С изпълнени с обич сърца, чакаме МАЙските ни деца № 12

• 18 008
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
АЗ да попитам за тези одеялцa които  показвахте от ларедута http://www.laredoute.fr/vente-couverture-maille-polaire-bebe.asp … &numberpage=3  добре ли е че са полиестер  Rolling Eyes  не трябва ли да са памук?

По този повод и затова, че в Джъмбо има доста изкуствени материи - поларът е изкуствена материя - много топли и съхне бързо, но е възможно и да спарва. Аз винаги, ама абсолютно винаги, на всяка дерха, независимо за кой е, чета съдържанието. Бягам далече от Акрил, но имам поларено одеалце и 1-2 горнища на Габи, които му обличам.

# 241
Nikolee, от моя опит с дъщеря ми полиестерът никак не е препоръчителен, особено пък през лятото, всяка изкуствена материя се включва постепенно и с внимание.

Те и без това памперсите достатъчно ги спарват малките човечета, аз залагам на естествени проветриви материи.

За раждането- към гореописаната картина мога да добавя и стенанията от всички страни, аз така изкарах 8часа в коридора, но мобилизираш всички сили и гледаш по с време да си ходиш Wink

# 242
Здравейте, момичета!  bouquet

Мноооого пишете, браво на вас, аз нямам никакво време тази седмица, затрупана съм в работата и не успявам да ви изчета, но бързам да се включа, че току-виж сте изписали и тази тема.

По въпроса за раждането, живот и здраве, аз мисля да раждам в Окръжна болница с избор на екип при д-р Жекова, но дано успеят да завършат ремонта и да всичко да е наред до тогава. Мислим и таткото да присъства, но ще видим до тогава как ще се развият нещата.
С green_dawn може да си раждаме заедно, кой знае Grinning

Аз за сега нищо не съм започнала да пазарувам. Решихме да направим ремонт на кухнята удома и гардеробите в коридора да сменим, та сега се занимаваме активно с това. Сигурно като изляза в болничен и имам повече свободно време тогава ще купя, това което ще е необходимо.

Приятен ден на всички, залавям се пак с работа.  Hug

# 243
  • София
.◦♥Toche♥◦.  newsm74  ще раждаме заедно  Laughing ти доволна  ли сиот него?
Да много съм доволна, той ни и измъкна от блатото, както казва мъжа ми. Аз съм с проблеми при износването. Дано все така доволна да остана. И мен един приятел който е доктор ме изпрати при него, когато бяхме във задънена улица.  Peace
aniK, много се извинявам за грешката.  Blush
tufituri, а защо са два телефона за записване в МД...Това нали е деня на отворените врати newsm78

# 244
Да се рапиша и аз за днес  Grinning

Авокадо пробвах да ям преди две седмици, обаче хич не ми хареса, има вкус на сурова тиква. Накрая за да не го хвърлям забърках един сос със чесън ,рецептата я изрових от нета. Костилката по желание на малкия я посадихме, но много ме съмнява че ще излезе нещо от нея, а той милият всеки ден ходи да проверя дали е поникнало  Mr. Green Някой друг ако садил костилката да сподели имаше ли резултат.

За дебелеенето на мъжете,  ми той моя качваше с мен първата бременност, и от тогава неможа много да ги свали. Но при него са добре за височината му,иначе беше един харбалет, само малко трябва да прибере корема и ще е шест ,но едвали ще стане точно сега  Wink

Още работи щях да пиша, но ги забравих, като се сетя пак  newsm78

# 245
  • София
Аз си имам авокадо в нас и го отглеждам вече втора година. така че от костилката е много вероятно да изникне нещо.  Laughing

# 246
  • Sofia
.◦♥Toche♥◦.  Hug

Аз друго се сетих - май angelka пита дали бебетата са различно активни. Моето 2 дни рита като лудо, после с поукротява. Онзи ден на лекцията, явно заради говора по микрофон, се скъса да ме рита  Joy На следващият ден ме започна от 6ч.сутринта, а по обяд вече настъпи затишие  Peace

# 247
Таничка, ще порасне ще порсне, само имайте търпение. Аз си посадих също и не вярвах ама взе че излезе първо мъничко стъбълце после и листенца, сега е високо около 50см но е толкова крехко че имам чувството че ще се счупи всеки момент. Поливай го мъничко всеки ден ама по половин чашка и на светло. Ще снимам моето и ще го кача ако се завъртя вкъщи и успея да отворя снимка.бг
Ооох как ми се спи, днес едвам станах. Нещо напоследък спя много зле, сутрин се събуждам като пребита, на една страна се схващам на гръб не мога да спя........мани мани, а кръста как ме боли, направо ми се реве - ще си примъкна срам не срам една възглавница в офиса  Embarassed

# 248
Славче, силно се надявам да не е това!  Hug Ето какво изрових, ако прецениш може и на първа страничка да добавиш:

Клипчета за кърмене: ползи от кърменето, как да ползваме помпа за кърма, следи за глад и как да поставяме бебето на гърдата, как да държим бебето за кърмене и различни позиции, основи на кърменето, хранене на бебето от чашка и с пръст.

Как да разположим бебето за кърмене?

Правилно поставяне на бебето на гърдата

Дузина малки тънкости на кърменето

Аз ще раждам в Шейново, с избор на екип. Премислях дълго опциите Окръжна и ІІ Градска, но в Шейново от толкова години посещения и след първото раждане, мисля вече се чувствам комфортно. Там е лекарят, в който се кълна. За съжаление бебетата са разделени от майките - това ми е основния дерт, но прецених, че ще се справя емоционално с това, дано и бебето ми да е на същото мнение, в което се съмнявам.  Rolling Eyes  В катакомбите на Майчин дом и да ми плащат няма начин да отида.  Crazy

.◦♥Toche♥◦., Бръмбазелка е с лудия съсед (хи-хи, приличаме си И по дългите постове)....

Аз пък си мислех, че печеля първенството по дължина на чаршафите, но с радост ще си поделя първото място с теб!  Heart Eyes

# 249
ЯЯЯЯЯ значи не само мен ме риташе по време на лекцията, по едно време ми идваше да стана и да си тръгна.

Бръмбазела , сега ще ги разгледам и ще ги добавя в първа страничка  Simple Smile Благодаря   bouquet

# 250
Дудунски, да не ти пука, вземай една малка възглавничка - то иначе кръст не се трае  Peace

За авокадото пак да кажа, че ние си вземаме по-зелено и го оставяме да узрее хубаво 5-6 дена на топло вкъщи  Peace Мъжът ми е луд по мексиканската кухня и дори ме врънка да ходим пак на мексикански ресторант за Св. Валентин, така че много благодаря за рецептата за гуакамолето  Peace Аз по принцип готово го купувам, ама защо да не си го направим вкъщи  Wink

В тази връзка, вие планирате ли нещо специално за Св. Валентин? Ние мислим да минем традиционно с ресторантче и кино или нещо от този род  Peace

За килограмите - моя мъж колкото и да яде, не дебелее. Предполагаме, че това е от диабета му или генетично, защото и баща му е доста слаб, а яде мнооого  Mr. Green То пък и аз не съм от най-пухкавите де, така че сме едни размери  Peace За отчета - качила съм 4кг и сега съм 52-53кг  Peace Мацки, внимавайте с килограмите, защото в последните месеци се качва стабилно! По принцип допълнителните калории за бременна жена на този етап на ден са колкото един банан и една ябълка!  Wink С предната бременност и аз си мислех, че дрехите ми стават и като изчезне корема няма да имам проблем, а се оказа, че съм сложила и на бедрата и изобщо не се чувствах добре, а бях качила само 12кг преди раждането тогава.

# 251
  • Под кленовите дървета
Лелеее, колко много сте изписали Laughing
Аз и мъжо се събудихме болни днес, той се разкарва с маска на устата, аз му викам, че ефект няма и без това вече съм лепнала това, от което е болен. Ако нямам признаци на подобрение ще изпусна лекцията във вторник. Но веднага взех Осцилококцинум и се надявам да се оправя.

Змейо, много лошо се получи с мъжа ти, дано се оправя бързо. Ти много се пази, че аз лепнах вируса вече.

Уини, ти май беше пускала снимка на babybox, но нещо не мога да намеря такава. Търся в американски и-бей, че чакаме пратка от Щатите за кума и аз да поръчам някоя дреболия използвам Simple Smile
А за килограмите - ти си си слабушка, обаче някои (като мен) просто са си предразположени към качване и тогава колкото и здравословно да се храниш, качваш дет се вика от въздуха Laughing

П.С. И мен ме риташе по време на лекцията Simple Smile

# 252
Жасминче, в американския ибей няма такива кутий. Аз съм много зарибена за тях. Имам приятелка там и специално сме го коментирали. Тези кутии сякаш само Mothercare ги предлага , а в US нямат магазини. Ще купуваме от добрата стара Англия. Лояото е , че повечето продавачи ги предлагат само с вземане на място. Иначе за сравнение ще кажа, че в магазина в БГ са от 99 лева нагоре.
Аз нещо съм много кисела днес. Направо място не мога да си намеря.
Славче, не съм на 100% решена, но ми се иска да раждам в Окръжна. Една лоша дума не съм чула за там. Резервен вариант 2-ра градска или шейново ( как ще ме отбележиш не знам  Mr. Green

# 253
Хахахаха Облаче, ще те отбележа когато решиш със сигурност Simple Smile Аз също себе си не отбелязвам, просто защото се колебая.

# 254
И аз се записвам за Шейново Simple Smile Засега мисля да е без избор на екип, нямам трайни впечатления от който и да е лекар там.
Винаги на ЖК попадам на различен, ако въобще е дошъл лекар. После даже нямам идея с кой мога да обсъдя бъдещото раждане... дали ще са на различни мнения?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт