НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
EEEq Деска, бива ли така. Траеш си и не казваш.

Честит Рожден Ден! Много щастие и много радост ти желаем с Нинка.

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙы РОСИИИИИИ, казвай веднага как си и къде се затри толкоз време  Hug,липсваш ни...

# 181
Всички ли протестирате бе?
Къде се покрихте, реших да побуна темата, не че имам какво да кажа, амаааа Simple Smile?
Липсвате ми, до скро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • София
Тъкмо мислех да се скарам и аз   smile3515
Ако мислите така да я карате-няма да се разберем, да влизам аз и да рефрешвам 100 пъти и никой да няма... ooooh!

Дойде ми малко частна работка, супер много се радвам  newsm44.Ще ми дойде и малко нанагорно, но си заслужава  Laughing

Галакси  Hug Hug Hug

# 183
Таш - честито работКа, и на теб  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 184
  • София
Таш, чесисто работка   bouquet

Аз съм се затрупала със задачи и хич не ми остава време за писане.
Няква пица тия дни? Да не взема пак да пропусна нещо, че уикенда не влизам винаги.
И в кой Дон Домат бяхте ходили предния път?
  bouquet

# 185
  • София
И в кой Дон Домат бяхте ходили предния път? - На Дондуков ( кръговото на 20 ката )
Няква пица тия дни? - Моля те не тия дни  Praynig
Май в неделя тръггваме в командировка,  др седмица съм във Велинград ....

и за Бога ПИШЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Mr. Green

# 186
  • Хасково
Таш - честито работКа, и на теб  Hug Hug Hug Heart Eyes
Ех, една запетайка колко е важна понякога.
Първо не я забелязах и си викам щом Галето честити работКата И на Таш, то явно са намерили местенце за нашата Галксина Laughing
А то било и за Таш целувки и гушки... уф сама се оплетох #Crazy

Както и да е, Таш, честито!!!

Стела е с херпангина - лека била според док. Сутринта се събуди с 39.2*. Нали покашляше от вчера, явно си е била на разболяване Sad Днес до обяд си бях в къщи да се гледаме, после викнахме свеки, че мен ме привикаха на работа и така...
Малко ми е кофти, щото не знам дали ви казах, но при предното разболяване, когато пак свеки гледаше Стела, се зарекох повече да не й я оставям, ама ей на, наложи се.... Crazy
Събудила се нещо крива тогава от следобедния сън и плакала доста. Но по думите на свеки бързо се оправила: "Ам един час рИва, ма яз не й обърнах внимание, ей такива криви 'ора на бърже ги опраям яз. Тя си рИве, яз си плЕта!!!".......Как да й поверя детето си, че и болно Cry

Така е при нас, надявам се всички да сте добре!  Heart Eyes Hug

# 187
Я, кой се разписал тук, ммммммммдаааааааа, че и Бог иска да помага, ми пиши ти Simple Smile / Катюшкей.
Хайде тръгвам аз да си взимам детето, бай.

# 188
  • София
Весе, пак ли херпангина, бре...Павката вече мина на антибиотици и кара модерните вируси  Crazy

На мен не ми се пише и не пиша Blush Реших, че е по-добре така, отколкото да ме усетите  Heart Eyes Иначе си ви мисля и ви чета.

# 189
  • Варна
Здравейте  Hug

И аз, като Дианчето не ми се пише и не пиша.  Wink Основно поради нашата одисея с температурата и гърлото. Сега сме с диагноза възпалена трета сливица, която е "ударила" дясното ухо и носа  ooooh! С нов антибиотик и поне още една седмица пазене в къщи.

Аз пак ходя за по 3 часа на работа. Поизгубих си съня с тези мрънкания нощем, та си наваксвам с филмите.

Таш, нищо не каза за Шерлок Холмс  Wink Аз вече с нетърпение очаквам "Сблъсъкт на титаните", че там са се събрали плеяда от нови и стари "любови" - поне 4 до тук изброих  Wink - най-вече Ралф Файнс, който не си го представях да играе в такъв тип филм.
И така - живея във филм  Simple Smile

Лучи, и Влади  е луд фен на "колите". Много обича баща си напоследък, защото сме свалили филмчето на служебния му лаптоп, и едва изчаква да се прибере и да му го пуснем. На вечер поне по 2 пъти го гледа, събота-неделя до 4 пъти сме стигали  ooooh! Друг филм не признава. Вчера след като изгледа веднъж филмчето скрихме лаптопа и настана една драма  ooooh! Как ще го отучвам от филмчето - не знам! Не върви да изперем лаптопа, като плеъра на Бояна  Mr. Green
Ами на майка си се е метнало детето де Wink  Whistling

Лека вечер.

# 190
Привет и от нас  Hug

Нищо ново, нищо необичайно.  Mr. Green

Понеже сте ми симпатични ще ви уведомя за най-новите открития на медицината - ако част от водите ви са изтекли е задължително секцио  ooooh! Знаех си, че онази моята гинеколожка ме прецака като ми спука "онова" и водите ми изтекоха преди раждането. За другия път (ако се реша някога  Wink ) непременно ще държа да е по новия начин - първо раждаш, после ти изтичат водите Whistling За секунда помислих, че лекарите лъжат горкото момиче само за да й вземат още пари за секциото - може и да съм се объркала  Thinking

Имаме си ново ДВД, но си нямам филм, който да си пусна на него - е какво пък, мога да си гледам в точка  Mr. Green

Хайде, дано вашата вечер е по-хубава  Hug  Heart Eyes

# 191
  • София
Я, кой се разписал тук, ммммммммдаааааааа, че и Бог иска да помага, ми пиши ти Simple Smile / Катюшкей.

Как да пиша като Нина ми извади цели две копчета от лаптопа????? Направо  Sad . Сега не мога да ги сложа......

# 192
  • София
Таш, браво за работата!  smile3501
*Весето* , Dachy , Valenciq дано дечицата да се оправят възможно най- скоро!  Praynig
madchen честито DVD.

# 193
Минавам набързо,
Ели - поласкана съм, че влизам в графата, "симпатични" и се радвам че за 2-то дете ще съм наясно с модерните неща.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Опазил ме Господ да не попадна на подобни "специалисти"
Кате - Ники така ми откърти 1 копче, ама незнам как се върна на мястото си, мъжо го сложил.
Вале - аз също живея във филм, ама не поради причините, които изтъкваш, пожелавам ви бързо да овладеетее болестите, Дианче и вие така, призлява ми само като прочета за болести. Всеки ден приготвям едни малки чашчици от еиропи съм си събирала и му давам на малкия под час сиропчета, за смучене лекарства и имуностимулатори. Писна ми, ама не виждам скоро да се оправят нещата, само да не се задълбочават и да стават по-сериозни, моля се , наистина.  Praynig Praynig Praynig
Весе - ужасссс  Rolling Eyes Shocked Praynig Свекито ти направо си те успокоява, ай работи после,.
Спокойна вечер дами.
Поздрави.

# 194
  • София
Да пиша, да пиша, ама кво да напиша  newsm78

Таш, честитка, частното си е частно  Mr. Green

Гале, айде и на теб да честитим тия дни, а?  Peace Тенк ю многоооооо  Hug  bouquet

Валенсия, бързо да се оправяте!

Еличке, знаех си, че ще намерят и още причини за секцио тия докторя  ooooh! Честито ДВД  Wink Вземете си Ледена епоха, Кари е луда фенка. Откакто тръгна на градина, Кари доста се пристрасти към филмчетата. Там им пускат, което за мен беше голяма изненада. Купих й и аз за вкъщи и установявам, че тя определено си пада по новия тип компютърна графика (Ледена епоха, Рататуй и др.). Старите формати ама хич не я кефят...

Весе, ама страхотна свекърва си имаш  ooooh! Моята беше тук една седмица и понеже бях на зор, търпях и премълчавах. Но помогна жената де, спор няма. Но за сметка на това сега съм кълбо от нерви. Освен това явно изпадам в сатурнова дупка, слабеенето ми си е дало отпуска и въобщееееее....

Утре пак ще викам хомеопата  ooooh! Тази вечер пак започна да покашля, сополи се яко и нервно си рови в ушите, ама казва, че няма "ох". Дано да е фалшива тревога  Praynig

Утре нашият тати се прибира най-накрая. Вече нямам търпение.

Лека нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт