ФЕВРУАРИ наближава, малко още ни остава..(38)

• 19 254
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
 цитирах  Yoo-Hoo не Ohlala  сори за което . . .  ooooh!

# 646
  • София
Отспах си, но само два часа, това дете много кашля, като легне ептен се влошава. Още ден-два ще е зора.
Утре мисля и аз да дойда на лекцията, стига да успея да стана.  Embarassed Разбрах къде е срещата, ако всичко е по план ще се видим.
Козметика - засега имам само един крем на Бочко за подсичане. Няма да купувам нищо предварително, ще изчакам да видя бебока с каква кожа ще се роди.
Колкото и да не ви се вярва, но баткото само овкусен със зехтин си ходеше и само от това кожата му беше добре - целият беше в обриви, лишеи и дерматити от какъвто вид се сетите. Просто така се роди.
След 6-ия месец минахме на мед. козметика /А-Дерма/ и така си откара до доста късно, все още го мажа отвреме-навреме, че през зимата пак му се влошава кожата.

С Джонсън не бих си намазала бебето определено, не и с това, което се предлага тук /вероятно има разлика с чужденеция/. Обаче на мен лично ми действа безотказно и при първата бременност и сега, за себе си съм супер доволна от тоз буклук.  Grinning

# 647
Даниела,много ми ги хвалят тези Лр,даже и каталога им разглеждах,но всичките им продукти са доста скъпички newsm78,лично аз като за начало сматам да ползвам натурален студенопресован зехтин(като заместител на олио),и един крем против подсичане,единствено смятам да закупя шампоан(мустела или себамед)

# 648
Уф, изгладих една пералня  1ironing и прострях втора.
Лелее, то изморително бе  ooooh! Ако ще трябва постоянно да го правя...
Моят мъж е решил, че трябва да купи скъпа ютия, при условие, че нашата си е пушка. Много се дразня, още повече, че не знаем колко разходи ще имаме този месец  #Cussing out Обаче - не , та не - ютия и това е! Ей, това телетата много инати значи.  Crossing Arms

Иначе реших, че довечера ще си купя апаратче за кръвно да ми е мирна главата  bowuu

Аз козметика за сега никаква не съм купила. Знам, че даже в началото е по-добре без сапун да се къпе бебокът. Тогава ще решим на бързо какво да купим, пък и вие ще имате опит вече и ще дадете ъкъл, нали  Wink

# 649
  • София
Даниелче, извинявам се ако съм те засегнала за LR, идеята ми беше в най-прост вид да кажа, как се разпространява козметиката Blush. Иначе знам, че е по-различно от Ейвън и Орифлейм, даже мен много по ми харесва техния начин. Да не задълбаваме, де  Peace Знам, че има специална тема и в този форум за техните неща. Аз лично не съм чула човек да се оплаче от качеството. Hug А между другото, нещата им са много икономични, пък макар и по-скъпички на пръв поглед... А и едно бебе колко мазила ще изхаби?!  Thinking

Колкото до спора със свекърви, майки и т.н. – кой ти иска да спори с телевизора? Предпочитам да си троша нервите с нещо по-практично или направо да си ги спестя.  bowuu

# 650
  • София
Плами, сетих се, че по едно време майка ми беше вдигнала кръвно и понеже цялото семейство сме здрави като бикове /също сме толкова умни и красиви  bowuu/, съответно нямаме термометър и аналгин дори, да не говорим за апарат. Майка ми ходеше в най-близката аптека по няколко пъти на ден, мереха и го без проблем и без пари /накрая беше занесла нещо да ги почерпи, де/.
За ютията - винаги гледам да си купувам уредите от най-висок клас, все ми се струва, че с годините се изплащат. Е, ако мъжа ти е като моя - не му давай да пипа ютията.
Иначе ние имаме на Бош с керамична плоча за гладене и мога само хубави неща да кажа за нея.
Аз този път ще гладя само връхните дрехи от естетична гледна точка. С баткото трябва да съм била доста ошашкана, щото го гладих плътно до 1г.10м., ама всичко - от чаршафите до хавлиите и шапките, ужас и безумие просто.  #Crazy

# 651
  • Burgas
На Моника дрехите и ги гладих някъде до към 3-4 месец,сега може би по малко,като се стопли времето няма да имам време от разходки.

# 652
МИМИТА ИМАМЕ ХИПОЛЕНД В СТ.ЗАГОРА.
АЗ СИ ВЗЕХ КОЗМЕТИКА НА СЕБАМЕД .БЯХ СЕ СПРЯЛА НА МУСТЕЛА ,НО НЕЗНАЙНО ЗАЩО ПРОСТО ИЗЧЕЗНА ОТ АПТЕКИТЕ,СПРЯХА ДА Я ЗАРЕЖДАТ ,ЗАЩОТО НЯМАЛО В СКЛАДА.МНОГО МАМИ СА ДОВОЛНИ ОТ БЮБХЕН И ОТ КРЕМЧЕТО НА БОЧКО ЗА ДУПЕ.ПАМПЕРСИ СИ ВЗЕМАХ НА ПАМПЕРС ОТ 3 ДО 5 КГ.
НИКА ЗА ТАЗИ-А ДЕРМА В АПТЕКАТА МИ КАЗАХА ,ЧЕ БИЛА МНОГО ПОМАГАЛА ЗА ПРОБЛЕМНА КОЖА,АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ИМАМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ И АЗ ЩЕ ВЗИМАМ ОТ НЕЯ.
ЗА СВЕКИТА И МАЙКИ НЯМА ДА ОТВАРЯМ ТЕМА,МНОГО Е ОБШИРНА ПЪК И КАТО СИ ПОМИСЛЯ ,ЧЕ И АЗ НЯКОЙ ДЕН ,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ЩЕ СТАНА СВЕКЪРВА И ТЪЩА.  Twisted Evil

# 653
Плами, сетих се, че по едно време майка ми беше вдигнала кръвно и понеже цялото семейство сме здрави като бикове /също сме толкова умни и красиви  bowuu/, съответно нямаме термометър и аналгин дори, да не говорим за апарат. Майка ми ходеше в най-близката аптека по няколко пъти на ден, мереха и го без проблем и без пари /накрая беше занесла нещо да ги почерпи, де/.
....

Мерси за съвета, Ника  Hug
И аз веднага се сетих за аптека и ходих до близката, обаче аптекарката каза, че не им работела слушалката  Rolling Eyes Не й се занимава на жената явно...

# 654
Даниела,много ми ги хвалят тези Лр,даже и каталога им разглеждах,но всичките им продукти са доста скъпички newsm78,лично аз като за начало сматам да ползвам натурален студенопресован зехтин(като заместител на олио),и един крем против подсичане,единствено смятам да закупя шампоан(мустела или себамед)

Защото си заслужават,но щом си се спряла на Мустела  си вземи Физиобебе/измиващото шампоанче/ и ако бебето има крусти по главичката имат една пяна предназначена именно за такива неща,за Себамед не съм я ползвала лично и нямам мнение . . . .

# 655
Даниелче, извинявам се ако съм те засегнала за LR, идеята ми беше в най-прост вид да кажа, как се разпространява козметиката Blush. Иначе знам, че е по-различно от Ейвън и Орифлейм, даже мен много по ми харесва техния начин. Да не задълбаваме, де  Peace Знам, че има специална тема и в този форум за техните неща. Аз лично не съм чула човек да се оплаче от качеството. Hug А между другото, нещата им са много икономични, пък макар и по-скъпички на пръв поглед... А и едно бебе колко мазила ще изхаби?!  Thinking

Колкото до спора със свекърви, майки и т.н. – кой ти иска да спори с телевизора? Предпочитам да си троша нервите с нещо по-практично или направо да си ги спестя.  bowuu

не си ме засегнала Ю-Хоо просто искахх да уточня,защото навсякуде слушам че са като авон и орифлейм ,а нещата са несравними  Hug

# 656
Мами,

а какво мислите за продуктите на Бочко?

Аз съм взела едно пробно кремче против подсичане и едно сапунче да пробвам.Една позната мама (която е лекар и финансите не я притесняват) каза,че кремчето против подсичане е хубаво.

А за Мустела, след това което видях в онази страница, нямам намерене да купувам. За Себамед и Бюбхен съм чувала също добри отзиви от други мами и от продавачки в магазини (които не винаги са добър съветник де).

# 657
  • София
Mepofka, аз го харесвам това кремче, но пък и сина ми не се е подсичал никога, та не мога да гарантирам дали се справя с по-тежки раздразнения.
Общо взето смятам, че на всяко акане ако му се мие дупето или ако не е акало бебето - вечер да се измие все пак, въобще няма да има никакви раздразнения в зоната на памперса, поне моят опит е такъв.

# 658
Здравейте,
и аз да се изкажа за продуктите. Аз пък ползвах в началото Чико и бях много доволна и като цена е добре и е много икономично. Сега ползвам Бочко и също става, не сме имали проблеми, така че всеки си решава. Иначе за подсичането освен с медицински крем, друго не ни е помагало. Иначе ако е много подсечено само Имазол ни е помагал, ама то си е лекарство и е друга тема. Дупето съм мила само вечер  - и досега се къпем всяка вечер. А ако нещо се е нацапала повече, тогава по-често. На Мустела съм ползвала само слънцезащитния. Иначе имаше период, когато ползвах и млякото на Нивеа, нищо й нямаше. Ама то нашата кожа не беше проблемна, сигурно затова. Според мен с пробване става. Понякога и от най-скъпия продукт може да се обринеш, пък от евтиния да ти е добре. Живот и здраве ще видим........

# 659
  • София
Абсолютно си права Боби_ко!

За съжаление с пробата и грешката се разбира... аз обикновено пържо мажа на мен (много ми е чувствителна кожата) и ако няма резултат (т.е. обриви и т.н.) следва мазане на бебе Simple Smile

А от Бочко кремчето против подсичане и аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт