НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 089
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
КатеHug
Разказва ми се...така искам да си излея всичко и да ми олекне, но вече нямам тази "свобода" за съжаление  Confused Пресмятайки какво бива и какво не бива да споделям, просто нищо не излиза...Но...това са рисковете на отворените теми  Rolling Eyes
Да кажем само, че скоро може да се видим с някои от вас, а би ми се искало, поне в конкретния случай, това да бе едва през лятото  Mr. Green

Ели, майка ми е с такава кожа и освен най-обикновена Нивеа, нищо друго не и помага  Peace Отделно това, че от всички други кремове се изприщва  Peace
Що се отнася до Лена - аз ако бях, щях да я заведа  Mr. Green Но пък от друга страна, едва ли има дете, което да е ходело на ДГ и да не е прекарало поне една шарка  Wink Тъй че - ще му дойде времето  Hug

# 286
  • София
tukmo re6ih da se izkaja i Mitko za poreden put napravi ne6to na komputara. No vse pak 6te pusna edin post da stane po-6arena temata ni  Laughing
 Spoko! Nqma da vi ma4a da 4etete 6luokavica  Wink

# 287
  • София
Eлицо, за твойта кожа ти трябва силно хидратантен, а не мазен крем!  Peace Препоръчвам ти на първо време да вземеш  този Ефектът е 100-процентов  Peace

Пуснах едно кандидатстване на ужким, ама то как да се ориентира човек така...Аз разчитам най-много на това, че първото желание ми е в ЦДГ, където се обявява пълна група, а не някакви мижави места, и шансът съответно е по-голям. Сега се чудя къде да се разровя и да видя миналата година с какъв бал са влизали децата там, че малко да се ориентирам в обстановката.

Уф, това кога още го писах, и съм забравила да публикувам  Embarassed Василия заспа по-раничко тая вечер, както и очаквах. Чудя се вече какво да си пусна да гледам, някакви идеи??

# 288
  • София
Гале, не ме бий, ама тайничко стискам палци Никича да кара варицела . Това "просто така" е най-най-хубавото нещо....

Медхен, мисля, че шарките се карат най-леко след 3-тата годинка. Зор да си разболееш детето...ако "някой" те прочете ще ти го вземе  Mr. Green
Аз след като стигнах таван от 70лв за крем за лице вече се мажа с правен крем. Е, няма по-вълшебен...от пача мас и разни витамини и масла в него. Никакви лишеи, никаква сухота, абеее...перфектен. Ако си много зле мога да споделя някаква част от него с теб. Пазя си го само за лицето, а от него се маже по малко. Скоро се очаква нова партида.
Последно ми действаше добре Нормадерм на Ла Рош. Другото, което много хвалят, но не съм пробвала е крем Здраве.
Ох, направо....много знам колко е гадно...на мен всичко ми е сухо- кожа, коса....мноооого гадно. От сухота, ако не се намажа до 2-3мин след баня ставам на червени петна и лишеи.

Биси, моделите са страхотни и аз бих си купила, ако  Mr. Green
ПП. Пробвайте да шиете дрехи за дами на средна възраст- те са платежоспособни, парите са си само за глезене, а и няма дрехи за тях  Hug

Вие за парфюми си говорите....аз нещо не мога да си харесам. Имам си Мадмоазел и Шанс/Чанс не знам как се чете на Шанел и ги редувам. И на Нина Ричи един. Обаче искам нещо по-различно и все не ми допада нещо.

А и се сетих за Павката хаха...снощи в банята баща му се кара на Любака и Павката "ей, ей, я, се успокой малко"  Joy това са моите думи към Любо, когато нещо кряка  Laughing ааа, голями са скици

А и

# 289
  • София
Привет.......
Еличке, ми представихме да кажем много добре  Blush. Едни класики, едни туисстове...мани мани. Накрая беше ала таверна. Едни чашии, едни стекове салфетки, пък ляво коляно, дясно коляно....голям купон беше.  Blush май даже ще има компромати за пред половинките  ooooh!. Ходи обеснявай кой с кого и как е танцувал ( и най-вече защо).....

По въпроса с възглавниците - спим на голяма ГАНИЦА. Има си една в нашето легло и една в нейното. Много е важно всеки да спи на собствената си така, иначе настава яко бой  Whistling. ( тате, марш тази ганица  hahaha )
Гале, силно се надявам да идваш Софийско с развлекателна цел, а не по другите причини  Naughty.
Ай ще метна един имей и заспивам.
лека

# 290
Добро утро.
 Hug

Спрях се на крема на Цецето - устройва ме перфектно и като цена  Wink Дианка, а на теб кой ти прави кремовете? Може ли и други хора да си поръчват? Баба ми цял живот използва едни правени кремове и кожата й е чудна, та си струва човек да опита   Peace

Щом казвате ще задържа с шарката  Mr. Green

Кате, а така - няма да се излагаме я  Naughty

Хайде лек и успешен ден   bouquet

# 291
  • Хасково
Здравейте милички  bouquet
Чета си ви най-редовно в паузите, но за писане не остава време.... На работата съм доста натоварена, не че клиентите се бутат на вратата, ама взехме нов софтуер и пада едно разучаване ooooh! И не е работа да изпълняваш две длъжности, а да ти плащат за една Crossing Arms

Стела е горе-долу добре, днес сме на контрола при педито, да видим как е... До днес ще се гледат с майка ми, от утре я поема свеки, няма как....
Медхен и аз за крема да кажа, като Росето, на майка ми й помага единствено Нивеа, а и тя се лющи ужасно през зимата...

Уф по-късно ще пиша, че телефона звъни на пожар.... Heart Eyes

# 292
  • София
Ехооо, здравейте, мили мои   newsm47

От сутринта се разсмях със сливите на Дита и ми потекоха сълзи чак, питат ме в офиса защо се смея, а аз как да обясня  Joy Joy Joy
Дитко, честна дума, тия дни само се каня да питам за възглавниците и все забравям, днес съм си го направила на подсещанка  Laughing.

Биси, страхотни сте, браво на вас Hug.Дано ви потръгне много и от това да нямаш време за форумчето Heart Eyes.А и сега идват баловете, ще ви залее работа, ще видиш  Peace

Медхен, какви 10 кила, бе  #Crazy #Crazy.Добре че не съм те познавала тогава, че щеше да ме плашиш  smile3534.
За субтитрите на "Отчаяни съпруги", се обади на Слави, той ми ги сваля /субтитрите само, надявам се  Mr. Green/
За заразяването с шарка нарочно май имаше и тема тук.Александър както я кара тежко, ако го бях направила нарочно, щях много да се обвинявам, не знам, аз лично не бих  newsm78

Галакси, браво на вас  Hug.Това за алоето ми стана интересно, трябва да си взема такова цвете.

Дианка, я се успокой малко и ти  Joy Joy Joy /сладури  Heart Eyes/.И не се оплаквайте от сухите кожи, защото са винаги по хубави и чисти и не стават на петна  newsm03

Цеце, а ти доволна ли си от ония прословутия крем от сестра ти?Ходи ли на кино?Май само аз останах, дето не съм гледала "Аватар"  Sad.

Роси, как ще се обиждаш за гоблените  Laughing.То и маман се обижда, де, ама ако не я ограничи малко човек, не знам докъде ще стигне  newsm53.Иначе за сестра ми уши няколко с мечо Пух, сложи ги в едни жълти рамчици и са много сладки, ама не обичала да прави едни и същи.Хайде, радвай си се на хобито и не ме слушай  Hug

хайде до по-късничко, целувам ви и хубав ден  lovekiss lovekiss lovekiss

# 293
Добро утро набързо и от мен!
Еличке и според мен не рискувай с тая шарка,че е май-раничко още  аз съм чувала за около 3 год.възраст,че е най-добре да се кара.

По въпроса с възглавниците-Ива не спи на възглавница,в смисъл като заспива лежи на възглавницата на баща си,а на него му е подарила една нейна със слонче Joy Той се примири вече,ако реши да си я вземе обратно и става бой hahaha А после се извърта така,че спи направо на леглото без нищо.

Сега се е разсънила и ме гледа сърдито,защото сощи бая се поскарах,повиках и пошляпнах даже Sad Ама в 23.30 съм заспала и тя ме събуди,после в 00.30 пак съм заспала и пак ме събуди и към 1.20 продължаваше да буботи нещо и да се върти около мен и не ми дава и лампата да я изгася,ами не издържах Embarassed И ако е една вечер иди-дойди,ама аз още от 21.30 съм с пиамата и в леглото! Само,че нито спя,нито пък мога да гледам ТВ,защото сме превключили на детско,което в повечето случаи върви само за фон.Опитах се книжка да чета,ами след 3-тата приказка ми свършва търението,какво да направя!
Давайте практически съвети как се възпитава дете,защото аз съм изтървала нещата вече май и само показвам безсилие,а това дребното си ме действа как си ще! Crossing Arms
Лек ден засега Mr. Green

# 294
Ташче, ,казах "приятно"  Hug Heart Eyes Просто ме накара да се усмихна  Hug

Аз отивам да дооправя документите на Лили за ДГ и да подам молбата  Grinning

# 295
  • София
Привет,
Аз днес съм си вкъщи - болна, някакъв вирус лепнах и едвам гледам.

Таш, и аз не съм гледала Аватар, но не мога да се вредя за билети в IMAX пък съм решила там да е.
Цеце, не се шашкай за памперсите - и Стефан е с памперс още, а и кака му го махна малко преди да стане 1 група на градината и то за 1 седмица успяхме.
За варицелата - мойте я изкараха и двамата миналата пролет с по 2-3 пъпки и без никаква Т за разлика от мен - бях ужасна гледка. Та колко тежко ще я изкарат няма значение от възрастта на детето - може би тези, които са с по-силна имунна система я карат по-леко - знам ли и аз  newsm78
За възглавниците -Стефан спи на бебешка още и все още си спи в кошарата, понеже нещо се замотах с поръчването на обзавеждането.
Таня всяка вечер преди лягане ми казва, че ме обича и Стефчо да не остане по назад и той ми праща въздушни целувки и ми викам - бичам те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гледам и за кремове пишете - аз не ползвам никакъв крем...никога не съм ползвала и идея си нямам какъв евентуално мога да си взема  newsm78

Чакам майка да ми се обади, че днес е в болницата на изследвания. На 1 февруари ще е втората операция и се надявам всичко да мине, че...много ме е страх.

И няма ли да се стопли вече...мразя да ми е студено.

bouquet

# 296
Жу  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за майка ти!

# 297
Хай банда мацки,
Знаех си аз , че мързела ми и лентяйството 1 седмица, ще ми излезе през носа, сега съм от близо седмица пост караул.
Редник Нико ме строява в 2 редици, аз ако чистя, той след мен мие и каля, айде пак и пак и пак..... Давам му да му мине мерака, но не, прахосмуче, мие с парцалчето и доволен. Ама двойна работата. Взе фруктиерата и разцепи доста плодове и разкъса кивитата , шурти сок, ужас, всичко след като изчистихме целия апартамент.
доСега приготвях тези гадни капки Коларгол, еми омазах се, той иска и той да друса, абе.... крия се, друсам шишенцето, у-ж-а-с.
Аз също искам Ники да прекара Варицелата сега, така че Дианко Wink как ще се сърдя/
Божкеее, не се спира това ми ти дете, то да е живо и здраво, ама не мога да му насмогна на дивотиите, катери се по парното/дивана е долепен до него/ и той хоп, хоп и отгоре... усмихнат, доволен. Дръпнах дивана, има разстояние, пак се катери, ще си разбие главата, ама то с него на глава не се излиза. Сега вече го ступах здраво, голям пердах - щеше да си сцепи главата сериозно, претъркулва се и пада на дивана, а това е адски опасно.Казвам, повтарям, моля се, НЕ! Ами айде да видим сега кой - кого. Седи като препариран дрисльото му с дрисл'о.
Избеснях.  #Crazy

Ей ще ме побърка, този гъз не вижда меко бе, само в движение и майстори поредната пакост.
Кво да ви кажа, щях да пиша, ама се ядосах много,

бай.

# 298
Жу, имаш  Hug и от мен. Дано всичко се оправи и остане зад гърба ви.
Голям студ, а! Дара се е научила като излезе навън да започне да повтаря "Мани, мани студ" Joy
За възглавниците питате, аз съм сложила в кошарата една нормално голяма като нашите и тя си спи на нея. Може и да си внушавам, но май кашля по-малко като е с вдигната глава, т.е. сополите не се стичат надолу.
Биси, успех с роклите. Страхотни са, само дано има кой да ги оцени. И на мен ми се струва, че в този бизнес човек не е зле да се ориентира и към по-закръглените дами. Да не казвам колко пъти ми се е случвало да влезна в някой магазин и още от вратата да ми обясняват, че там няма дрехи за мен  Embarassed. Е, не може всички да са 40кг.
Галаксинке,  Hug. Кво да правим, и на мен ми е гузно като я перна по гъза, но не се издържа. Снощи пък зашлевих шамар на Дара и я пратих наказана в кухнята, че ми мина отзад тихичко без да я усетя и ме захапа за крака. Хем ме заболя, хем се стреснах.

# 299
  • София
Жу, стискам палци за майка ти, а се оправяй и ти, миличка  Hug

Галакси, ти си бясна, а аз така се разсмях, страшно си ми сладка като обясняваш за Ники  Joy Joy.И Алекс няма никакво чувство за самосъхранение, полудявам, направо се чудя понякога как се справят лелките в яслата /но и съм почти сигурна, че там не се държи така  Rolling Eyes/
Малко се притеснявам, че го пазя прекалено и така му преча  newsm53

Сега се ядосах с майсторите, брей, всеки гледа да кръшка, а иначе много знаят да говорят.След малко тръгвам за обекта, занимавам се с неща, дето не са ми съвсем работа и умирам от студ, но никой не иска да носи отговорност, само пари  smile3506.

Общи условия

Активация на акаунт