маса. Flutter

облачето хей Hug

# 560
Димитриана, разбира се, че всеки има свободен избор.

# 561
Може би си права,Сияние.Но аз просто не усещам нещата така.За мен неслучайни очи четат този текст в неслучайно време.
Аз просто почувствах импулса да го напиша.Не съм го направила с лошо намерение,както съм сигурна,че и ти се опитваш да коригираш моето поведение също с добро намерение.
От там нататък всеки трябва да прецени за себе си.

# 562
А когато назоваваме ангелите, с които искаме да се свържем, пак ли има опасност от обсебване?
Защото аз се помолвам на водачите си - ангелите-хранители, или на Христос и Богородица, винаги назовавам по име този, към когото отправям молбата си. А не по принцип към някой ангел.

# 563
 dimitriana PeaceТочно така,споделям нещо,в което съм убедена.А всеки сам си взема решенията за себе си.

облачето хей За мене няма ангели,водачи и т.н.-всичко са образи и имена изградени от хората с дадена цел,зависи за какво се използват.Всичко това е мисъл-форма облечена в подходяща обвивка/аватар/,с цел да бъде възприета от нашето съзнание.И няма значение наистина как  я наричаме,а енергията,която влагаме в нея.Тези мисъл-форми си ги изграждаме сами или извикваме такива според мислите и желанията си.

Обсебването-то е част от самозомбирането,зомбирането,самозабравянето,самовлюбването и т.н.-които  имат една цел-подтискане на висшия Аз или душата,превес на егото над душата.Всеки разбира се отново сам разрешава да му се случва онова,което му се случва.Обсебването отново става с наше съгласие,сами извикваме дадени "аватари" и после се чудим защо това защо онова....
 Thinking

# 564
В такъв случай значи най-добрата молитва е - Да бъде волята Божия.

# 565
облачето хей Нека се случва най-доброто за мен,за Земята и  останалите.Това е от мен!Лек и усмихнат ден!  bouquet Heart Eyes

# 566
 Hug
Това чувство на безтегловност, което изпитвам ме притеснява. И друг път ми се е случвало. Проблем е защото физически  съм го изпитвала веднъж в живота си когато скочих с бънджи. Тогава за малко човек сякаш увисва във въздуха и изпитва една необвързаност на тялото с нищо. И след това следва стремително падане надолу, което си е огромен шок за тялото, колкото и човек да харесва адреналина. И сега когато медитирам и усетя това чувство, подсъзнателно го свързвам с падането. И точно такъв страх се заражда, да не би да падна (но падане във физическия смисъл). Явно не мога да различавам астралните си преживявания, от физическите.  Thinking Над това може би трябва да поработя. Вярвам, че може и физическото тяло да се пренесе със силата на мисълта и може би това е основният проблем.

И аз съм на мнението на Dimitriana, че в общата медитация няма нищо лошо, напротив. Както и преди писах, само с разликата, че не визуализирам конкретен резултат, просто изпращам благодарност, любов, моля за прошка Земята.
Снощи медитацията ми не е траела повече от 10 минути, наложи се да прекъсна от обстоятелства, които не зависиха от мен. Но за съжаление това, което видях в тези няма и 10 мин. въобще не ми хареса!  Rolling Eyes Видях бяла жена, която се беше хванала за главата... Накрая точно преди да прекъсна видях една жена (сякаш от вода) да се надига права и до там беше всичко.

След 23 часа отново седнах на компа и в един момент видях как буквите на монитора ми се разминават. Казах на мъжа ми "Има земетресение!" Погледнахме и двамата абажура, но той едва се клатеше (със същата лека амплитуда можеше да се движи и от въздушно течение). Погледнах часовника беше 23:27 ч. И днес разбрах, че в Турция е имало земетресение.  Sad

# 567
Пасифлора,предполагам усещанията ти за безтегловност са свързани с излизания от тялото ти.Това,обаче е техника,за която аз не съм чела кой знае какво,въпреки че и на мен се е случвало.

# 568
  • Tам през Атлантическия океан
Това което не ми харесва в Крион и други подобни общности  , че много от последователите слагат рамка т.е. уеднаквяват мислите си , всичко  Sunglasses едно заклеймяване на нещо по различно ...влизат в  коловоз без да го осъзнават Rolling Eyes

т.е. нещо такова
Цитат
Обсебването-то е част от самозомбирането,зомбирането,самозабравянето,самовлюбването и т.н.-които  имат една цел-подтискане на висшия Аз или душата,превес на егото над душата.Всеки разбира се отново сам разрешава да му се случва онова,което му се случва.Обсебването отново става с наше съгласие,сами извикваме дадени "аватари" и после се чудим защо това защо онова....

# 569
Desss Отричането на рамки не ги премахва,може ти да се почувстваш по-добре премахвайки част от тях или дори отричайки ги,но на рамките това не влияе. Peace И няма как да бъде по-различно,то е същото като да отричаш,че си хомо сапиенс само ,за да не си в рамките. Flutter
Пълното премахване на рамки може да стане едва с отделянето  на душата от тялото. Wink Мисля,че ни е рано да сме чак толкова крайни.Всяка крайност не е здравословна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт