Към кои храни да причисля боб, леща, грах...

• 1 809
  • 3
  •   1
Отговори
Моля да ми кажете дали храни като белия боб, лещата, граха се отнасят към белтъчните храни или към въглехидратните.
Срещам ги причслени и в двете групи, а за диетата, която започвам е важно в определени дни да ям само белтъчни храни, в други - само въглехидратни.

# 1
Спадат най - общо казано към групата на варивата . Друг е въпросът, че доста храни съдържат в себе си и белтъчини и въглехидрати , но както казах се причисляват към варивата заедно с ориза , картофите. Не знам на каква диета си , можеш да споделиш , сигурно има и такава тема даже из форума за твоята диета . Аз мога да ти кажа само , че когато ти е ден за белтъчини към тях спадат месото , яйцата , сиренето , млякото . Към въглехидратите спадат тестените неща предимно. Към варивата вече казах и така.

# 2
Диетата редува дан на плодове и мляко, ден на белтъчини и зеленчуци и ден на въглехидрати и зеленчуци.
Няма ден отделно за варива. Потърсих, но понеже явно тези храни са смесени, не ми стана ясно в кой от дните да ги ям.
Благодаря за отговора. Вероятно няма да ги ям, за да не объркам.

# 3
Да, така , както изреди дните мисля , че няма място за варива в случая . Аз ти препоръчвам също така 90 - дневната диета , не искам да ти се меся, само да ти препоръчам  Peace. Там принципът е почти сходен , т.е. редуват се дните , но имаш и ден на варива  Peace. Започва така - белтъчен , варива , въглехидрат, плодов. Хубав ден Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт