Търсим си дом :-)

• 1 114
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте Мили мами,

Имам нужда от малко помощ ако е възможно - и се обръщам към вас, защото ако има някой които знае всичко това сте вие Simple Smile Wink
Заедно с приятеля ми си търсим жилище в района на кв. Гоце делчев / Емил Марков /- близо до самият булевард ако е  възможно.
Двустаен, обзаведен или поне с бяла техника. Вече близо 3 месеца търсим ли търсим и нищо, агенциите отговарят с едно и също - предлагане в района няма.  Cry Почнах ве че да си мисля че никога няма да си намерим  #Crazy- така че моля ви ако имате някаква информация помогнете.

Много ви благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 17:24 от Alexa80

# 1
Как да няма, бе жена!? Ей сега цъкнах на имот.бг от любопитство и видях поне 20 оферти за двустайни по протежение на бул. България с наем между 220 и 400 евро. Хващай обявите и започвай да звъниш! А може би искаш нещо по-евтино? Едва ли ще намериш под тази цена.

# 2
Да не сте поставили искане за твърде нисък наем, че да ви отговарят така?

# 3
Всеки ден гледам обявите и звъня на агенциите - не сме поставили нисък наем - 250 евро е средно статистическият за района - започват от 180 евро  и стигат до към 350 евро със спадове и покачвания на периоди за тези 3 месеца. Проблемът е че ние не търсим по протежението на България, а на Гоце Делчев и около булеварда/ имам предвид и блоковете назад към Мото писта /,тъй като поради здравословни причини на наши роднини трябва да сме възможно най-близо. И не е само мое мнение че в района не се предлага,а и на хората които се занимават с това - агенти на недвижими имоти. Затова и се обърнах за помощ към вас и ви благодаря за отделеното време и внимание . Лек ден Grinning

# 4
Доколкото разбирам, не че няма предлагане в района, а само в блоковете, които ви интересуват. В такъв случай налепете обяви по входовете, от които се интересувате - "Семейство търси.." Обаче напишете семейство, да не помислят, че сте студенти примерно.
Иначе аз съм живяла в една от кооперациите зад Костенски водопад, над 29. поликлиника, там поне една трета от апартаментите бяха с наематели, не вярвам сега да се е променило толкова много.

# 5
Здравейте Мили мами,
.............и се обръщам към вас, защото ако има някой които знае всичко това сте вие Simple Smile Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Да,да,всичко знаем!

Общи условия

Активация на акаунт