Машина за хляб-24 част

  • 60 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Мнения: 9 785
Аз съм с Аляска и съм пре-доволна от нея Peace.

Радвам се да те видя тук Peace.

# 271
  • Мнения: 148
Polin a.с мулинекс 5000 съм.Първите два пъти правих с описание по мин. и пак същата история.За сега ще зачакам да ми размине,неможе всичко да ми се получава само един козунак да ми се опъва.Само май няма да е много скоро,че в понеделник почвам нова работа доста далеч и няма да имам никакво време докато вляза в час.Но ще ви чета,и ще се радвам на произведенията ви.
Пък на работата може да има интернет,знам ли newsm78

# 272
  • Мнения: 1 741
И аз съм с Аляска и ще кажа защо!Като ходих да си купувам в Метро,четох на кутийте на двете какво пише и видях на Зелмер,че пише хляб от 0.500кг. или 1кг.Пък Аляската е 750 и 950.500 ми се видя много малко! Laughing

Сега да ви кажа с моя кекс какво стана-остана суров от вътре. newsm78Суров имам впредвид направо течен! Mr. Green Мъжа ми тръгна да го вади,но то се разтече и сега чакам да изстине машината да включа пак да пече.Иначе изглеждаше опечено,но в средата е останало явно неизпечено.Нищо де.Ще видим после какво ще излезе. Mr. Green

# 273
  • София
  • Мнения: 8 495
И аз съм с Аляска и ще кажа защо!Като ходих да си купувам в Метро,четох на кутийте на двете какво пише и видях на Зелмер,че пише хляб от 0.500кг. или 1кг.Пък Аляската е 750 и 950.500 ми се видя много малко! Laughing

Сега да ви кажа с моя кекс какво стана-остана суров от вътре. newsm78Суров имам впредвид направо течен! Mr. Green Мъжа ми тръгна да го вади,но то се разтече и сега чакам да изстине машината да включа пак да пече.Иначе изглеждаше опечено,но в средата е останало явно неизпечено.Нищо де.Ще видим после какво ще излезе. Mr. Green

Ако шоколада ти е бил на едри парчета има вариант на определени места да ти се появи нещо като шоколадов крем, а това не значи че кекса е суров, та имай го в предвид.

# 274
  • Мнения: 161
Сега пека козунак по рецептата на Макс мама.Но намерих неината рецепта която е с намалени колечиства на продуктите, пека изцяло на програмата за Френски хляб и ми остава още малко да приклучи печенито.Намазах отгоре с желтък и поръсих с захар.Сега погледнах козунака и ми изглежда доста добре, но не знам дали да не го изключа преди края че ми се струва че ще загори.При мен печенето на тази програма е 65 минути

# 275
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Сега пека козунак по рецептата на Макс мама.Но намерих неината рецепта която е с намалени колечиства на продуктите, пека изцяло на програмата за Френски хляб и ми остава още малко да приклучи печенито.Намазах отгоре с желтък и поръсих с захар.Сега погледнах козунака и ми изглежда доста добре, но не знам дали да не го изключа преди края че ми се струва че ще загори.При мен печенето на тази програма е 65 минути


Щом ти се струва опечен изключи машинката.

# 276
  • Мнения: 161
Благодаря ти за бързия отговор Какво щяхме на правим без вашите съвети незнам.Но сега ми хрумна идеята да проверя дали е изпекън отвътре с една клечка от метлата и остава по нея от тестото , така че ще го оставя да се опече и периодично ще проверявам че да не остане суров.Все пак го чакаме с голямо нетърпение този пръв козунак.Благодаря ви за рецептите и съветите. Hug

# 277
  • Мнения: 1 741
дядо хаджия ,беше на по-едрички,но не е от това.Аз 15-тина мин. преди края го гледах и видях,че се пече от страни,а по средата още беше течно,но мислех,че до края ще е ОК.Явно не е така обаче.Сега го пуснах пак.А да ме пита човек що чаках машината да изстива... ooooh! Както и да е. Embarassed Сигурно с кърмата ми изтича и мозъка! Laughing

# 278
  • Мнения: 9 785
Пебс, ти с какъв модел Аляска си? Моята е до 1кг Thinking, ВМ 2600. Не че правя 50г на проблем, но така се води - до 1кг. А все си мисля, че в Метро са все един и същ модел.
Ползвала ли си друг път само програма печене? Да няма някакъв проблем с нея?

# 279
  • Мнения: 1 741
Същата е машината. newsm78 В книжката пише 950,за това.Но наистина 50гр. не са проблем. Mr. Green
За първи път ползвам печене,не мисля,че има проблем,но знам ли...? Rolling Eyes

# 280
  • тук
  • Мнения: 510
Добър вечер Simple Smile
Пебс, радвам се да видя някой познат тук  Hug ИМам нужда от помощ - моята машина е прибрана нависоко в шкафа от 1 година и съм забравила как се използва, а след преместването съм си загубила книжката. Утре сме решили да си направим "свободен ден" (т.е. да ядем и вредни неща) и искам да сложа хубав богат на вкус бял хляб - т.е. с мляко или нещо подобно. Ще ми дадете ли някоя изпитана рецепта, моля   bouquet

# 281
  • Мнения: 246
Здравейте! Направих козунак по рецептата на Макс мама, но нещо не се получи. Продуктите ги сложих точно, както ги е описала, и после втасването във фурната на 50 градуса, нещо стана- не се надигна много. Като го разчупих има някакви зачатъци на конци, ама не е както трябва. Къде сбърках?

# 282
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Здравейте! Направих козунак по рецептата на Макс мама, но нещо не се получи. Продуктите ги сложих точно, както ги е описала, и после втасването във фурната на 50 градуса, нещо стана- не се надигна много. Като го разчупих има някакви зачатъци на конци, ама не е както трябва. Къде сбърках?

Колко време втасва?Маята?

# 283
  • София
  • Мнения: 8 495
Здравейте! Направих козунак по рецептата на Макс мама, но нещо не се получи. Продуктите ги сложих точно, както ги е описала, и после втасването във фурната на 50 градуса, нещо стана- не се надигна много. Като го разчупих има някакви зачатъци на конци, ама не е както трябва. Къде сбърках?

Колко време втасвахте козунака ?

# 284
  • Мнения: 246
Маята около 20 мин, а козунака час.

Общи условия

Активация на акаунт