БГ ХОТЕЛИ С ДЕТСКИ КЪТ на закрито

• 15 420
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Тук са споделени и много хотели, в които детските кътове на закрито са празни, без играчки и без каки.  ooooh!

Ни видях да е споменат обаче Рич във Велинград, където детегледачките са 24 часа на разположение на гостите.  Peace

# 31
Реденка палас преди Банско разполага с нещо като детски кът - стая с играчки без аниматори - не се заплаща.

# 32
Записвам се и аз, и аз търся нещо такова в Стара планина, може би Трявна, Елена. Не държим на детегледачки, ама поне някаква заличка да има отделна за дребните...

Точно това е и моят въпрос, за същите места.Ще следя темата за информация

# 33
Понеже сезона прави отново актуална темата и да не пускам нова Mr. Green Някой може ли да добави нови хотели.

Аз бих искала да отидем на място с топъл басейн и хубав детски кът, не държа на детегледачки. Скоро бях попаднала на някакви ваучери за Лъки Банско и от снимките видях, че имат голям детски кът, но не съм ходила

# 34
  • Пловдив
Сана спейс - Хисар  Peace

# 35
Интерхотел Сандански - голям детски кът на закрито + надуваем замък + какичка, която гледа децата.   Peace

# 36
  • София
скорошни отзиви:
1.гранд хотел Велинград имат кът с леличка вътре, много мила
2.хотел бор, вебенград също се водят че имат детски кът с леличка, но тя е доста рядко там. и освен това беше доста посен- тв, пъзели, рисуване
3. хотел бор, паничище - детски кът без леличка/какичка вътре.
4. лъки банско- страхотно е . малко е мъничко но пък с нови играчки, имаше едната вечер и леличка .
5.катарино- също знам че имат някакъкв кът но без леличка
6. боровец хилс - страхотен детски кът, но дразнещото е че се плаща отделно. все пак е 5 звезден хотел...
ще помисля за още и ще споделя защото и мене това ме интересува.

# 37
Хотелски комплекс ”Еница” – Тетевен            (без аниматор) http://hotel-enica.com/

# 38
  • София
Festa winter palace-Боровец. Приличен е детския кът, но гледачки имат май само зимния сезон-не съм 100% сигурна, де.

# 39
Севтополис-Павел баня не много голям но с нови и хубави играчки-платен

# 40
  • София
К-с Романтика - Кръвеник - наоколо е само планина. Има много място за тичане на открито и  поостарели люлки и пързалки. Детският кът не е нищо особено - дунапренени големи кубчета и неголям брой посчупени играчки, както и неща за рисуване. Ама трудно измъквах детето оттам Laughing Но като място много ни хареса Peace

# 41
  • Варна
С голямо удоволствие искам да добавя СПА хотел Армира - Старозагорски минерални бани. Много уютен и обезопасен вътрешен детски кът - стачка с играчки, а точно срещу нея има маси, където могат да седят родителите и да са в близост, ако желаят. Беше ни много удобно да се изместим след вечеря там, а децата да играят. Аниматори няма. И самият хотел е топъл и много хубав!

# 42
  • София
Хотел "Пирин" в Сандански има, също и аниматор. Не мога да дам лични отзиви, но видях на сайта им.

# 43
# 44
Медика - нареченски бани. Няма детегледачки. Залата е огромна. Беден откъм играчки, но пък разбрах, че голямото ми дете може да играе шах  Mr. Green, а малкото чудесно се занимаваше с едни пъзели по пода. При този перфектен и топъл хотел обаче пак бих повторила. Децата са във възторг, а не е като да не са виждали хотели  Joy

Общи условия

Активация на акаунт